تاریخ : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

خطر افزایش شیوع «آسم» با مصرف غذاهای فرآوری‌شده ارایه گزارش‌های مالی نمایانگر نظارت و شفافیت در شورا انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب الزام فولادسازان به اختصاص ۵ درصدی تولید به احداث نیروگاه خورشیدی مجلس دوازدهم بنیانگذار مجلس نوین در ایران صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در ابتدای ۲۰۲۴ ضرورت جرکت به سوی توسعه انرژی پاک هیدروژن ضرورت اتصال دوربین‌های ادارات در لایحه حجاب و عفاف به فراجا تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی پیش‌بینی قیمت مسکن در ماه‌های آینده تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر اعتماد به‌ نفس واکنش چمران به حصارکشی بوستان لاله تهران برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح پارک لاله در زمین‌های اطراف تهران اعلام زمان تمدید قرارداد بازیکنان استقلال رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر اعلام نرخ شهریه مدارس غیردولتی تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه افزایش ابتلا به آسم در ایرانی‌ها جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ممنوعیت حضور بانوان در دیدار پرسپولیس رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌

9

درمان سرفه‌های خشک صبحگاهی با گیاه خطمی

  • کد خبر : 81984
  • 24 بهمن 1400 - 13:04
درمان سرفه‌های خشک صبحگاهی با گیاه خطمی
این گیاه در تسکین زخم‌های دهانی، آبسه دندان، جوش‌ها، آکنه و سوختگی‌ها، هنگامی که کمپرس مستقیم آن بر روی ناحیه مورد نظر قرار می‌گیرد بسیار مؤثر است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، از ریشه خشک شده خطمی برای تهیه دم کرده، پودرها، عصاره‌ها و شربت‌ها استفاده می‌شود. این گیاه دارای مواد زیست فعالی مانند برخی اسیدهای فنولی و فلاونوئیدها است. بخش عمده آن موسیلاژ است که برای آرام کردن سرفه‌های خشک و درمان سایر مشکلات تنفسی مانند گلودرد و التهاب برونش‌ها به کار می‌رود همچنین دارای خواص نرم کنندگی و ضد التهاب است.

این گیاه در تسکین زخم‌های دهانی، آبسه دندان، جوش‌ها، آکنه و سوختگی‌ها، هنگامی که کمپرس مستقیم آن بر روی ناحیه مورد نظر قرار می‌گیرد بسیار مؤثر است.

گیاه خطمی دارای خصوصیت سفید کنندگی است که به عنوان نرم کننده و تسکین دهنده در کرم‌های مرطوب کننده می‌تواند استفاده شود. همچنین این گیاه دارای خاصیت ضد پارکینسون است.

از نظر طب اسلامی گرم و معتدل است و دردهای مفصلی را بهبود می‌دهد. خطمی در صورت ترکیب شدن با موادی مانند الکل، تانن‌ها و آهن می‌تواند سمی شود.

در صورت استفاده از داروهای دیگر باید پیش از مصرف با پزشک مشورت شود. خطمی قند خون را کاهش می‌دهد و به همین علت با عملکرد بعضی داروهای دیگر مانند انسولین تداخل دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=81984
  • 79 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.