تاریخ : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا چالش‌های بخش خصوصی فولاد ایران ضرورت رسیدگی به مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیاردی در پتروشیمی اعلام تورم نقطه به نقطه فروردین ماه روند صعودی اجاره در بازار مسکن تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران موافقت مجلس با تخصیص یارانه دارو و شیرخشک صنعت فولاد در معرض ورشکستگی شمش ایرانی یاری‌رسان کشورهای همسایه‌ تعطیلی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده ضرورت تلاش برای حفظ رضایت شهروندان تهران کاهش کودکان کار در پایتخت کبد چرب شایع ترین علت پیوند کبد در ایران خبر مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرسپولیس و استقلال پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی استقرار گروه‌های پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم تداوم روند کاهش نرخ سود بین بانکی کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت تصمیم جدید دولت درباره اجرای طرح کالابرگ مجوز ساخت سازه جدید در بافت سنگلج تا ۱۲ متر ارتفاع جزئیات حذف سایت «تهران من» شهرداری تهران پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس ضرورت اجرای قانون مدیریت یکپارچه شهری رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در اوایل سال آینده تشکیل شورای بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی اعلام زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران الزام فولادی‌ها به فروش با ارز نیمایی ضرورت توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران فولادی‌ها در معرض ورشکستگی احضار نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی

7

میوه ای که از سرطان پیشگیری می کند!!!

  • کد خبر : 17824
  • 23 مرداد 1398 - 10:28

بر اساس یافته های جدید، مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، ریسک ابتلا به انواع […]

سیب

بر اساس یافته های جدید، مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، ریسک ابتلا به انواع سرطان را نیز از بین می برد.

دانشمندان دانشگاه ادیث کوان با بررسی رژیم غذایی بیش از ۵۳ هزار نفر متوجه شدند، مصرف ۵۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان به نام فلاونوئیدها در روز می تواند مرگ و میر را کاهش دهد.

فلاوونوئیدها با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی از بدن در برابر بیشتر بیماری های مزمن نگهداری می‌کنند؛  مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز از بدن در برابر بیماری‌های سخت محافظت می کند.

گفتنی است فلاونوئیدها موجب سالم ماندن رگ‌های خونی و مهار التهاب می شوند که نقش مهمی در سلامت قلب و ابتلا سرطان ایفا می کند.

دانشمندان دانشگاه ادیث کوان که یک دانشگاه عمومی در شهر پرث ایالت استرالیای غربی محسوب می شود در  تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف سیب ، پرتقال ، بخشی از کلم بروکلی و مشتی از زغال اخته نقش مهمی در سلامت افراد دارند.

نیکولا بوندوننو، نویسنده اصلی این  تحقیق بیان کرد: نتایج این تحقیق اهمیت فوق العاده ای دارد   زیرا با اطلاعات به دست آمده افراد تشویق می شوند به سمت غذاهای غنی از فلاونوئید روی آورند که تا حد زیادی آن ها را  از بیماری‌های قلبی و سرطان حفظ می کند.

محققان نشریه Nature Communications اعتقاد دارند بیش از ۷٫۸ میلیون نفر در دنیا در سال ۲۰۱۳ به دلیل مصرف کمتر از ۸۰۰ گرم میوه و سبزیجات در روز به مرگ زودرس دچار شدند.

بر اساس آمارها بیماری‌های قلبی یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس و ایالات متحده را موجب می شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=17824
  • 43 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.