تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

5

جامعه افسرده و بی‌انگیزه، امیدی به آینده ندارد

  • کد خبر : 78626
  • 24 دی 1400 - 12:05
جامعه افسرده و بی‌انگیزه، امیدی به آینده ندارد
جامعه‌ای که در آن مردم آن نسبت به آینده امیدی نداشته باشند، درگیر نا امیدی، خشنونت و هرج و مرج خواهد شد.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، نا امیدی در فرد می‌تواند باعث نگرش منفی نسبت به جهان، آینده و خود شخص شود. نا امیدی یکی از خصوصیات افسردگی است و می تواند در جامعه منجر به مهاجرت‌های غیر قانونی، بیماری‌های روانی و کناره گیری از جامعه شود. در این موارد فرد سعی می کند به هرشکل از کشور خارج شود حتی به قیمت به خطر انداختن جان و مال خود.

امید به آینده مسیر پیشرفت را هموار می کند

افسردگی و نا امیدی از آینده هزینه‌های بسیار زیادی را به جامعه تحمیل می‌کند. هرچه قدر مردم نسبت به آینده کشور امیدواری بیشتری داشته باشند مسیر پیشرفت در آن جامعه هموارتر خواهد شد.
ابراهیمی مقدم روانشناس در مورد افسردگی گفت: در بعضی از مکاتب روانکاوی از افسردگی به عنوان خشم فروخورده یاد می‌شود. زمانی که فرد نمی‌تواند خشم خود را به درستی مدیریت، کنترل و ابراز کند دچار حالت افسردگی خواهد شد.

طبیعی است در جامعه‌ای که خشن باشد، افراد احساس امنیت نمی‌کنند و روابط آن‌ها دچار مشکل خواهد شد و هدفمند زندگی نمی‌کنند، نمی‌توانند ساز و کار مناسب را برای ارتباطات داشته باشند و ممکن است که  این ذهنیت را داشته باشند که بهترین کاری که می‌توانند انجام دهند این است که آن‌ها هم مثل دیگران خشن باشند تا اینکه کم‌تر دچار آسیب شوند. در این زمان ما شاهد هیچ پیشرفتی نخواهیم بود و نبود امنیت باعث اضطراب و استرس خیلی زیاد و منجر به خروج نخبگان از کشور خواهد شد.

افسردگی عامل ایجاد بیماری های روحی و روانی
به گفته این روانشناس بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات روحی ریشه در افسردگی دارد که حتی می‌تواند منجر به اقدام به خودکشی و همچنین بیماری‌های روحی و روانی در افراد مختلف شود.
ابراهیمی  مقدم گفت: اختلال افسردگی دوره‌هایی را نشان می‌دهد که در آن فرد دستخوش اخلاق غمگین می‌شود که حال ملالت در فرد است. اغلب افرادی که حالت افسردگی دارند، اختلال شخصیت و اضطراب و مصرف مواد را هم دارند.
به گفته ابراهیمی مقدم بحث شیوع افسردگی در جامعه زیاد شده است تا جایی که بعضی از روانشناسان از آن به عنوان سرماخوردگی روانی یاد می‌کنند و به نظر می‌رسد که زن‌ها ۷۰ درصد بیشتر از مرد‌ها به افسردگی دچار می شوند که می‌تواند به دلیل  مصرف قرص ضد بارداری، یا داشتن دو کروموزوم ایکس در آنها باشد. دلیل دیگر می تواند این باشد که  زن‌ها از امکانات تفریحی و ورزشی کمتری برخوردارند یا نگاه پایین‌تر به آن‌ها در  اجتماعات مرد سالار وجود دارد. فقر نیز در افسردگی بسیار موثر است.
ابراهیمی مقدم گفت: بیخوابی یا پرخوابی، تغییر وزن ناگهانی و بی انگیزه بودن یا احساس گناه و بی ارزشی و  تغییرات هورمونی هم تاثیر زیادی دارد.
بعضی از روانکاو‌ها اعتقاد دارند که افسردگی خشم فروخرده است و فرد زمانی که نمی‌تواند آنرا ابراز کند افسرده می‌شود.
این روانشناس گفت: نکته خطرناک در افسردگی بحث خودکشی است که فرد در آن اقدام یا تهدید می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که خانم‌ها بیشتر از اقایان اقدام به خودکشی می‌کنند که معولا منجر به خودکشی نمی‌شود. اما مرد‌ها معمولا از روش‌هایی استفاده می‌کنند که منجر به خود کشی می‌شود. در هر حالت تهدید یا اقدام به خود کشی خطرناک است و حتما باید برای حل این مشکل به روانشناس مراجعه کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=78626
  • 58 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.