تاریخ : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

افزایش ظرفیت تولید متانول کشور به بیش از ۱۴ میلیون تن ۳ میلیارد دلار درآمد ارزی کشور از محل صادرات مشتقات نفتی اعلام شرایط دریافت وام ۳۰۰ میلیونی برای مستاجران جزئیات ساخت خط ۹ متروی تهران برنامه شهرداری تهران برای استفاده از دوچرخه‌ جزئیات اجرای بخش‌نامه کاهش عوارض صادرات محصولات زنجیره فولاد افزایش خطر سکته مغزی با عصبانیت آمادگی ۵ سرمایه‌گذار برای تولید بنزین از متانول اعمال موانع و محدودیت‌های تولید فولاد ایران دومین تولیدکننده بزرگ سوخت‌های مایع موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح احکام مالیاتی جزئیات تصویب لایحه کاهش ساعت کار ادارات دهان اولین عضو نشان‌دهنده ابتلا به آلزایمر ضرورت برگزاری جلسه هم‌اندیشی درخصوص قرارداد چین انتقاد عضو شورای شهر از شهرداری تهران ضرورت ارتباط مستقیم نمایندگان مجلس با اعضای شورای شهر تهران جزئیات مرمت آرامگاه کوروش شکایت مجدد باشگاه استقلال از ۲ پرسپولیسی اعلام شرایط برگزاری امتحانات نهایی ترکیب احتمالی استقلال برای مصاف با فولاد خوزستان ظهور بیماری‌های ویروسی و عفونی بعد از مصرف توت فرنگی افزایش تدریجی ایستگاه‌های شارژ تاکسی‌های برقی در پایتخت قرارداد شهرداری با چین از بهترین قراردادهای تاریخ کشور آخرین قیمت آپارتمان‌های ۴۰ متری در مناطق مختلف پایتخت جزئیات برداشت ماهانه مالیات از حقوق کارمندان انتظار بی‌جواب تولیدکنندگان از وزیر صمت افزایش ۶ برابری هزینه برق فولادسازان افزایش صادرات معدن و صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار بررسی مجدد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بهره‌برداری از ۱۵ طرح پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ توصیه‌های برای کاهش علایم حساسیت فصلی افتتاح ۴ بازار جدید تره‌بار در تهران ضرورت توسعه زیرساخت‌های برقی‌سازی حمل و نقل همگانی پایتخت تاکید شهردار تهران بر لزوم اتصال پایانه جدید شرق به شبکه مترو برگزاری نمایشگاه گل محلات به زودی اعلام مبلغ پاداش استقلالی‌ها تا قهرمانی

5

کاهش التهاب آرتروز با مصرف گردو و چای سبز

  • کد خبر : 76537
  • 29 آذر 1400 - 14:34
کاهش التهاب آرتروز با مصرف گردو و چای سبز
ترکیب آنتی اکسیدانی که در گردو، چای سبز و سایر گیاهان یافت می‌شود نشانگرهای التهاب آرتروز را در سلول‌ها کاهش داده و تولید پروتئین‌های مورد نظر را که به طور معمول در غضروف سالم یافت می‌شود را بهبود می‌بخشید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تیمی به سرپرستی محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن از اسید گالیک، آنتی اکسیدانی که در گردو، چای سبز و سایر گیاهان یافت می‌شود، استفاده کردند و مکانیسم کششی سلول‌های غضروفی انسان را که از زانوهای مبتلا به آرتروز گرفته شده بود، به کار بردند که کشش‌هایی را که هنگام راه رفتن اتفاق می‌افتد تقلید می‌کند.

این ترکیب نه تنها نشانگرهای التهاب آرتروز را در سلول‌ها کاهش داد، بلکه تولید پروتئین‌های مورد نظر را که به طور معمول در غضروف سالم یافت می‌شود، بهبود بخشید.

یافته‌ها نشان می‌دهند که می‌توان روش جدیدی برای درمان سلول‌های غضروفی استخراج‌شده از بیمار برای رشد سلول‌ها یا بافتی برای کاشت مجدد ایجاد کرد.

«هانین ابوشرخ»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «ما دریافتیم ترکیب حرکت کششی با اسید گالیک نشانگرهای التهابی را کاهش می‌دهد، بدین معنا که می‌توانیم روند آرتروز را معکوس کنیم.»

برای این مطالعه، محققان سلول‌های غضروفی آرتروز را از زانوهای اهدایی که در طی جراحی تعویض مفصل در بیمارستان منطقه‌ای پولمن برداشته بودند، جمع‌آوری کردند. آنها سلول‌ها را در آزمایشگاه کشت دادند و ابتدا شش ماده غذایی آنتی اکسیدانی یا محصولات تغذیه‌ای از جمله ویتامین C، ویتامین E و کورکومین را آزمایش کردند. آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند؛ رادیکال‌های آزاد، اتم‌های ناپایدار ناشی از استرس اکسایشی هستند که می‌توانند به سلول‌ها و بافت‌ها آسیب برسانند.

آزمایشات آزمایشگاهی اسید گالیک را به عنوان مؤثرترین آنتی اکسیدان برای خنثی کردن رادیکال‌های آزاد در سلول‌های غضروف آرتروز پیشنهاد کردند. محققان سپس اسید گالیک را به کار بردند و با استفاده از یک دستگاه cytostretcher، کشش را اضافه کردند. آنها کشش را تا ۵ درصد تعیین کردند، سطحی که با کشش زانوهای انسان در هنگام راه رفتن مطابقت دارد.

این ترکیب نشانگرهای التهابی معروف به متالوپروتئینازهای ماتریکس را کاهش داد. کشش و اسید گالیک بیان دو پروتئین خاص غضروف را نیز افزایش دادند.

آرتروز، شایع‌ترین اختلال اسکلتی عضلانی در جهان است که غضروف مفاصل را از بین می‌برد و باعث درد و محدودیت حرکت می‌شود. هنوز هیچ درمان کاملی برای این بیماری وجود ندارد و درمان‌ها از تجویز مُسکن‌ها تا جایگزینی مفصل مصنوعی با جراحی را شامل می‌شود، اما حتی جراحی به بیمار اجازه نمی‌دهد تا به دامنه کامل حرکت بازگردد.

این مطالعه شواهدی را اضافه می‌کند که نشان می‌دهد خوردن غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان و ورزش کردن می‌تواند خوب باشد، اگرچه محققان هشدار می‌دهند که اسید گالیک نباید به عنوان یک درمان معجزه‌آسا دیده شود و هر اقدامی باید تنها با مشورت با پزشک انجام شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=76537
  • 14 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.