تاریخ : دوشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تبعات قطعی‌های برق مرداد در فروش فولاد کمبود نقدینگی چالش جدید صنعت فولاد مشکلات حقوق دولتی معادن باعث عقب‌افتادگی معادن مجلس در کنار دولت برای مقابله با تورم مشارکت مردم در تولید و اقتصاد ماموریت مهم دولت افزایش تولید فولاد در گرو تامین انرژی افزایش ۲۳ درصدی انرژی تجدیدپذیر در کشور خودکفایی در تامین تجهیزات صنعت پتروشیمی تا ۵ سال آینده ضرورت تنوع‌بخشی به تولید گریدهای پتروشیمی جزئیات انتقال پایتخت ضرورت ارائه گزارش شهرداری به شورای شهر از وضعیت آمادگی تهران برای مهرماه ضرورت پاسخگویی شهردار به شهروندان لزوم تشکیل کارگروه برای حل مشکلات متروی تهران آغاز نوسازی کلیه خطوط معاینه فنی مراکز تهران وزش باد نسبتا شدید در تهران طولانی‌ترین مسیر نمکی ایران در میان ۱۰۰ سایت برتر جهانی شکایت باشگاه پرسپولیس از استقلال آلو؛ میوه ای با خواص درمانی فسخ قرارداد دستیار نکونام در استقلال تاثیر ورزش بر عملکرد مغز آینده‏ صنعت فولاد در گرو رفع تنگناها جبران کمبود تولید بنزین با ساخت پالایشگاه زودبازده افزایش شدید قیمت مسکن در تهران طی یک ماه چالش بدهی۵۰ همتی اوره سازان در دولت چهاردهم جزئیات تمدید قرارداد گازی ایران و ترکیه تبعات قطعی های برق مرداد در فروش فولاد افزایش تدریجی نرخ بهره بین بانکی کریدور زنگزور خط قرمز ایران ورود کمیسیون اقتصادی به موضوع وام‌های نجومی رئیس و اعضای هیات مدیره بورس افزایش هشت دهم درصدی میانگین نمرات امتحانات نهایی افزایش دمای تهران از فردا نمایشگاه بین‌المللی در معرض خطر اعلام ساعات جدید خدمات رسانی مترو تهران در پی تغییر ساعات ادارات ضرورت ساماندهی تاکسی‌های مسافربر شخصی در تهران تحویل دو رام قطار ملی تا پایان سال در صورت تأمین اعتبار تعطیلی قلعه فلک‌الافلاک

6

تاثیر میوه بر بهبود سلامت روان

  • کد خبر : 96251
  • 26 دی 1402 - 16:06
تاثیر میوه بر بهبود سلامت روان
مصرف میوه کامل ممکن است جذب مواد مغذی را افزایش دهد بنابراین، تاثیر بسیاری بر سلامت روانی دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای سلامت جسمی ما مفید است – اما یک مطالعه جدید نشان داده است که این رژیم غذایی همچنین می‌تواند سلامت روان را نیز تقویت کند. به طور خاص، خوردن میوه بیشتر با بهبود سلامت روان کلی و کاهش علائم افسردگی مرتبط است.

تیمی از محققان دانشگاه استون بیش از ۴۰۰ بزرگسال را در مورد سلامت روان و رژیم غذایی آن‌ها مورد بررسی قرار دادند و عادات غذایی آن‌ها را به تفصیل بیان کردند.

آن‌ها دریافتند افرادی که میان وعده‌های میوه‌ای مصرف می‌کنند، در مقایسه با تنقلات شور، شیرین و سبزیجات، حتی پس از در نظر گرفتن سنین مختلف، سلامت کلی و میزان ورزش، نمره افسردگی کمتر و سلامت روان بالاتری دارند.

محققان خاطرنشان کردند ئکه خوردن تنقلات خوشمزه با افزایش علائم افسردگی، استرس و اضطراب و کاهش رفاه روانی از طریق افزایش بروز نارسایی‌های شناختی مرتبط است.

در حالی که این مطالعه نمی‌تواند ثابت کند که خوردن میوه به طور مستقیم سلامت روان آن‌ها را بهبود می‌بخشد، دکتر نیکولا جین تاک، نویسنده اصلی تحقیق، تصریح می‌کند که به طور کلی، “مصرف میوه کامل ممکن است جذب مواد مغذی را افزایش دهد… بنابراین، تاثیر قوی تری بر سلامت روانی دارد. ”

از سوی دیگر، افرادی که بیشتر «غذا‌های شور و فاقد مواد مغذی» می‌خوردند، وضعیت ذهنی ضعیف تری داشتند.

نیکولا و همکارانش نتیجه می‌گیرند: «نتایج می‌تواند نشان دهد که مصرف مکرر غذا‌های نمکی و فاقد مواد مغذی ممکن است باعث افزایش لغزش‌های ذهنی روزانه شود که به نوبه خود سلامت روان را کاهش می‌دهد».

اگرچه هم میوه‌ها و هم سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، اما بیشترین فواید سلامت روان در افرادی دیده می‌شود که به طور منظم میوه می‌خوردند. نیکولا توضیح می‌دهد: «میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و ریزمغذی‌های ضروری هستند که عملکرد مطلوب مغز را ارتقا می‌دهند، اما این مواد مغذی می‌توانند در طول پخت و پز از بین بروند. از آنجایی که ما بیشتر میوه‌ها را خام می‌خوریم، این ممکن است تأثیر قوی‌تر آن را بر سلامت روان ما را تبیین کند.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=96251
  • 107 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی