تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران برای خرید اتوبوس‌های برقی برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو طرحی برای اخذ مالیات از دلال‌ها کاهش مرادات اقتصادی با تعطیلی پنجشنبه‌ها انتقاد از خام فروشی در صنعت فولاد خطر افزایش شیوع «آسم» با مصرف غذاهای فرآوری‌شده ارایه گزارش‌های مالی نمایانگر نظارت و شفافیت در شورا انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ممنوعیت حضور بانوان در دیدار پرسپولیس رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه

3

در سینما فقط شعار می‌دهند

  • کد خبر : 90033
  • 28 اردیبهشت 1401 - 16:34
در سینما فقط شعار می‌دهند
تهیه‌کننده سینما بیان کرد:‌ متاسفانه ما در سینما بیشتر شعار می‌دهیم و زمانی که کار به عمل می‌رسد صحنه را خالی می‌کنیم.

به گزارش سرویس فرهنگی هنری افق تهران، علیرضا سبط احمدی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون درباره حضور سینمای ایران در بازارهای بین‌المللی و همچنین برنامه ریزی برای حضور راهبردی و موثر در جشنواره‌های سینمایی گفت: دنیای فیلمسازی امروز مثل جهش‌های رسانه‌ای به سرعت در حال پیشرفت است. نه تنها فیلمسازی در جهان درحال دگرگون شدن است بلکه سلیقه مخاطبان نیز در همه جای دنیا دچار تغییر شده و دیگر قدرت تشخیص و انتخاب‌ها وسیع شده است.

وی ادامه داد: سینما تبلوری از اندیشه و فرهنگ هر جامعه است و ما با پیدا کردن بازارهای فروش جهانی برای تولیداتمان، می‌توانیم بهترین شکل صادرات و انتقال فرهنگ و اندیشه را داشته باشیم. ضمن آنکه این اتفاق می‌تواند به شکلی مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان باشد زیرا ابتکار عمل در عرصه جهانی را به دست ما می‌سپارد. لازمه این کار این است که سینمای ما به ابزار و تکنیک روز مجهز و مسلح شود. بخشی از این ماجرا سخت افزاری است اما بخش عمده و مهم آن بخش تفکر و اندیشه یا همان بُعد نرم افزاری آن است.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «نغمه» با اشاره به حضور صهیونیست‌ها در عرصه بازارهای جهانی فیلم در جشنواره‌های مختلف عنوان کرد: صهیونیست‌ها و یهودیان با هزینه‌های هنگفت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها به صورت غیر مستقیم سعی می‌کنند که به اهداف خود برسند. در حال حاضر صهیونیست‌ها به گونه‌ای در سینما حضور پیدا کرده‌اند که تصور اکثر مردم جهان این است که آن‌ها در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفته‌اند و همیشه مورد تجاوز هستند. دقیقا با ابزار سینما جای جلاد و شهید را در افکار عمومی جهان عوض کرده‌اند. از آن طرف کلیسا میلیون‌ها دلار هزینه می‌کند تا حقانیت مسیح را به تصویر بکشد و تفکر خود را به شکل جذاب و مورد پسندی به نسل جدید دنیا تحمیل کند.

وی با انتقاد از شعاری عمل کردن در سینمای ایران، اظهار کرد: متاسفانه ما بیشتر شعار می‌دهیم و زمانی که کار به عمل می‌رسد صحنه را خالی می‌کنیم. ما هنوز خود را به این ابزار راهبردی و اثرگذار مسلح نکردیم و نگاه استراتژیک به آن نداریم. مشخص است که حضور ما نیز در بازارهای جهانی چشگیر نیست زیرا این چرخه از ابتدا ناقص است. ما می‌خواهیم درباره دین، اندیشه اسلامی، فرهنگ غنی ایرانی در دنیا حرف بزنیم اما هنوز به قدرت اثرگذاری تصویر پی نبردیم و دائم حرف می‌زنیم.

سبط احمدی با بیان اینکه خیلی از صاحب نظران دینی و فرزانگان جامعه، ما سینماگران را قبول ندارند، افزود: این قطع رابطه میان نهادها و مراکز اندیشه محور با سینما منجر شده که ما از محتوا تهی شویم و آنطور که می‌شود از این ظرفیت جهانی استفاده نکنیم. ابزار سینما چیزی است که امروز تمام جهان در حال بهره برداری از آن است و با استفاده از آن نظراتش را به افکار عمومی دنیا عرضه می‌کند. ما اگر می‌خواهیم در بازارهای سینمای جهان مثل کن، برلین، ونیز و… عرض اندام کنیم، باید اول اندیشه و تفکرمان را بین المللی کنیم، نوع ساختار سینما در کشور بین المللی شود.

وی تصریح کرد: ما باید دبیرخانه دائمی برای امور بین الملل سینما داتشه باشیم که دائم در حال ارتباط گرفتن با مراکز و جشنواره‌های مختلف هنری باشد تا هم از این طریق برای سینما ارز آوری شود و هم اینکه ما بتوانیم اندیشه نهفته در پشت کارهای سینمایی استراتژیک را به جهانیان عرضه کنیم.

این تهیه‌کننده سینما همچنین درباره حضور افراد غیر مرتبط در جشنواره‌های سینمایی خارجی اضافه کرد: من گاهی دیده‌ام که در فلان سازمان یا اداره سینمایی قرعه کشی می‌گذارند تا چه کسی برود و در جشنواره رسمی سینمایی در خارج از کشور شرکت کند. یعنی حضور در بازارهای جهانی سینما برای بسیاری از مدیران سینمایی ما حکم سیزده بدر و کار تشویقی برای کارکنان را دارد. در صورتی که باید در این قبیل از جشنواره‌های معتبر بازاریابان حرفه‌ای سینما بروند و موثر ظاهر شوند. اصلا در بسیاری از موارد لزومی ندارد که یک مدیر سینمایی بخواهد با یک هیات همراه در یک جشنواره جهانی شخصا حضور داشته باشد بلکه اعزام عوامل مرتبط و مدیریت آن‌ها باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=90033
  • 47 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.