افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

ضرورت تبدیل آذربایجان غربی به قطب تولید طلای ایران افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده صدور مجوز تولید ۱۵۰ میلیون تن فولاد جدیدترین قیمت اجاره خانه‌ در سلسبیل تهران ضرورت نوسازی بافت‌های فرسوده تهران ناترازی انرژی مانع از تحقق کامل شعار جهش تولید افزایش دستمزدها گام بلندی به سوی عدالت اجتماعی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی در ۹ ماهه امسال افتتاح ۴ ایستگاه متروی پایتخت در بهار ۱۴۰۴ بارش در تهران از آخرین روز سال افزایش بلیت باغ پرندگان در سال آینده تصویب لایحه تفریغ بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعلام ویژه برنامه‌های نوروزی موزه ملک افزایش ۱۷۰ کیلومتری متروی تهران راه ادویه تنها مسیر ایران برای بازگشت به شکوه گردشگری تاثیر ورزش بر عملکرد مغز جریمه میلیاردی باشگاه پرسپولیس تایید محکومیت پرسپولیس در کمیته استیناف استرس از عوامل موثر بر افزایش وزن کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده

5

افسردگی از دلایل ابتلا به زوال عقل

  • کد خبر : 99570
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۹:۵۶
افسردگی از دلایل ابتلا به زوال عقل
نتایج تحقیقات نشان می‌دهند که افسردگی و اضطراب منجر به زوال عقل می‌شود و مقابله با افسردگی و اضطراب در بزرگ سالی به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک خواهد کرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ هرچه افراد در مراحل اولیه زندگی خود مشکلات روحی و روانی بیشتری را تجربه کنند، مشکلات حافظه آنان در آینده بیشتر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که دوره‌های افسردگی در اوایل زندگی با از دست دادن حافظه در آینده مرتبط است. افرادی که در ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سالگی افسردگی و اضطراب را تجربه می‌کنند، در دهه ۵۰ زندگی خود دچار مشکلات حافظه می‌شوند.

این نتایج نشان می‌دهد که افسردگی ممکن است منجر به زوال عقل در آینده شود، بنابراین مقابله با افسردگی و اضطراب در بزرگسالی ممکن است به کاهش مشکلات حافظه همچنین کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک کند و روش‌هایی مانند مدیتیشن، ورزش و حفظ روابط قوی همگی می‌توانند کمک کننده باشند.

دکتر دریا گایسینا، محقق این تحقیق گفت: ما دریافتیم که هرچه تعداد دوره‌های افسردگی افراد در بزرگسالی بیشتر باشد، خطر ابتلا به اختلالات شناختی در آینده بیشتر خواهد بود.

این یافته اهمیت مدیریت موثر افسردگی را برای جلوگیری از ایجاد مشکلات سلامت روانی مکرر با پیامد‌های منفی طولانی‌مدت نشان می‌دهد.

نتایج حاصل مطالعه‌ای است که روی بیش از ۱۸هزار نوزاد متولد شده در سال ۱۹۵۸ انجام شد که تا بزرگسالی تحت کنترل بودند.

نتایج نشان داد که هرچه افراد در مراحل اولیه مشکلات سلامت روانی بیشتری داشته باشند، مشکلات حافظه آنان در آینده بیشتر خواهد بود.

یک دوره افسردگی یا اضطراب در سال‌های بالاتر تأثیر کمی داشت. با این حال، دو یا سه دوره افسردگی و اضطراب در ۲۰، ۳۰ یا ۴۰ سالگی با عملکرد بدتر حافظه در ۵۰ سالگی مرتبط بود.

امبر جان، محقق ارشد این تحقیق گفت: ما از نتایج تحقیقات قبلی می‌دانستیم که علائم افسردگی که در اواسط بزرگسالی تا اواخر بزرگسالی تجربه می‌شود، می‌تواند کاهش عملکرد مغز را در آینده پیش‌بینی کند، اما از اینکه دیدیم علائم افسردگی به وضوح در سه دهه بزرگسالی، پیش‌بینی‌کننده مهم عملکرد حافظه ضعیف‌تر در اواسط زندگی است، شگفت‌زده شدیم.

این تحقیق باید زنگ خطری باشد برای انجام هر کاری که می‌توانید برای محافظت از سلامت روان خود انجام دهید مانند حفظ روابط قوی با دوستان و خانواده، انجام تمرینات بدنی یا تمرین مراقبه ذهن آگاهی که همه این موارد سلامت روان را تقویت می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=99570
  • 103 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی