تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال

2

کاهش خطر مرگ زودرس با نوشیدن قهوه

  • کد خبر : 91488
  • 10 بهمن 1401 - 8:01
کاهش خطر مرگ زودرس با نوشیدن قهوه
محققان دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ بر اساس یک پژوهش که در چین به انجام رسیده، افرادی که قهوه می‌نوشند – چه قهوه با شکر و یا بدون شکر – با خطر پایین تری از مرگ زودرس روبرو هستند؛ هرچند کارشناسان این احتمال را مطرح کرده اند که ممکن است این یافته‌ها به این دلیل باشد که نوشندگان قهوه، از افراد دارای تمکن مالی محسوب می‌شوند.

بر اساس اعلان نشریه گاردین، چاپ انگلیس، محققان چینی دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند – جدای از آنکه آن را با شکر شیرین می‌کنند یا خیر – با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند. این در حالی است که مطالعات پیشین نیز از احتمال تأثیر قهوه بر سلامتی افراد سخن گفته بود؛ به طوری که تحقیقاتی نیز که پیش از این به انجام رسیده بود، از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف، از بیماری مزمن کبد گرفته تا شماری از سرطان‌ها و حتی زوال عقل سخن گفته بود.

در این پژوهش که در مجله علمی «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شده است، محققان دانشگاه پزشکی در گوانگژو چین، اطلاعات ۱۷۱ هزار شرکت کننده از بانک اطلاعات پزشکی انگلیس را مورد بررسی قرار دادند. این تیم تحقیقاتی، داده‌های مرتبط با گواهی‌های فوت شرکت کنندگان برای یک دوره هفت ساله از سال ۲۰۰۹ را مورد بررسی قرار داده اند؛ به طوری که طی ابن مدت ۳ هزار و ۱۷۷ نفر جان باختند.

پس از در نظر گرفتن عواملی از جمله سن، جنسیت، قومیت، سطح تحصیلات، وضعیت سیگار کشیدن، میزات فعالیت بدنی، شاخص توده بدنی و رژیم غذایی، این تیم دریافت در قیاس با آن‌هایی که قهوه نمی‌نوشند، آن‌هایی که قهوه شیرین نشده مصرف می‌کنند، دارای کمترین خطر مرگ و میر هستند.

بیشترین میزان، کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ و میر برای افرادی بوده است که بین ۲.۵ تا ۴.۵ فنجان قهوه را روزانه می‌نوشند. دراین بررسی همچنین مشخص شد کاهش خطر مرگ و میر برای کسانی نیز که دست کم روزانه ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان قهوه شیرین شده با شکر می‌نوشند نیز مشاهده شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=91488
  • 53 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.