بر اساس یافته های جدید، مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توتها و پیاز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، ریسک ابتلا به انواع سرطان را نیز از بین می برد.
دانشمندان دانشگاه ادیث کوان با بررسی رژیم غذایی بیش از ۵۳ هزار نفر متوجه شدند، مصرف ۵۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان به نام فلاونوئیدها در روز می تواند مرگ و میر را کاهش دهد.
فلاوونوئیدها با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی از بدن در برابر بیشتر بیماری های مزمن نگهداری میکنند؛ مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توتها و پیاز از بدن در برابر بیماریهای سخت محافظت می کند.
گفتنی است فلاونوئیدها موجب سالم ماندن رگهای خونی و مهار التهاب می شوند که نقش مهمی در سلامت قلب و ابتلا سرطان ایفا می کند.
دانشمندان دانشگاه ادیث کوان که یک دانشگاه عمومی در شهر پرث ایالت استرالیای غربی محسوب می شود در تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف سیب ، پرتقال ، بخشی از کلم بروکلی و مشتی از زغال اخته نقش مهمی در سلامت افراد دارند.
نیکولا بوندوننو، نویسنده اصلی این تحقیق بیان کرد: نتایج این تحقیق اهمیت فوق العاده ای دارد زیرا با اطلاعات به دست آمده افراد تشویق می شوند به سمت غذاهای غنی از فلاونوئید روی آورند که تا حد زیادی آن ها را از بیماریهای قلبی و سرطان حفظ می کند.
محققان نشریه Nature Communications اعتقاد دارند بیش از ۷٫۸ میلیون نفر در دنیا در سال ۲۰۱۳ به دلیل مصرف کمتر از ۸۰۰ گرم میوه و سبزیجات در روز به مرگ زودرس دچار شدند.
بر اساس آمارها بیماریهای قلبی یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس و ایالات متحده را موجب می شوند.
انتهای پیام/