تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

2

آثار بر جای مانده از جوراب بیانگر نارسایی قلبی

  • کد خبر : 94242
  • 09 تیر 1401 - 10:13
آثار بر جای مانده از جوراب بیانگر نارسایی قلبی
پزشکان معتقدند اگر در معرض خطر بیماری قلبی هستید، مراقبت عمومی از پا ضروری است، همچنین باید به سطح کلسترول که توسط پروتئین‌ها در خون حمل می‌شود، توجه کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بیماری قلبی یکی از بزرگترین علل مرگ و میر در جهان است. اغلب، هیچ علامت یا نشانه واضحی ازاین بیماری وجود ندارد.

توجه به علائم اصلی که ممکن است نشان دهنده بیماری قلبی باشد، مهم است، از جمله ادم محیطی، که به راحتی قابل تشخیص است، وضعیتی که در آن مبتلایان از احتباس آب در پا‌ها و خود رنج می‌برند.

هنگامی که این قسمت‌ها متورم می‌شوند، بیمار ممکن است متوجه شود که جوراب‌های او روی پاهایش سفت می‌شود و آثار آن باقی می‌ماند.

دکتر سارا گارویس، مدیر سابق بالینی سایت Patientaccess.com، توضیح داد که این وضعیت نشانه شناخته شده‌ای از نارسایی قلبی است.

او گفت: این بدان معناست که قلب شما ضعیف است و نمی‌تواند خون را به همان اندازه که باید به دور بدن پمپاژ کند.در نتیجه، مایع می‌تواند جمع شود و یکی از اولین مکان‌هایی که این اتفاق می‌افتد، در مچ پا است.

وی تأکید کرد: نارسایی قلبی می‌تواند ناشی از سکته قلبی باشد (و برخی افراد بدون اینکه متوجه باشند ممکن است دچار حمله قلبی شوند) همچنین می‌تواند به این معنی باشد که قلب شما ضعیف است و احتمال حمله قلبی در آینده زیاد است. ”

دکتر گارویس افزود که نارسایی قلبی همچنین می‌تواند منجر به تجمع مایع در ریه‌ها شود.

علائم اولیه شامل تنگی نفس هنگام ورزش و احساس تنگی نفس هنگام دراز کشیدن است.

پزشکان می‌گویند اگر در معرض خطر بیماری قلبی هستید، مراقبت عمومی از پا ضروری است. همچنین باید به سطح کلسترول که همان ماده چربی است که توسط پروتئین‌ها در خون حمل می‌شود، توجه کنید.

سطوح بالای کلسترول می‌تواند در دیواره سرخرگ‌ها رسوب کند و جریان خون به قلب را کاهش دهد.

متخصصان تاکید می‌کنند که معمولاً هیچ نشانه‌ای از کلسترول بالا وجود ندارد، به همین دلیل است که بررسی آن مهم است.

با انسداد نسبی رگ‌های خونی، ناشی از تجمع کلسترول، اندام‌ها از اکسیژن مورد نیاز محروم می‌شوند. این می‌تواند باعث علائم تورم به نام اَدم محیطی شود.

کارشناسان بهداشت در بنیاد قلب انگلیس (BHF) توضیح داده اند که وقتی جریان خون در بیماری شریانی محیطی تحت فشار قرار می‌گیرد، اغلب در پا‌ها متمرکز می‌شود.

آن‌ها افزودند: زمانی که جریان خون بدتر می‌شود، بدن نمی‌تواند خون، مواد مغذی و اکسیژن کافی را به پوست و بافت‌های نرم برساند، این امر معمولاً در پا‌ها اتفاق می‌افتد، زیرا آن‌ها از قلب دورتر هستند.

سه علامتی که بیمار ممکن است در پا‌های خود تجربه کند عبارتند از: درد مداوم، زخم‌ها یا ضایعاتی که برای مدت طولانی بهبود نمی‌یابند و قانقاریا.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=94242
  • 19 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.