تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

وضعیت نگران کننده تورم در سال ۱۴۰۳ فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران قیمت آپارتمان در شرق تهران ضرورت شفاف‌سازی شهریه مدارس غیردولتی موافقت نمایندگان با لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست ایران راهکارهای پیشگیری از ابتلا سندرم ناخن زرد افزایش تولید فولاد خام ایران ضرورت تک نرخی شدن ارز برای پیشرفت فولاد کشور ساخت بزرگراهی جدید در تهران تخلف افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه جزئیات طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن تعطیلی تمرینات استقلال پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا

6

کاهش استرس با پیاده‌روی

  • کد خبر : 101090
  • 08 بهمن 1402 - 11:29
کاهش استرس با پیاده‌روی
مطالعه جدید نشان داد که ۶۰ دقیقه پیاده‌روی در طبیعت باعث کاهش استرس و اضطراب می‌شود‌.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ زندگی در شهرها با نرخ بالاتری از اختلالات سلامت روان همراه بوده است. نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که ۶۰ دقیقه پیاده روی در طبیعت باعث کاهش فعالیت در مناطق مغز درگیر در پردازش استرس می‌شود.

فعالیت مغز در آن مناطق پس از ۶۰ دقیقه پیاده روی در محیط شهری ثابت ماند.

چندین مطالعه میزان بالاتری از بیماری‌های روانی جدی را در مناطق شهری در مقایسه با روستایی نشان داده‌اند.

به عنوان مثال، یک متاآنالیز در سال ۲۰۱۲، افزایش خطر ابتلاء به اسکیزوفرنی را برای افرادی که در شهرها زندگی می‌کنند، نشان داد.

تحقیقات دیگر نشان داده اند افرادی که در شهرها زندگی می‌کنند، فعالیت بیشتری را در آمیگدال، ناحیه مغزی که احساسات از جمله ترس و استرس را تنظیم می‌کند، تجربه می‌کنند.

در یک مطالعه جدید، محققان مؤسسه توسعه انسانی ماکس پلانک در آلمان، فواید سلامت روان طبیعت را بررسی کردند.

محققان به دنبال یافتن این موضوع بودند که آیا میزان بالاتر بیماری‌های روانی در مناطق شهری مربوط به افرادی است که دسترسی کمتری به طبیعت دارند.

محققان برای تعیین فرضیه خود، فعالیت مغز ۶۳ شرکت‌کننده سالم را با استفاده از تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی (fMRI) قبل و بعد از پیاده‌روی ۱ ساعته در یک جنگل یا یک خیابان خرید پرترافیک مورد بررسی قرار دادند.

شرکت کنندگان در مطالعه شامل ۲۹ زن و ۳۴ مرد در سنین ۱۸ تا ۴۷ سال بودند. در طول اسکن، آنها چندین تمرین برای شرکت کنندگان داشتند که دو مورد از آنها در مطالعه مورد بحث قرار گرفت.

در اولین تمرین به شرکت کنندگان تصاویری از ۱۵ چهره مرد و ۱۵ زن نشان داده شد که حالات چهره ترسناک و خنثی را نشان می‌داد. مقاله در مورد این مطالعه توضیح می‌دهد که در تمرین دوم، به شرکت‌کنندگان وظایف محاسباتی ذهنی داده شد.

پس از تکمیل اسکن‌ها، ۳۱ شرکت کننده در یک خیابان شلوغ در برلین پیاده روی کردند، در حالی که ۳۲ نفر در یک جنگل شهری قدم زدند.

«سونجا سودیماک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج مطالعه ما نشان می‌دهد که تنها پس از یک ساعت پیاده‌روی در طبیعت، فعالیت در نواحی مغز درگیر در پردازش استرس کاهش می‌یابد.»

به گفته سودیماک، «این تحقیق نشان می‌دهد که پیاده‌روی در طبیعت می‌تواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در برابر ایجاد مشکلات سلامت روانی و تأثیر منفی محیط شهری بر سلامت روان باشد».

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=101090
  • 90 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.