تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴ نگرانی خانواده‌ها از وضعیت بهداشتی عمومی شهر گام مهم دولت در استفاده از ظرفیت‌های آفریقا ثبت جهانی کاشی هفت رنگ اصفهان کاهش شدید تمایل خرید محصولات فولادی ایران ضرر ۳ میلیارد دلاری صادرات فولاد با وضعیت ارز موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان آسیب ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن ضرورت تبدیل متانول به بنزین در کشور مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه ارائه خدمات مشاوره رایگان به رانندگان تاکسی ممنوعیت افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی زمان درست مصرف ماست در کودکان آخرین وضعیت قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی ضرورت آغاز مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور» جزئیات زمان بازگشت گل‌محمدی به فوتبال بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو اعلام فروش سهام رسمی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ضرورت حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار افزایش پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت فرزندان مادران استرسی چهار برابر بیشتر در معرض چاقی تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اجرای مجدد دوچرخه‌سواری در سه‌شنبه‌ها برگزاری رویداد بزرگ دشت غذا در تهران افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه کاهش دما شدید هوای تهران در روز پنجشنبه کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت محصولات فولادی افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران رکود صنعت فولاد با قیمت‌های دستوری اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ در مجلس هزاران میلیارد تومان از اموال تهران درحال از بین رفتن

6

فواید سبزیجات برگدار برای بهبود سلامتی

  • کد خبر : 70222
  • 22 مهر 1400 - 17:04
فواید سبزیجات برگدار برای بهبود سلامتی
سبزیجات برگ‌دار حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر فراوان هستند و ارزش غذایی بالا و کالری کمی دارند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اگر فردی بتواند از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگدار پیروی کند، مزایای بسیاری از جمله محافظت در برابر بسیاری از بیماری‌ها را برای خود تضمین می‌کند.

در این گزارش بهترین سبزیجات برگدار که می‌توانند با هدف بهبود سلامت کلی به رژیم غذایی اضافه شوند آورده شده است:

۱- گل کلم

به کلم پیچ نیز معروف است و یکی از مفیدترین سبزیجاتی است که افراد می‌توانند در سراسر جهان از آن استفاده کنند. می‌توان آن را به صورت آب پز یا خام مصرف کرد و دارای ارزش‌های مفید زیادی مانند ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی برای بدن است.

خوردن یک فنجان کلم پیچ خام ۶ برابر بیشتر از رژیم غذایی کامل بدن، ویتامین K، دو برابر ویتامین A، بیش از مقدار کافی ویتامین C و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن را تامین می‌کند.

۲- میکروجرین

گیاه سبز ناقصی است که دانه و گیاه تولید می‌کند و عمدتا برای تزئین ظروف غذا استفاده می‌شود، اما با این وجود، برای بدن انسان بسیار مفید است. این گیاه کوچک حاوی ویتامین‌های “K”، “E” و “C” است ”که برای نیاز بدن کافی است و مصرف کالری را که ممکن است باعث چاقی شود کاهش می‌دهد.

۳- کولارد سبز

این برگ‌ها شباهت زیادی به کلم پیچ و پیاز سبز دارند و با برگ‌های متراکم با طعم تلخ مشخص می‌شوند. گیاه کولارد سبز سرشار از کلسیم و ویتامین A و همچنین حاوی ویتامین B۹ و ویتامین C است که به بدن کمک می‌کند تا بهبود یابد.

کولارد یکی از بهترین منابع ویتامین K برای بدن انسان است و همچنین می‌تواند سطح انرژی را در انسان به میزان قابل توجهی بهبود بخشد، خطر شکستگی لگن را کاهش داده و از سلامت استخوان‌ها حمایت کند.

۴- برگ چغندر

برگ چغندر سبز (یا چغندر) منبع خوبی از تغذیه است، زیرا سرشار از پتاسیم، فیبر، کلسیم و ویتامین‌های “A” و “K. ” است. این برگ‌ها حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند کاروتن و لوتئین است وبه کاهش برخی از مشکلات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید.

۵- کلم

کلم از چند لایه برگ ضخیم تشکیل شده است و علیرغم متداول بودن آن، مردم معمولاً آن را به عنوان گیاهی که با روغن گیاهی، روغن یا سایر مواد مغذی که ارزش غذایی آن را کاهش می‌دهد پخته می‌پزند. کلم خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان مری کمک می‌کند، اما اگر به صورت خام یا جوشانده مصرف شود و یک غذای تخمیر شده باشد، می‌تواند سلامت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و همچنین به کاهش وزن کمک کند.

۶- شاهی

گیاهی است برگ دار که دارای خواص شگفت انگیز درمانی است و از دیرباز به عنوان داروی گیاهی شناخته شده است و برای سلامتی مفید است، زیرا سلول‌های بنیادی سرطانی را هدف قرار داده و توانایی تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش می‌دهد. می‌توان آن را به راحتی به غذا‌های مختلف اضافه کرد و نیازی به آماده سازی ندارد.

۷- اسفناج

این گیاه تولید گلبول‌های قرمز خون را افزایش داده و ظاهر نقایص لوله عصبی را کاهش می‌دهد و سرشار از اسید فولیک است که در پیشگیری از چندین بیماری کمک می‌کند. توصیه می‌شود که با هدف بهبود سلامت عمومی و ایمن سازی در برابر بیماری‌های مختلف فرد یکبار در روز اسفناج خام بخورد.

۸- کاهو

یکی از انواع سبزیجات غنی از ویتامین A و K است و طبق بسیاری از مطالعات، خوردن منظم کاهو ممکن است سطح چربی‌ها را در خون انسان بهبود بخشد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=70222
  • 12 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.