تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

1

منشا تخفیف‌های ۵ تا ۲۰ درصدی فروشگاه های زنجیره ای کجاست؟

  • کد خبر : 60848
  • 12 تیر 1400 - 17:03
منشا تخفیف‌های ۵ تا ۲۰ درصدی فروشگاه های زنجیره ای کجاست؟
فروشگاه های زنجیره ای با حذف ریسک وصول مطالبات برای فروش کالا، کاهش هزینه انبارداری و کاهش فاصله تولید تا مصرف (حذف واسطه) توانسته اند تخفیف‌های ۵ تا ۲۰ درصدی برای مشتریان خود به ارمغان بیاورند.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران،زنجیره سنتی توزیع به علت ایجاد واسطه‌های زیاد بین تولید‌کننده و مصرف‌کننده یکی از اصلی‌ترین مشکلات اقتصاد کشور است که موجب تضغیف تولیدکننده و پایین آمدن قدرت خرید مصرف‌کننده می‌شود. در ایران هزینه فعالیت شبکه‌های تولید کالا، زیاد است و این هزینه‌ها به تولیدکننده و مصرف‌کننده تحمیل می‌شود.

یکی از مدل‌های موفق جهانی در کاهش امر واسطه‌گری و در نتیجه آن بهبود وضعیت تولید، مدل فروشگاه‌های زنجیره‌ای است. این فروشگاه‌ها با کم کردن واسطه‌ها به افزایش سود تولید‌کننده کمک شایانی می‌کنند. همچنین به دلیل بازار فروش بزرگی که در دست دارند، سبب افزایش فروش محصولات تولیدی می‌شوند و کالا را با مناسب‌ترین قیمت ممکن به دست مصرف‌کننده می‌رسانند و این خود یکی از عوامل مهم در رضایتمندی مشتری است.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای از حیث کارکرد و رابطه آن با شیوه فروش سنتی محصولات، محل تامل بسیاری از کارشناسان است. این فروشگاه‌ها از طریق عقد قراردادهای بلند‌مدت با تامین‌کنندگان، برندسازی فروشگاه، کاهش سرانه نیرو انسانی به ازای میزان فروش، ایجاد امکانات رفاهی، ایجاد امکانات حمل و نقل برای تامین‌کنندگان، یکپارچه کردن شبکه توزیع و استفاده از مدرن‌ترین فناوری‌های ارتباطی، تجمیع تقاضا‌های خرد و سیاست‌های تخفیفی موجب افزایش بهره‌ وری فروش و تقویت تولید خواهند شد.

یکی از مشکلات موجود در عرصه فروش سنتی کالا در بازار ایران، حضور تعداد زیاد واسطه‌ها در روند رسیدن کالای تولیدشده به دست مصرف‌کننده است که نتیجه آن منجر به افزایش قیمت نهایی تمام شده محصول می‌شود. جایگزینی فروشگاه‌های زنجیره‌ای به جای خرده‌فروشی‌های سنتی راهی مناسب برای برون رفت از مشکلات مذکور است. این فروشگاه‌ها با حذف ریسک وصول مطالبات برای فروش کالا، کاهش هزینه انبارداری و کاهش فاصله تولید تا مصرف (حذف واسطه) توانسته اند تخفیف‌های ۵ تا ۲۰ درصدی برای مشتریان خود به ارمغان بیاورند.
فروشگاه‌های زنجیره‌ای با حذف واسطه‌ها توانسته‌اند اولا قیمت نهایی محصولات را کاهش داده و با قیمتی پایین‌تر از فروشگاه‌های خرده‌فروشی کالا را به دست مصرف‌کننده برسانند. ثانیا به افزایش قدرت خرید خانواده منجر شده که رغبت بیشتر این بنگاه‌ها به تولید کالا را در پی داشته است. پس افزایش میزان اشتغال را در روند تولید این بنگاه‌ها شاهد هستیم. همین طور دولت نیز به واسطه افزایش شفافیت مالی حاکم بر روند فروش این فروشگاه‌ها، توان تنظیم و مدیریت بیشتر بازار را پیدا کرده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=60848
  • 22 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.