تاریخ : یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

معرفی برترین موزه‌ها در ۳۰ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی کاهش شدید دما در تهران رشد درآمد حوزه شهری نشان اعتماد مردم به دوره ششم مدیریت شهری ظهور رقیب جدید برای ایران در بازار میلگرد شوراها مددکار مدیران شهری مجلس یازدهم مؤسس مجلس نوین در کشور اشتغال مستقیم۱۴۳ هزار نفر در صنعت پتروشیمی اجرای مجدد طرح کالابرگ الکترونیکی در گروی تصمیم دولت افتتاح دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه‌ شهید چمران توصیه‌هایی برای پیشگیری از افزایش فشار خون چالش ورود ماشین آلات معدنی جدید به معادن مجوز مجلس به شناورسازی تقویم آموزشی مدارس و دانشگاه ها تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان اخذ مجوز ۲ خط تراموا در تهران بخشنامه‌ای برای سرکوب صادرکننده به نفع واردکننده تداوم رکود در سیاست‌های ارزی صادرات فولاد تعطیلی شنبه‌ها باعث افزایش مراودات اقتصادی با جهان راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان وضعیت قرمز پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ رای کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در مورد استقلال و پرسپولیس انتشار کارت امتحانات نهایی از امشب حضور واگن‌های چینی از بهمن ماه در تهران جزئیات معاملات مسکن شهر تهران در سال جدید مکاتبه با موزه کویت برای استرداد تابلوی مظفرالدین شاه ساخت ۴۹ کیلومتر مترو در ۳۲ ماه اخیر افزایش صادرات صنایع معدنی به مرز ۱۳.۷ میلیارد دلار افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به ۵.۲ همت تاثیر مصرف کافئین قبل از خواب بر سلامتی اعلام قیمت تمام شده اتوبوس‌های چینی از سوی شهردار تهران اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۳ ضرورت تصویب تفریغ بودجه در شورای شهر نقاط قوت و ضعف شهرداری تهران در تفریغ بودجه ۱۴۰۱ تعطیلی شرکت‌های فولادی با تداوم روند فعلی فولاد ایران در بازارهای جهانی کاهش نرخ تورم سالانه به ۳۸.۸ درصد نفت باعث غفلت از معادن استان خوزستان موافقت مجلس با کاهش ساعت کاری کارمندان دولت

1

شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲

  • کد خبر : 144085
  • 05 اردیبهشت 1403 - 16:19
شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲
صادرات صنایع معدنی در سال‌۱۴۰۲، ۱۳‌میلیارد و ۵۳۷‌میلیون دلار به وزن حدود ۶۴ میلیون ‌تن بوده که به لحاظ ارزشی نسبت به سال‌قبل ۱۱‌درصد و از لحاظ وزنی ۳۲‌درصد افزایش داشته‌است.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ صادرات صنایع معدنی غیرفلزی در مجموع یک‌میلیارد و ۲۷۹‌میلیون دلار به وزن ۲۱.۶ میلیون ‌تن بوده‌است. صادرات صنایع معدنی غیرفلزی نسبت به سال‌۱۴۰۱ از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۱۶ و ۸‌درصدی داشته‌است. صادرات معدن نیز دو‌میلیارد و ۴۱۹‌میلیون دلار به وزن حدود
۲۷.۹ میلیون تن بوده‌است. صادرات معدن نیز در سال‌۱۴۰۲ نسبت به سال‌قبل از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۱۱ و ۲۳‌درصدی داشته‌است.

صادرات صنایع معدنی فلزی

صادرات صنایع فلزی معدنی در سال‌۱۴۰۲، شامل شمش فولاد به ارزش ۳.۷۵۵‌میلیون دلار به وزن ۷.۸۳۳‌میلیون تن بو ده که سهم ۷.۶‌درصدی از کل صادرات داشته‌است. صادرات این محصول در مقایسه با سال‌۱۴۰۱، به لحاظ ارزشی۲‌درصد و به لحاظ وزنی ۴‌درصد افزایش داشته‌است. صادرات سایر صنایع معدنی فلزی در ۱۲ماهه ۱۴۰۲، به ارزش یک‌میلیارد و ۶۴۱‌میلیون دلار به وزن ۶۶۵‌هزار ‌تن بوده‌است که سهم ۳.۳‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این دسته از محصولات معدنی نسبت به سال‌۱۴۰۱ از لحاظ ارزشی ۳۴‌درصد افزایش و به لحاظ وزنی ۶‌درصد کاهش داشته‌است. صادرات محصولات طویل فولادی در سال‌۱۴۰۲، یک‌میلیارد و ۵۵۶‌میلیون دلار و اندکی بیش از ۳ میلیون تن بوده که سهم ۳.۲‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این دسته از محصولات نسبت به سال‌۱۴۰۱ از لحاظ ارزشی ۲‌درصد کاهش و به لحاظ وزنی ۱۰‌درصد افزایش داشته‌است. صادرات شمش آلومینیوم در سال‌۱۴۰۲، ۷۵۷‌میلیون دلار به وزن ۳۴۴‌هزار ‌تن بوده که سهم ۱.۵‌درصدی از صادرات را شامل شده‌است. صادرات این دسته محصولات نسبت به سال‌۱۴۰۱ به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۱۷ و ۸‌درصد کاهش داشته‌است.

صادرات کاتد مس در سال‌۱۴۰۲؛ ۷۵۷‌میلیون دلار به وزن ۳۴۴‌هزار‌تن بوده که سهم ۱.۴‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول نیز نسبت به سال‌۱۴۰۱، از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۲۴ و ۲۰درصد کاهش داشته‌است. صادرات شمش روی در سال‌۱۴۰۲، ۳۸۷‌میلیون دلار به وزن ۱۵۴‌هزار ‌تن بوده‌ که سهم ۰.۸درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۳۰ و ۸‌درصد کاهش داشته‌است.

صادرات آهن‌اسفنجی در سال‌۱۴۰۲، ۳۶۱‌میلیون دلار به وزن یک میلیون و ۴۷۶ هزار ‌تن بوده که سهم۰.۷‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول نسبت به سال‌۱۴۰۱، از لحاظ ارزشی ۱۰۰ و از لحاظ وزنی ۶۹‌درصد افزایش داشته‌است. صادرات محصولات تخت فولادی در سال‌۱۴۰۲، ۳۰۵‌میلیون دلار به وزن ۴۸۲‌هزار‌ تن بوده که سهم ۰.۶‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول نسبت به سال‌۱۴۰۱، ۹‌درصد کاهش ارزشی داشته‌است و به لحاظ وزنی یک‌درصد افزایش داشته‌است. صادرات فروآلیاژها در سال‌۱۴۰۲، ۱۶۲‌میلیون دلار به وزن ۱۰۵‌هزار‌تن بوده‌است که سهم ۰.۳‌درصدی از صادرات داشته‌است و به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۷ و ۳۹‌درصدی داشته‌است. صادرات لوله و پروفیل فولادی در سال‌۱۴۰۲، ۱۳۹‌میلیون دلار به وزن ۲۱۱‌هزار‌تن بوده که سهم ۰.۳‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصولات نسب به سال‌قبل به لحاظ ارزشی و وزنی کاهش ۱۶ و ۱۵‌درصدی داشته‌است.

صادرات شمش سرب در سال‌۱۴۰۲، ۵۷‌میلیون دلار به وزن ۲۷‌هزار‌ تن بوده که سهم ۰.۱‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب یک و ۸‌درصد افزایش داشته‌است.

صادرات صنایع معدنی غیرفلزی

بررسی میزان صادرات صنایع معدنی غیرفلزی نشان می‌دهد کاشی و سرامیک ۳۷۰‌میلیون دلار به وزن ۴ میلیون و ۴۶۴ هزار تن بوده‌است که سهم ۰.۷‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول از لحاظ ارزشی ۴۲درصد افزایش داشته و به لحاظ وزنی تغییر چندانی نداشته‌است.صادرات سنگ ساختمانی ۲۰۶‌میلیون دلار به وزن یک میلیون و ۵۵۱ هزار تن بوده‌است که سهم ۰.۴‌درصدی از صادرات داشته‌است و به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۹‌درصدی داشته‌است. صادرات کلینکر در سال‌۱۴۰۲، ۲۰۳‌میلیون دلار به وزن ۸ میلیون و ۹۳۷ هزار تن بوده که سهم ۰.۴درصدی از صادرات داشته‌است و به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۴ و ۳‌درصدی داشته‌است. صادرات سایر صنایع معدنی غیرفلزی ۱۹۷‌میلیون دلار به وزن ۸۶۵‌هزار ‌تن بوده‌است که سهم ۰.۴‌درصدی از صادرات داشته و به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۱۱و ۲۰‌درصد افزایش داشته‌است.صادرات سیمان در سال‌۱۴۰۲، ۱۶۹‌میلیون دلار به وزن ۵.۳ میلیون تن بوده که سهم ۰.۳‌درصدی از صادرات دارد. صادرات این محصول نسبت به سال‌۱۴۰۱ از لحاظ ارزشی و وز نی به ترتیب ۲۴ و ۱۱‌درصد افزایش داشته‌است.صادرات شیشه ساختمانی در سال‌۱۴۰۲، ۸۶‌میلیون دلار به وزن ۴۳۵‌هزار ‌تن بوده‌است که سهم ۰.۲‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۱۴ و ۱۱‌درصد کاهش داشته‌است. صادرات چینی بهداشتی در سال‌۱۴۰۲، ۴۹‌میلیون دلار به وزن ۶۰‌هزار‌تن بوده‌است که سهم ۰.۱درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول در مقایسه با سال‌گذشته به لحاظ ارزشی یک‌درصد کاهش و به لحاظ وزنی ۴‌درصد افزایش داشته‌است.

صادرات بخش معدن

صادرات سنگ و کنسانتره‌آهن در سال‌۱۴۰۲، یک‌میلیارد و ۹۱۲‌میلیون دلار به وزن ۲۰ میلیون و ۱۶۹ هزار تن بوده‌است که سهم ۳.۹‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب افزایش ۱۴۰ و ۱۶۴‌درصدی داشته‌است. صادرات سایر معدن در سال‌۱۴۰۲، ۳۸۰‌میلیون دلار به وزن ۷میلیون و ۱۲۹ هزار تن بوده‌است که سهم ۰.۸‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول نسبت به سال‌۱۴۰۱، از لحاظ ارزشی یک‌درصد کاهش داشته و به لحاظ وزنی تغییری نداشته‌است. صادرات سنگ و کنسانتره مس۱۲۶میلیون دلار به وزن ۱۲۴‌هزار‌تن بوده که سهم ۰.۳‌درصدی از صادرات داشته‌است. صادرات این محصول نسبت به سال‌گذشته از لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۵ و ۴‌درصد افزایش داشته‌است.

مقاصد صادراتی بخش معدن و صنایع معدنی در سال‌۱۴۰۲

بررسی مقاصد صادرتی بخش معدن و صنایع معدنی در سال‌۱۴۰۲ نشان می‌دهد چین سهم ۳۰‌درصدی، عراق سهم ۱۸‌درصدی، ترکیه سهم ۱۱‌درصدی، امارات‌متحده‌عربی سهم ۹‌درصدی، عمان سهم ۶‌درصدی، اندونزی سهم ۵‌درصدی و سایر کشورها سهم ۲۱‌درصدی از صادرات معدنی داشته‌اند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=144085
  • 41 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.