یکی از علل اصلی خواب رفتگی اعضای بدن، ایجاد خون غلیظ است که این خون در اندام انتهایی بدن رسوب کرده و نهایتا باعث انسداد و به خواب رفتن دست و پا میشود.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، خیلی از ما ممکن است خواب رفتگی دست و پا را تجربه کرده باشیم، یکی از علل اصلی این تجربه ناخوشایند می تواند غلبه خلط سودا یا بلغم باشد، بلغم همان خون غلیظی است که همه ما نسبت به آن آگاهی داریم.
غلبه خلط سودا یا بلغم باعث می شود روند خونرسانی به بافتها یا اندام انتهایی بدن مثل دست و پاها ضعیف شود و وقتی که خون به آن اندام یا اعضا نرسد، فرد احساس خوابرفتگی در دست و پاهایش میکند.
از جمله دلایلی که می تواند باعث بروز این حالت در بدن شود می توان به مصرف مواد غذایی مثل فستفودها، گوشت گوساله و گاو، مرغ صنعتی، ماکارونی، سیب زمینی، پنیر پیتزا، لازانیا، روغنهای نباتی و مایع، سسهای صنعتی وبیشتر مواد خوارکی صنعتی که در آنها از نگهدارنده استفاده می شود، به دلیل فضولات زیادی که تولید می کنند اشاره داشت.
استفاده بیش از حد از فستفودها که خون خیلی کمی تولید می کنند و بیشترین حجم همان خون کم هم به دلیل این که در بافتها و عروق ریز اندام انتهایی رسوب میکند باعث انسداد و در نتیجه احساس خواب رفتگی در بدن خواهد شد.
اما در خصوص مصرف گوشت، حتی گوشت گوسفندی که برای انسان بسیار مطلوب و با مزاج انسان سازگار است و با وجود فواید زیادی که دارد اگر بیش از اندازه مصرف شود باعث بروز این بیماری میشوند، در بین انواع گوشت ها، گوشت گاو و مرغ صنعتی عوارض بسیار شدیدتری دارند.
استفاده از گوشت گاو و مرغ صنعتی و کلاً مصرف بیش از حد انواع گوشتها باعث ایجاد خون غلیظ در بدن میشود که این خون در اندام انتهایی بدن رسوب کرده و نهایتا باعث انسداد و به خواب رفتن دست و پا میشود.
انتهای پیام/