تاریخ : دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اعلام زمان دقیق واریز یارانه‌ها تمدید قراردادهای اجاره تنها معاملات بازار مسکن احتمال افزایش خاموشی صنایع در تابستان تاخیر برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعتقاد به ناکارآمدی زاکانی در شهرداری تهران استفاده قانون تامین مالی تولید از ظرفیت بازار سرمایه صادرات دغدغه تولیدکنندگان فولاد اتمام ذخایر سنگ آهن تا ۱۹ سال آینده احیای ظرفیت‌های گردشگری در دولت سیزدهم ضرورت اجرای سریع همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دریافت کارت آزمون از طریق پنجره ملی خدمات دولت سیستم ایمنی انسان‌ تحت تاثیر سلامت خواب توصیه‌های طب ایرانی برای آلرژی‌های فصل بهار شناسایی و پلمب ۴۰۰ خانه پلاک قرمز در پایتخت ضرورت مکان‌یابی محل جدیدی برای مدیریت پسماند تهران افتتاح دهمین یاورشهر برای بانوان رونمایی از «اسطرلاب» دوره سلجوقی در موزه شهر قزوین محرومیت ستاره پرسپولیس شمارش معکوس برای چند سورپرایز در استقلال معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد

7

اُمگا ۳ خطر قلبی عروقی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 55588
  • 13 اردیبهشت 1400 - 15:53
اُمگا ۳ خطر قلبی عروقی را کاهش می‌دهد
سرپرست تیم تحقیق دانشگاه ویرجینیا بیان کرد: مکمل‌های روغن ماهی برای بیماران دارای تری گلیسیرید پلاسما افزایش یافته تجویز می‌شود تا خطر قلبی عروقی را کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، «سالواتور کاربون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویرجینیا، در این باره اظهار داشت: «در حال حاضر، مکمل‌های روغن ماهی برای بیماران دارای تری گلیسیرید پلاسما افزایش یافته تجویز می‌شود تا خطر قلبی عروقی را کاهش دهد.»

برخی آزمایشات بالینی نشان داده اند که اسیدهای چرب اُمگا ۳ ممکن است با افزایش خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی، شایع‌ترین اختلال تپش قلب، همراه باشد. احتمال ابتلاء به سکته در افراد مبتلا به این اختلال پنج برابر بیشتر است.

این مطالعات فرمول‌های مختلف اسیدهای چرب اُمگا ۳ را در دوزهای مختلف آزمایش کردند و به بررسی این موضوع پرداختند که آیا روغن ماهی به طور مداوم با افزایش خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی مرتبط است.

این تجزیه و تحلیل شامل پنج آزمایش کنترل شده تصادفی بود که اثرات مکمل اسیدهای چرب اُمگا ۳ را بر عوارض قلبی عروقی بررسی می‌کرد. شرکت کنندگان تری گلیسیرید بالا داشتند و یا در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی بودند یا بیماری قلبی عروقی قطعی داشتند. در مجموع ۵۰۲۷۷ بیمار روغن ماهی یا دارونما دریافت کردند و بین ۲ تا ۷ سال تحت نظر بودند. دوز روغن ماهی از ۰.۸۴ گرم تا ۴ گرم در روز متفاوت بود.

محققان دریافتند که مکمل اسید چرب اُمگا ۳ با افزایش قابل توجه خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در مقایسه با دارونما با نسبت میزان بروز ۱.۳۷ همراه است.

به گفته دکتر کاربون، «مطالعه ما نشان می‌دهد که مکمل‌های روغن ماهی با افزایش خطر فیبریلاسیون دهلیزی در بیماران در معرض خطر قلبی عروقی مرتبط است. اگرچه یک آزمایش بالینی اثرات قلبی عروقی مفید مکمل را نشان می‌دهد، اما خطر فیبریلاسیون دهلیزی باید در زمان تجویز این داروها در نظر گرفته شود.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=55588
  • 66 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.