یک متخصص تغذیه بیان کرد: برخی از انواع پیتزا مثل پیتزای سبزیجات به دلیل درا بودن سبزیجات تازه، گوجه فرنگی و سبوسهایی که در خمیر آن موجود است از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه اظهار داشت: پیتزا یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای موجود در جهان است که محبوبیت فوق العاده ای در میان کودکان و بزرگسالان دارد.
وی در ادامه بیان کرد: زمانی که مواد غذایی مورد استفاده مواد در پخت پیتزا به صورت صحیح در کنار هم قرارگیرند می تواند دارای فوایدی نیز برای سلامت بدن باشند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: پیتزا به دلیل وجود مواد مغذی مانند گوجه، فلفل دلمهای، قارچ، گوشت و … انرژی مورد نیاز بدن انسان برای انجام فعالیت های روزانه را تامین می کند، افراد با مصرف یکچهارم پیتزا می توانند نیمی از انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را به دست آورند.
وی در ادامه بیان کرد: فروشگاهها و مراکز فستفود پیتزاهای یخ زده را به مشتریان تحویل می دهند که دارای روغن و نمک بسیار زیادی هستند، روغن و نمک فراوان موجود در پیتزاهای یخ زده کلسترول و فشار خون افراد را افزایش می دهد.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: برخی از انواع پیتزا مثل پیتزای سبزیجات به دلیل درا بودن سبزیجات تازه، گوجه فرنگی و سبوسهایی که در خمیر آن موجود است از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.
جوزدانی در پایان خاطر نشان کرد: بهتر است افراد از پیتزاهایی که با مواد غذایی تازه و سالم آماده شده استفاده کنند.
انتهای پیام/