افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده ضرورت توجه به تورم انتظاری سال آینده در تعیین دستمزد پیامدهای منفی افزایش فشارخون هفت بنای تاریخی اصفهان در فهرست آثار ملی توصیه‌هایی برای آلرژی‌های فصل بهار تمرکز برنامه هفتم بر تکمیل زنجیره ارزش تحقق ۹۹ درصد بودجه شهرداری در سال گذشته ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم ضرورت پرداخت خسارات قطعی‌های حامل انرژی توسط دولت ریشه عدم بازگشت ارز صادراتی از دید دیوان محاسبات عدم بازگشت ۳۰ درصد تعهدات ارزی سررسید شده پتروشیمی‌ها معدن داران در انتظار شفاف شدن روند تعیین حقوق دولتی دهک‌های مشمول حذف یارانه نقدی ۱۴۰۴ انتقاد از شهرداری تهران در مورد تمدید پروانه ساختمان‌ها تداوم بلاتکلیفی ساخت و ساز در حریم تئاتر شهر جانمایی المان‌های نوروزی در سطح پایتخت ورود ۱۱۴ اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی تهران ورود ۴۰۰ اتوبوس دوکابین به پایتخت ثبت ملی مسجد کازرونی عباس‌آباد انتقاد عضو شورای شهر از تاخیر در توزیع بسته‌های معیشتی راه‌های شناسایی کمبود ویتامین در بدن

13

نارسایی شدید قلب در کمین بیماران دیابتی

  • کد خبر : 99539
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
نارسایی شدید قلب در کمین بیماران دیابتی
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در صورت مصرف برخی از مسکن‌ها ممکن است با خطر نارسایی قلبی مواجه شوند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ نتایج تحقیق جدید محققان دانمارکی نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در صورت مصرف ایبوپروفن یا نوع دیگری از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی (NSAID) ممکن است به‌طور قابل‌توجهی با خطر نارسایی قلبی مواجه شوند.

بر اساس نتایج تحقیقات ارائه شده در نشست سالانه انجمن قلب و عروق اروپا در بارسلون، استفاده کوتاه‌مدت از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی را بین بیش از ۳۳۱هزار فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ در دانمارک بدون هیچ مشکل قلبی قبلی ۴۳ درصد افزایش داد. البته چنین تحقیقاتی مقدماتی در نظر گرفته می‌شود تا زمانی که در نشریه معتبری منتشر شود.

نتایج نشان داد که داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی خطر نارسایی قلبی در افراد دیابتی نوع ۲ با ۸۰ سال سن یا بیشتر (۷۸درصد) همچنین با سطح قند خون بالا (۶۸درصد) را بیشتر می‌کند. کسانی که قبلا از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی استفاده نکرده بودند بدترین واکنش را نشان دادند و خطر نارسایی قلبی آنان تقریباً سه برابر ‌بود.

دکتر یوجنیا جیانوس، مدیر سلامت قلب زنان در بیمارستان لنوکس هیل در شهر نیویورک گفت: داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی قبلاً با افزایش اندک خطر نارسایی قلبی در میان جمعیت عمومی به ویژه برای افراد با مشکلات قلبی پیشین مرتبط بوده است.

جیانوس، یکی از اعضای شورای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کالج آمریکایی قلب و عروق می‌گوید: «مسلماً در بیمارانی که قبلاً دچار نارسایی قلبی بودند خطر بیشتری وجود دارد».

جیانوس در مورد دیابت نوع ۲ گفت: «حتی در صورت عدم انسداد در عروق کرونر یا حتی بدون کاهش عملکرد پمپاژ قلب، این افراد همچنان در معرض خطر ابتلا به نارسایی قلبی هستند».

هولت و گروه وی برای اینکه دریابند آیا استفاده از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی خطر نارسایی قلبی را در میان دیابتی‌ها بیشتر می‌کند یا خیر، ثبت‌های پزشکی دانمارک را بررسی کردند تا افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۲۱ شناسایی کنند سپس افرادی که قبلاً مبتلا به نارسایی قلبی تشخیص داده شده بودند همچنین افرادی که قبلاً به‌ دلیل یک وضعیت پزشکی طولانی‌مدت از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی استفاده می‌کردند را از مطالعه حذف کردند.

حدود یک نفر از ۶ بیمار شرکت‌کننده در این مطالعه، در طول یک سال پس از تشخیص دیابت نوع ۲ حداقل یک داروی ضد التهابی غیراستروئیدی برای وی تجویز شده بود؛ ایبوپروفن بیشترین استفاده را داشت و در ۱۲ درصد از بیماران دیابتی تجویز شده بود. شایع‌ترین مورد بعدی دیکلوفناک بود که حدود ۳درصد از بیماران از آن استفاده می‌کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد که هر دوی این داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی با افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی در میان دیابتی‌ها مرتبط بودند.

جیانوس گفت: داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی عمدتاً با ایجاد احتباس مایعات، خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهند. این امر حجم خون را افزایش می‌دهد و نیازهای بیشتری را به قلب تحمیل می‌کند.

به گفته پزشکان، بیماران دیابتی نوع ۲ باید قبل از مصرف هر گونه داروی ضد درد با پزشک خود مشورت کنند.

فونارو می‌گوید: به نظر نمی‌رسد داروهای حاوی استامینوفن خطر نارسایی قلبی مرتبطی داشته باشند به همین دلیل برای تسکین درد و کاهش تب، استامینوفن به داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی ترجیح داده می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=99539
  • 559 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی