تاریخ : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

3

حق بیمه تولیدی صنعت بیمه

  • کد خبر : 84078
  • 16 اسفند 1400 - 15:51
حق بیمه تولیدی صنعت بیمه
از سوی بیمه مرکزی گزارش تحلیلی آمار عملکرد صنعت بیمه در 11 ماهه منتهی به بهمن سال 1400 منتشر شد.

به گزارش افق تهران، بر اساس آمار اعلامی اداره کل دفتر برنامه ریزی و امور فنی بیمه مرکزی، حق بیمه تولیدی طی ۱۱ ماه سال جاری ۳۸٫۸درصد رشد داشته است.

همچنین مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود ۱۰۰٫۵ و ۵۴٫۱ هزار میلیارد تومان است.

براساس این گزارش، تغییرات حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب در حدود۳۸٫۸ و ۴۵٫۲ درصد رشد بوده است.

میزان حق بیمه تولیدی اکثر رشته های بیمه (بین ۳٫۲ درصد در بیمه نفت و انرژی تا ۷۲٫۳درصد در بیمه باربری) زمینه رشد ۳۸٫۸ درصدی حق بیمه تولیدی بازار در این مدت را فراهم آورده است. البته این میزان غیر از بیمه پول است که با ۴٫۹ درصد کاهش حق بیمه و سهم ناچیز ۰٫۰۳ درصد از پرتفوی بازار را به خود اختصاص داده است.

نسبت خسارت بازار با ۲٫۴ واحد افزایش در مقایسه با ۱۱ ماهه نخست سال گذشته به حدود ۵۳٫۸ درصد رسیده است. البته در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکتهای بیمه در نظر گرفته نمی‌شود. شایان ذکر است، بررسی آمار عملکرد شرکتها و رشته های بیمه از حیث “نسبت خسارت” در این مدت ۱۱ ماهه نمی تواند ارزیابی مطلوبی از عملکرد آنها در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی شان را نشان بدهد.

براساس این گزارش ۳ رشته‌ درمان (با ۱۰۶٫۳ %)، کشتی (با ۸۴٫۵ %) و بدنه اتومبیل (با ۵۴٫۷ %)، نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند.

سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۶۸٫۶ و ۷۰٫۷ درصد بوده است.

در بررسی سهم شرکتهای بیمه در بازار، ۹ شرکت‌ بیمه: ایران ۳۱٫۴%، آسیا ۱۱٫۱ %، دانا ۷٫۷%، پاسارگاد ۶%، البرز ۵٫۷%، کوثر ۴٫۸%، پارسیان و معلم هر یک ۴% و دی ۳٫۴% در مجموع ۷۸٫۱ درصد از حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده و ۲۱٫۹ درصد مابقی حق بیمه، توسط ۱۹ شرکت بیمه دیگر تولید شده است.

سهم ۳ رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب۳۴٫۸، ۱۸٫۳ و ۱۶ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی در بازار است. البته سهم شرکت ها و رشته های بیمه در دوره های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است، لذا در تحلیل سهم از پورتفوی بازار بیمه باید این موضوع را مورد توجه قرار داد.

در ۱۱ ماه گذشته، حدود ۶۳٫۱ میلیون بیمه نامه صادر و ۴۷٫۴ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است و تعداد بیمه نامه‌های صادره و تعداد موارد خسارت پرداختی نسبت به ۱۱ ماهه اول سال قبل، به ترتیب ۴٫۳و ۴۱٫۷ درصد رشد داشته اند.

رشد ۴٫۳درصدی تعداد بیمه نامه صادره بازار به واسطه رشد این تعداد در اکثر رشته های بیمه بوده است (به جز ۴ رشته مسئولیت، هواپیما، مهندسی و پول در مجموع با سهم ۲٫۸ درصد در بازار و به ترتیب با کاهش ۰٫۵ تا ۱۰ درصدی در تعداد بیمه نامه های صادره).

رشد ۴۱٫۷درصدی تعداد موارد خسارت پرداختی بازار، بیشتر به دلیل رشد ۴۵٫۱ درصدی این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده (۹۳٫۹ درصد) از تعداد خسارتهای پرداختی بازار بیمه بوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=84078
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.