افرادی که ازغذاهای تند استفاده می کنند در مقایسه با سایر افراد با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان افرادی که از غذاهای تند استفاده می کنند با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند، افرادی که کمتر از یک بار در هفته از خوراکیهای تند مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که بیش از ۶ یا هفت وعده در هفته غذاهای تند استفاده میکردند با کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر مواجه بودند.
این تحقیق نشان می دهد بهتر است به جای محصولات فرآوری شده مثل سسهای تند یا فلفل خشک از مواد غذایی تازه مانند فلفل تازه استفاده کرد؛ فلفل قرمز تازه سرشار از مواد فعالکننده زیستی از جمله کپسایسین، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. از سویی دیگر خوراکیهای تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و میتوانند موجب کاهش وزن شوند.
انتهای پیام/