تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

3

افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با مصرف گوشت قرمز

  • کد خبر : 97441
  • 06 دی 1401 - 13:01
افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با مصرف گوشت قرمز
محققان دریافتند مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب و عروق آسیب می‌رساند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یک مطالعه جدید، مکانیسم بالقوه را نشان می‌دهد که چگونه متابولیت‌های تولید شده توسط برخی باکتری‌های روده هنگام هضم گوشت قرمز نقش مهمی در بیماری‌های قلبی عروقی دارند.

چندین ماده و مکانیسم برای توضیح اثرات مضر بالقوه مصرف گوشت بر ASCVD [بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک]پیشنهاد شده است.
این‌ها شامل محتویات چربی اشباع شده، کلسترول و آهن هِم در گوشت قرمز و همچنین سدیم، نیتریت‌ها و پختن گوشت‌های فرآوری شده در دمای بالا است.

پژوهش جدید، داده‌های یک مطالعه طولانی‌مدت قلبی عروقی که هزاران نفر را برای بیش از یک دهه دنبال می‌کرد، بررسی کرده است.

این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که سعی می‌کند راه‌های مختلفی را که مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد، درک کند.

یافته‌ها نشان داد که سطوح پلاسمایی TMAO و دو متابولیت دیگر تولید شده توسط میکروبیوم می‌تواند بین ۸ تا ۱۱ درصد از افزایش خطر بیماری قلبی ناشی از خوردن گوشت قرمز را تشکیل دهد.بر اساس یافته‌های جدید، افزایش سطح گلوکز خون و التهاب سیستمیک نیز با خطر بیماری قلبی مرتبط است.

داریوش مظفریان، یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه، گفت: بخش جالب یافته‌ها این بود که به نظر می‌رسد این سه عامل بیشتر با افزایش خطر بیماری قلبی در افراد مرتبط هستند تا خوراکی‌های سنتی مانند چربی یا کلسترول.

جالب است که ما سه مسیر اصلی را شناسایی کردیم که به توضیح ارتباط بین گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده و بیماری قلبی عروقی کمک می‌کند – متابولیت‌های مرتبط با میکروبیوم مانند TMAO، سطح گلوکز خون و التهاب عمومی – و هر یک از این مسیر‌ها مهم‌تر از مسیر‌های مربوط به کلسترول خون یا خون هستند.

مظفریان توضیح داد، مطالعه نشان می‌دهد که هنگام انتخاب غذا‌های حیوانی، تمرکز بر تفاوت در چربی کل، چربی اشباع یا کلسترول کمتر اهمیت دارد و درک بهتر اثرات سلامتی سایر اجزای این غذا‌ها مانند ال-کارنیتین و آهن هِم مهم است.

مطالعه دیگری که اخیراً منتشر شده توسط مظفریان به بررسی سطوح خونی TMAO و مرگ و میر ناشی از همه علل پرداخته است. این تحقیق نشان داد که افراد مسن با سطوح بالای TMAO۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از افراد با سطوح پایین TMAO در خون در معرض خطر مرگ قرار دارند.

منگ وانگ، یکی از نویسندگان هر دو مطالعه اخیر، گفت: بیشتر تحقیقات بر روی خطرات گوشت قرمز در رابطه با چربی اشباع شده رژیم غذایی و سطح کلسترول خون متمرکز شده است.

با این حال، این مطالعه جدید چندین مسیر دیگر را نشان می‌دهد که از طریق آن‌ها مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب و عروق آسیب می‌رساند.این یافته‌ها می‌توانند اثرات جدیدی را بر بهبود سلامت قلب بگذارد.

وانگ گفت: این یافته‌ها به پاسخگویی سؤالات طولانی مدت در مورد مکانیسم‌هایی که گوشت‌ها را با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط می‌کنند، کمک می‌کند.

به نظر می‌رسد تعامل بین گوشت قرمز، میکروبیوم روده و متابولیت‌های فعال زیستی که تولید می‌کنند، مسیر مهمی برای خطر است، که هدف جدیدی برای مداخلات احتمالی برای کاهش بیماری قلبی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=97441
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.