تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

3

تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن

  • کد خبر : 97800
  • 20 مرداد 1401 - 12:44
تأثیر میزان کربوهیدرات مصرفی بر اضافه وزن
متخصص تغذیه بیان کرد: کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره‌وری بدن نیز کمک می‌کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یلنا تیخومیرووا متخصص تغذیه در روسیه می‌گوید که کاهش نسبت کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی به بهبود تفکر خلاق کمک می‌کند.

این متخصص خاطرنشان کرده است که کاهش میزان کربوهیدرات در رژیم غذایی نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه به بهبود تفکر خلاق و افزایش بهره وری بدن نیز کمک می‌کند.

طی روند کاهش وزن، پف‌کردگی همراه با چربی اضافی از بین می‌رود، شادابی پوست بهبود می‌یابد، سلولیت کمتر ایجاد می‌شود و تورم پا تقریباً از بین می‌رود. مهم‌ترین نکته این است که کاهش میزان کربوهیدرات‌ها در رژیم غذایی منجر به عملکرد بهتر ماهیچه‌ها و رشد تفکر خلاق می‌شود، زیرا زمانی که بدن از مواد قندی سرشار نباشد، بازدهی بیشتری پیدا می‌کند.

این متخصص روس، با اشاره به اینکه تمام کشور‌های دنیا با مسئله چاقی و اضافه وزن درگیر هستند تأکید کرد: همه بیماری‌های اصلی با چاقی و اضافه وزن یعنی افزایش چربی ناشی از مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها مرتبط هستند. بر این اساس، ترک مصرف مواد قندی فوایدی برای بدن به همراه دارد.

کربوهیدرات‌ها به ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند کربوهیدرات‌های ساده شیرین هستند مانند – گلوکز، ساکارز و فروکتوز که در تمام غذا‌های شیرین (قند، نوشیدنی‌های شیرین، آب میوه ها، و میوه ها) یافت می‌شود. کربوهیدرات‌های پیچیده نیز فیبر‌های غذائی و نشاسته هستند که در برخی از انواع نان، شیرینی و غلات مانند برنج، گندم سیاه، بلغور، ماکارونی، آرد گندم و … وجود دارد.

وی تصریح کرد: جمع آوری کربوهیدرات، به استثنای فیبر غذایی، در بدن به گلوکز تبدیل می‌شود که غذای سلول‌ها است؛ بنابراین اگر فردی بیش از نیاز بدن گلوکز مصرف کند، به چربی تبدیل می‌شود.

این پزشک روس گفت: از این رو قبل از هر چیز کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند، باید مصرف کربوهیدرات‌ها را کاهش دهند و از افزودن شکر به چای و قهوه یا خوردن مقادیر زیاد گندم سیاه خودداری کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97800
  • 24 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.