تاریخ : یکشنبه, ۳ تیر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت رعایت توصیه‌های رهبری در موضوعات انتخاباتی ضرورت تبدیل روستاها به مقاصد گردشگری با حداقل آسیب تداوم نرخ بهره بین بانکی مقاوم سازی پل فلزی کالج بر اساس شاخص‌های فنی ضرورت همگرایی برای تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها افزایش ظرفیت سالانه تولید محصولات پتروشیمی ایران اتمام عملیات ساخت فاز اول پایانه مسافری شرق بزودی اهدای یک رام تراموا به شهرداری تهران هشدار وزش باد شدید و رگبار در تهران حومه پایتخت مقصد جدید مستاجران تاثیر منفی کاهش تولید صنایع فولاد در تولید ناخالص ملی نبود صادرات و کمبود برق بزرگ‌ترین مشکل صنعت فولاد پایداری اشتغال وابسته به پایداری تولید موافقت مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ساخت ۴ خط جدید متروی تهران حل آلودگی هوا و ترافیک دو خواسته پایتخت نشینان استرس عامل تشدید کننده بیماری روده مشکل مشترک استقلال و پرسپولیس صدور مجوز حضور مربی جدید در استقلال افزایش شدید دمای تهران از فردا طرح دوفوریتی مجلس برای تغییر کف و سقف تعداد اعضای کمیسیون‌های تخصصی کاهش تقاضای سرمایه ای برای محصولات فولادی پیشرفت ۷۶ درصدی احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران تصویب ۱۱ درخواست دستگاه‌های اجرایی در جلسه شورای اقتصاد مصرف انرژی در ایران ۲ برابر میزان جهانی بیش از ۸۰ میلیون بشکه ذخایر نفت خام و میعانات گازی شناور روی آب در دولت دوازدهم توقف صادرات عامل رشد خام فروشی جزئیات افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان تاثیر پیاده‌روی در کاهش وزن پیش‌بینی قیمت مسکن بعد از انتخابات اعلام زمان واریز سهمیه جدید بنزین تغییر ساعات بازدید از موزه خودروهای تاریخی تهران نمایش چهره‌های ماندگار میراث فرهنگی روی برج آزادی چهارمین جشنواره ایران آینده با شعار همه با هم برای ایران آینده در فرهنگسرای خاوران میزبان شهروندان تهرانی است راه‌اندازی فاز نخست پایانه جدید شرق تهران تاکید نمایندگان بر مدیریت ناترازی بنزین و بهینه‌سازی مصرف انرژی

4

خوراکی که باعث کاهش مرگ و میر می شود

  • کد خبر : 13485
  • 03 خرداد 1398 - 12:15
خوراکی که باعث کاهش مرگ و میر می شود

افرادی که ازغذاهای تند استفاده می کنند در مقایسه با سایر افراد با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان افرادی که از غذاهای تند استفاده می کنند با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند، افرادی که کم‌تر از یک بار در هفته از خوراکی‌های […]

افرادی که ازغذاهای تند استفاده می کنند در مقایسه با سایر افراد با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان افرادی که از غذاهای تند استفاده می کنند با کاهش خطر مرگ مواجه می شوند، افرادی که کم‌تر از یک بار در هفته از خوراکی‌های تند مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که بیش از ۶ یا هفت وعده در هفته غذاهای تند استفاده می‌کردند با کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر مواجه بودند.

این تحقیق نشان می دهد بهتر است به جای محصولات فرآوری شده مثل سس‌های تند یا فلفل خشک‌ از مواد غذایی تازه‌ مانند فلفل تازه استفاده کرد؛ فلفل قرمز تازه سرشار از مواد فعال‌کننده‌ زیستی از جمله کپسایسین، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. از سویی دیگر خوراکی‌های تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و می‌توانند موجب کاهش وزن شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=13485
  • 39 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.