تاریخ : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فشارخون بالا قاتل خاموش واکنش باشگاه استقلال به برکناری خطیر ضرورت توجه به سلامت کبد با بالا رفتن سن رگبار و رعد و برق از امروز در تهران سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما

2

افزایش خطر ابتلا به سرطان با نوشیدن چای گیاهی

  • کد خبر : 97948
  • 05 دی 1401 - 9:11
افزایش خطر ابتلا به سرطان با نوشیدن چای گیاهی
برخی از مطالعات نشان می‌دهند افرادی که مقادیر زیادی چای یربا مات برای دوره‌های طولانی می‌نوشند ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به برخی از انواع سرطان مانند سرطان دهان و گلو باشند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است که باعث نزدیک به ۱۰ میلیون مرگ در سال ۲۰۲۰ شد یا تقریباً از هر ۶ مورد مبتلایان به سرطان یک نفر منجر به مرگ می‌شود

طبق گفته کلینیک مایو ، نوشیدن چای یربا مات ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

yerba mate (یربا میت) به عنوان یک چای گیاهی شناخته می‌شود و در بخش‌هایی از آمریکای جنوبی محبوب است. هر چند بعید به نظر می‌رسد که یربا مات برای بزرگسالان سالمی که گهگاه آن را می‌نوشند خطرناک باشد.

با این حال، برخی از مطالعات نشان می‌دهد افرادی که مقادیر زیادی یربا مات برای دوره‌های طولانی می‌نوشند ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به برخی از انواع سرطان مانند سرطان دهان، گلو باشند.

به گفته سازمان بهداشت، نوشیدن یربا مات در زمانی که هوا بسیار گرم است در مقایسه با نوشیدن یربا مات در دمای پایین با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه است.

در واقع، مقاله‌ای که در مجله پزشکی بریتانیا (BMJ) منتشر شده است، به تحقیقاتی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد نوشیدن “گرم” یربا میت با افزایش خطر ابتلا به سرطان مری مرتبط است.

این تحقیق که در انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان منتشر شده است.

بر اساس دو مطالعه این نتیجه بدست آمده است.یک مطالعه مربوط به اروگوئه از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۰۵ و یک مطالعه چند ملیتی از سال ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۲ در آرژانتین، برزیل، پاراگوئه و اروگوئه، که شامل ۱۴۰۰ مورد و ۳۲۲۹ مورد کنترل می‌شود.

محققان دریافتند، درک خطر ابتلا به سرطان با مصرف yerba mate باعث افزایش پیامد‌های عدم سلامت عمومی می‌شود و برخلاف مزایای سلامتی ادعایی در مصرف این چای است که مطرح شده بود.

کلینیک مایو می‌گوید: یک توضیح احتمالی این است که یربا میت حاوی هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) است که به عنوان عامل سرطان شناخته می‌شوند. دود تنباکو و گوشت‌های کبابی نیز حاوی PAH هستند.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ توسط دانشمندان دانشگاه ایلینویز نشان داد که سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان در معرض تعداد تقریبی ترکیبات فعال زیستی موجود در یک فنجان چای یربا میت از بین می‌روند.

الویراد مجیا، دانشیار شیمی مواد غذایی و سم شناسی غذایی می‌گوید: مشتقات کافئین موجود در یربا میت نه تنها باعث مرگ سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان می‌شود، بلکه نشانگر‌های مهم التهابی را نیز کاهش می‌دهد.

در تقابل نتیجه مطرح شده، مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ توسط دانشمندان دانشگاه ایلینویز نشان داد که سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان در معرض تعداد تقریبی ترکیبات فعال زیستی موجود در یک فنجان چای یربا میت از بین می‌روند.

الویراد مجیا، دانشیار شیمی مواد غذایی و سم شناسی غذایی می‌گوید: مشتقات کافئین موجود در یربا میت نه تنها باعث مرگ سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسان می‌شود، بلکه نشانگر‌های مهم التهابی را نیز کاهش می‌دهد.

محقق مجیا افزود التهاب می‌تواند مراحل پیشرفت سرطان را تحریک کند. او در این مطالعه، سلول‌های سرطانی روده بزرگ انسانی جدا و خالص کرده و سپس آن‌ها را با مشتقات CQA از چای یربا میت درمان کرده است.همانطور که دانشمندان غلظت CQA را افزایش دادند، سلول‌های سرطانی در نتیجه آپوپتوز مردند.

در واقع آپوپتوز، فرآیند مرگ برنامه ریزی شده سلولی است؛ بنابراین با توجه به نظرات دو سویه در این خصوص، تحقیقات بیشتری برای رسیدن به یک نتیجه قطعی در مورد رابطه یربا مات و سرطان مورد نیاز است.کلینیک مایو توصیه می‌کند، اگر یربا میت چای انتخابی شماست در حد اعتدال از آن لذت ببرید.

هم چنین قبل از امتحان هر محصول گیاهی با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97948
  • 61 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.