تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید

3

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با مصرف گوشت قرمز

  • کد خبر : 97441
  • 06 دی 1401 - 13:01
افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با مصرف گوشت قرمز
محققان دریافتند مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب و عروق آسیب می‌رساند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یک مطالعه جدید، مکانیسم بالقوه را نشان می‌دهد که چگونه متابولیت‌های تولید شده توسط برخی باکتری‌های روده هنگام هضم گوشت قرمز نقش مهمی در بیماری‌های قلبی عروقی دارند.

چندین ماده و مکانیسم برای توضیح اثرات مضر بالقوه مصرف گوشت بر ASCVD [بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک]پیشنهاد شده است.
این‌ها شامل محتویات چربی اشباع شده، کلسترول و آهن هِم در گوشت قرمز و همچنین سدیم، نیتریت‌ها و پختن گوشت‌های فرآوری شده در دمای بالا است.

پژوهش جدید، داده‌های یک مطالعه طولانی‌مدت قلبی عروقی که هزاران نفر را برای بیش از یک دهه دنبال می‌کرد، بررسی کرده است.

این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که سعی می‌کند راه‌های مختلفی را که مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد، درک کند.

یافته‌ها نشان داد که سطوح پلاسمایی TMAO و دو متابولیت دیگر تولید شده توسط میکروبیوم می‌تواند بین ۸ تا ۱۱ درصد از افزایش خطر بیماری قلبی ناشی از خوردن گوشت قرمز را تشکیل دهد.بر اساس یافته‌های جدید، افزایش سطح گلوکز خون و التهاب سیستمیک نیز با خطر بیماری قلبی مرتبط است.

داریوش مظفریان، یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه، گفت: بخش جالب یافته‌ها این بود که به نظر می‌رسد این سه عامل بیشتر با افزایش خطر بیماری قلبی در افراد مرتبط هستند تا خوراکی‌های سنتی مانند چربی یا کلسترول.

جالب است که ما سه مسیر اصلی را شناسایی کردیم که به توضیح ارتباط بین گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده و بیماری قلبی عروقی کمک می‌کند – متابولیت‌های مرتبط با میکروبیوم مانند TMAO، سطح گلوکز خون و التهاب عمومی – و هر یک از این مسیر‌ها مهم‌تر از مسیر‌های مربوط به کلسترول خون یا خون هستند.

مظفریان توضیح داد، مطالعه نشان می‌دهد که هنگام انتخاب غذا‌های حیوانی، تمرکز بر تفاوت در چربی کل، چربی اشباع یا کلسترول کمتر اهمیت دارد و درک بهتر اثرات سلامتی سایر اجزای این غذا‌ها مانند ال-کارنیتین و آهن هِم مهم است.

مطالعه دیگری که اخیراً منتشر شده توسط مظفریان به بررسی سطوح خونی TMAO و مرگ و میر ناشی از همه علل پرداخته است. این تحقیق نشان داد که افراد مسن با سطوح بالای TMAO۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از افراد با سطوح پایین TMAO در خون در معرض خطر مرگ قرار دارند.

منگ وانگ، یکی از نویسندگان هر دو مطالعه اخیر، گفت: بیشتر تحقیقات بر روی خطرات گوشت قرمز در رابطه با چربی اشباع شده رژیم غذایی و سطح کلسترول خون متمرکز شده است.

با این حال، این مطالعه جدید چندین مسیر دیگر را نشان می‌دهد که از طریق آن‌ها مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب و عروق آسیب می‌رساند.این یافته‌ها می‌توانند اثرات جدیدی را بر بهبود سلامت قلب بگذارد.

وانگ گفت: این یافته‌ها به پاسخگویی سؤالات طولانی مدت در مورد مکانیسم‌هایی که گوشت‌ها را با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط می‌کنند، کمک می‌کند.

به نظر می‌رسد تعامل بین گوشت قرمز، میکروبیوم روده و متابولیت‌های فعال زیستی که تولید می‌کنند، مسیر مهمی برای خطر است، که هدف جدیدی برای مداخلات احتمالی برای کاهش بیماری قلبی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97441
  • 34 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.