تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اجرای قانون ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران تاکید بر جلوگیری از تخریب بناهای مجاور کاخ گلستان تعیین تکلیف حقوق کارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۰ و ۱۲ فروردین صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد پیش بینی وزش باد شدید برای تهران ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب ریزش تاج عمارت قاجاری تهران تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده بازگشت ۳ ملی‌پوش به تمرین استقلال تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام ارتباط درد دست چپ با حمله قلبی مخالفت نکونام با درخواست ملی‌پوشان استقلال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳

2

آسیب تغییرات آب‌وهوایی به کودکان

  • کد خبر : 93547
  • 01 تیر 1401 - 9:31
آسیب تغییرات آب‌وهوایی به کودکان
تحقیقات جدبد نشان می‌دهند که تغییرات آب‌وهوایی و آلودگی متعاقب آن بیشتر از بزرگسالان به کودکان آسیب می‌رساند،

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، یک زوج محقق از دانشگاه کلمبیا و دانشگاه استنفورد آمریکا دریافتند که کودکان در سراسر جهان به دلیل آلودگی هوا و تغییرات آب‌وهوایی در معرض خطر افزایش‌یافته مشکلات سلامتی قرار دارند. فردریکا پررا و کاری نادو، خطرات افزایش‌یافته آلودگی و تغییرات آب‌وهوایی را برای کودکان قبل از تولد تا بزرگسالی بیان کردند.

تغییرات آب‌وهوا بر همه افراد تاثیر می‌گذارد اما متاسفانه بر برخی بیشتر از دیگران اثر دارد. برای مثال، بالا آمدن اقیانوس‌ها، کشورهای جزیره‌ای را سیلابی می‌کند و برای کسانی با درآمد محدود، زنده ماندن در رویدادهای شدید آب‌وهوایی ازجمله امواج گرما دشوارتر است.

در این تحقیق جدید، محققان شواهدی پیدا کردند که نشان می‌دهد تغییرات آب‌وهوایی و آلودگی متعاقب آن بیشتر از بزرگسالان به کودکان آسیب می‌رساند. از آنجایی که بدن کودکان کوچکتر و همچنان در حال رشد است مانند ذهن آنان، در برابر شرایط محیطی، به‌ویژه آلاینده‌ها و گرما حساس‌تر هستند.

برای درک بهتر این‌که چگونه آلودگی و تغییرات آب‌وهوایی بر کودکان تاثیر می‌گذارد، محققان مقالات تحقیقاتی گروهی از منابع را ارزیابی کردند که تاثیرات آلودگی و تغییرات آب‌وهوایی  بر کودکان را توصیف می‌کردند. آنان آنچه را که منابع به‌عنوان آسیب مستقیم توصیف می‌کنند، مانند آسیب ریه‌ها و کاهش توانایی‌های فکری یافتند.

محققان اعلام کردند که کودکان امروزی نیز مجبورند با تغییرات آب‌وهوایی روبرو شوند که هنوز رخ نداده است.

محققان اشاره کردند که تنفس هوای آلوده توسط مادران در دوران بارداری بر کودکان حتی قبل از تولد آنان تاثیر می‌گذارد. نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که هوای آلوده می‌تواند منجر به وزن کم هنگام تولد، زایمان زودرس  همچنین مرده‌زایی شود. برخی تحقیقات همچنین ارتباطی را با التهاب در مراحل بعدی زندگی نشان داده‌اند و متاسفانه، برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مواد شیمیایی موجود در هوا و سایر انواع آلودگی‌ها می‌توانند باعث نقص مادرزادی از جمله مشکلات رشد مغزی شوند.

محققان همچنین دریافتند که تغییرات آب‌وهوایی منجر به تولید مواد مغذی کمتر و به‌طور کلی غذای کمتر برای مردم در برخی از نقاط جهان می‌شود.

تغییرات آب‌وهوایی جهان را به مکان خطرناک‌تری برای رشد کودکان تبدیل می‌کند؛ طوفان‌ها، گردبادها، امواج گرما و سیل‌های بیشتر، بقای کودکان را تا بزرگسالی دشوارتر می‌کند. همچنین انتظار می‌رود که تغییرات آب‌وهوایی منجر به جنگ‌های بیشتر و انواع دیگر آسیب‌ها مانند بد رفتاری بزرگسالان با افزایش تنش‌ها در خانه و افزایش بروز بیماری‌ها شود.

محققان پیشنهاد می‌کنند که برخی از نهادها مانند سازمان‌هایی که از کودکان مراقبت می‌کنند، ممکن است نیاز به تغییر شیوه‌های خود داشته باشند تا مشکلات سلامتی کودکان را در حال حاضر و آینده به‌طور مناسب‌تری رسیدگی کنند.

یافته‌های این تحقیق در مجله پزشکی نیوانگلند (New England Journal of Medicine)منتشر شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=93547
  • 18 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.