اخبار داغ

0

کاهش خطر ابتلا به زوال عقل با فعالیت‌های بدنی

  • کد خبر : 98525
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۸:۴۱
کاهش خطر ابتلا به زوال عقل با فعالیت‌های بدنی
فعالیت‌های بدنی از جمله پیاده‌روی، دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری، استفاده از دستگاه‌های ورزشی، و یوگا با کاهش ۱۷ درصدی خطر زوال عقل مرتبط است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، لین لو نویسنده چینی گفت: «مطالعات قبلی نشان داده است که فعالیت‌های تفریحی در اوقات فراغت با فواید سلامتی مختلفی مانند کاهش خطر سرطان، کاهش فیبریلاسیون دهلیزی و ایجاد آرامش روانی در فرد مرتبط است.»

لو افزود: «با این حال، شواهد متناقضی در مورد نقش فعالیت‌های اوقات فراغت در پیشگیری از زوال عقل وجود دارد. تحقیقات ما نشان داد که فعالیت‌های اوقات فراغت مانند ساختن کاردستی، ورزش یا کار داوطلبانه با کاهش خطر زوال عقل مرتبط است.»

برای مطالعه جدید، محققان ۳۸ مطالعه را بررسی کردند که شامل بیش از ۲ میلیون نفر بود که مبتلا به زوال عقل نبودند. از این تعداد، ۷۴,۷۰۰ نفر در طول سه سال پیگیری به زوال عقل مبتلا شدند.

محققان دریافتند افرادی که در فعالیت‌های اوقات فراغت شرکت می‌کنند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این کار را انجام می‌دهند، در معرض خطر زوال عقل قرار دارند.

این مطالعه به بررسی فعالیت‌های ذهنی، فیزیکی و اجتماعی پرداخت.

فعالیت‌های ذهنی شامل مطالعه، نوشتن تفریحی، تماشای تلویزیون، گوش دادن به رادیو، نواختن آلات موسیقی، استفاده از کامپیوتر و ساختن کاردستی بود. افرادی که این فعالیت‌ها را انجام می‌دادند ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر زوال عقل بودند.

محققان دریافتند فعالیت‌های بدنی از جمله پیاده‌روی، دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری، استفاده از دستگاه‌های ورزشی، و یوگا با کاهش ۱۷ درصدی خطر زوال عقل مرتبط است.

شرکت در فعالیت‌های اجتماعی مانند برقراری ارتباط با دیگران، شرکت در کلاس‌ها، پیوستن به انجمن‌ها و گروه‌ها، کار داوطلبانه، گذراندن وقت با اقوام یا دوستان، یا حضور در اماکن مذهبی با ۷ درصد کاهش خطر ابتلاء به زوال عقل مرتبط بود.

لو در ادامه افزود: «این متاآنالیز نشان می‌دهد که فعال بودن فوایدی دارد و فعالیت‌های زیادی وجود دارد که به راحتی می‌توان آنها را در زندگی روزمره گنجاند که می‌توانند برای مغز مفید باشند. تحقیق ما نشان داد که فعالیت‌های اوقات فراغت ممکن است خطر ابتلاء به زوال عقل را کاهش دهد. مطالعات آینده باید شامل حجم نمونه بزرگ‌تر و زمان پیگیری طولانی‌تر باشد تا ارتباط بیشتری بین فعالیت‌های اوقات فراغت و زوال عقل آشکار شود.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=98525

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی