تاریخ : جمعه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

خطر جدی استرس شغلی برای سلامتی انرژی‌های تجدیدپذیر راهکار کلیدی مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی ضرورت برخورد قاطع با اتوبوسران‌های متخلف تهران نوسان ۵ درصدی ارز در اوج تنش‌های سیاسی سامانه خودنویس مهم‌ترین راهکار کنترل تورم مسکن انتقاد از شهرداری درخصوص وضعیت فعالیت ناوگان ون تاکسی احیا حوض‌های موزه فرش بعد از ١۵ سال اعلام زمان به کارگیری اتوبوس ۱۲ متری برقی در تهران افزایش فضای سبز تهران طی ۳ سال اخیر پیش‌بینی قیمت مسکن در روزهای آینده عوامل اصلی خطر برای کارگران معدن انتقاد از واگذاری ون‌های شهرداری به شرکت‌های فاقد صلاحیت ضرورت توانمندسازی پالایشگاه‌ها برای تأمین فرآورده‌های نفتی ضرورت افزایش حقوق مطابق با نرخ تورم بدهی ۱۶۲همتی دولت به پالایشگاه‌ها وجود ۳۰۰ اثر تاریخی در محدوده بازار تهران درخواست دو میلیون دلاری مربی ایتالیایی از استقلال تخفیف‌۵۰‌ درصدی بلیت‌های بازدید از برج‌ میلاد تا پایان مهرماه بازگشت ملی پوشان جوان به تمرینات پرسپولیس مواد شیمیایی موجب اختلال در خواب ضرورت تاسیس سازمان گردشگری شهرداری تهران تا دو ماه آینده عوارض مصرف روزانه مسکن بر بدن آمارسازی عامل معضلات جدی در بازار مسکن بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی برای پرسنل فراجا قیمت انواع میوه و سبزیجات در بازارهای میوه و تره بار بهره‌برداری از فاز نخست اکوپارک فرحزاد به‌زودی داخلی‌سازی قطعات ماشین آلات سنگین در کشور بررسی روش‌های تولید فولاد سبز در جهان افزایش ۳ برابری صادرات فولاد شرط لازم برای جایگزینی نفت ضرورت اختصاص سوخت نیروگاه‌ها بر اساس راندمان حضور ایران در بین ۵ کشور دارنده نانوکاتالیست تولید بنزین توزیع نامناسب نقدینگی باعث ایجاد تورم ضرورت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تاکید شهردار تهران برشفافیت قرارداد با چین تخفیف ۵۰ درصدی بلیت مترو و اتوبوس برای دانش آموزان و دانشجویان ایرادات قانونی ۱۰ پروژه سرمایه‌گذاری شهری تهران

5

کاهش طول عمر با مصرف نمک

  • کد خبر : 95252
  • 10 بهمن 1401 - 10:02
کاهش طول عمر با مصرف نمک
محققان دریافتند افرادی که در وعده‌های غذایی خود زیاد نمک می‌ریزند عمر کوتاه‌تری نسبت به افرادی که کم‌تر نمک مصرف می‌کنند دارند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ یک مطالعه جدید که روی بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیشتر از افرادی که به ندرت به وعده‌های غذایی خود نمک اضافه می‌کنند، در معرض مرگ زودرس هستند.

به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاهش می‌یابد.

دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، گفت: «این یک رفتار ساده است که افراد می‌توانند آن را اصلاح کنند.»

غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند.

کارشناسان بهداشت مدت‌هاست که توصیه می‌کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای کمک به کنترل سطح فشار خون مؤثر است.

این یافته‌ها بر اساس ۵۰۱,۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه‌هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند.

در طی ۹ سال، بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت‌کننده مرگ زودهنگام داشتند. محققان دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در میان افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می‌کنند، در مقابل کسانی که هرگز یا به ندرت از نمک استفاده می‌کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود.

نتایج نشان داد در بین مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها به طور متوسط ۱.۵ سال از زندگی خود را از دست دادند.

چی معتقد است که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که به طور معمول به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، به ویژه در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=95252
  • 68 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی