افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

هفته تبریز در تهران با شاخص توسعه فرهنگی خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران مخالفت AFC با درخواست پرسپولیس راه‌هایی برای حفظ سلامت مغز ناراحتی کارتال از برگزار نشدن بازی در آزادی ارتباط مصرف زغال‌اخته با بهبود بیماری‌های مغز و اعصاب انتقاد از استخدام بی‌رویه نیروهای غیرمتخصص در شهرداری‌ها جدیدترین قیمت برنج در تهران اعلام بودجه پرداختی به شرکت بهره‌برداری مترو و سازمان اتوبوسرانی تهران دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در تهران افزایش حجم تجارت خارجی کشور به حدود ۱۰۴ میلیارد دلار فروش شمش داخلی با نرخ صادرتی ایران نیازمند نوسازی حکمرانی و مشارکت حداکثری مردم انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خودکفایی انرژی ایران تحقق اهداف برنامه هفتم در توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک آماده‌باش گازی در کشور برای عبور از موج سرما ضرورت حل مشکلات پایتخت به‌ جای تمرکززدایی افتتاح سالی ۱۶ بازار میوه و تره‌بار در تهران در سه سال اخیر برف و باران و سرما در راه تهران تثبیت ۹ باغ در تهران با رأی اعضای شورای شهر افزایش ۱۵ درصدی بهای بازدید از موزه‌ها در تهران

3

صدور غیرقانونی پروانه ساختمان متروپل در سال ۹۶

  • کد خبر : 90709
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۴۵
صدور غیرقانونی پروانه ساختمان متروپل در سال ۹۶
رئیس سازمان نظام مهندسی خوزستانبیان کرد: پروانه ساختمانی متروپل غیرقانونی بوده است،‌ با توافق مالک و شهرداری و پرداخت جریمه ۳ سقف دیگر به سازه اضافه می‌شود.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، کوروش خواجوی رئیس سازمان نظام مهندسی استان خوزستان اظهار داشت: تیرماه سال ۹۶ پروانه ساختمانی پروژه متروپل صادر می‌شود؛ اما این پروانه از نظر قانون نظام مهندسی ساختمان غیرقانونی بوده است، چراکه در واقع با امضای یک شرکت مهندس مشاوری به‌عنوان (ن) بوده که از وزارت راه و شهرسازی مجوز نداشته است.

وی ادامه داد: قاعدتا شهرداری نباید برای این پروژه، پروانه صادر می‌کرد، اما با توجه به روابط مالک و تحت عنوان نقشه های فراظرفیتی پروانه ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: شرکت مشاور برای این‌که به کارش ظاهر قانونی بدهد،‌ امضای یک سری از مهندسان ناظر و طراحی سازمان نظام مهندسی را می‌گیرد و به آنها می‌گوید این نقشه‌ها را می‌خواهیم به نظام مهندسی ببریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان خوزستان گفت: بعد از این‌که طراحان متوجه می‌شوند نقشه‌ها قرار نیست به نظام مهندسی برود طی یک نامه کتبی انصراف و عدم اعتبار این نقشه‌ها را اعلام می‌کنند. این مهندسان می‌گویند در این پروژه هیچ نقشی نداریم. از سوی دیگر نظام مهندسی ساختمان آبادان هم طی نامه‌ای به شهرداری این موضوع را اعلام و خواستار توقف پوژه متروپل می‌شود.

خواجوی اضافه کرد: اما متاسفانه بعد از یک مدتی که شهرداری و مالک مقاومت کردند در نهایت قانع شدند که ناظران مهندسی معرفی شوند. در آن مقطع سیاست نظام مهندسی این بود از هر مرحله‌ای که اجازه دهند به پروژه ورود کند بتواند از همان جا کارش را دنبال کند. در ادامه ناظران گزارش‌ می‌دهند سازه پروژه مشکل دارد.

وی تصریح کرد: ساختمان بر اساس همان نقشه اولیه شرکت مشاور «ن» ۹ سقف بود،‌ اما با توجه به توافق با شهرداری برای پرداخت جریمه، سه سقف دیگر به این سازه اضافه می‌شود. مهندسان ناظر بلافاصله این وضعیت را به شهرداری گزارش داده و خواستار توقف ساخت پروژه تا بررسی وضعیت سازه‌ای و ضرورت مقاومت‌سازی آن می‌شوند.

وی تاکید کرد: آخرین گزارش مربوطه ۳۱ فروردین امسال نسبت به ۳ طبقه هشدار داده است. این گزارش ۶ اردیبهشت امسال در دبیرخانه شهرداری ثبت شده است.

وی با بیان این‌که شهرداری اعتنایی به این گزارش نمی‌کند، اظهار کرد: ظاهرا در تاریخ ۱۵ اردیبهشت شهرداری طی نامه‌ای به مالک اعلام می‌کند مانعی برای ساخت و ساز وجود ندارد و می‌تواند آنرا ادامه دهد. در کنار این اداره کل راه و شهرسازی طی نامه‌ای به شهرداری نسبت به عدم رعایت مقررات ملی ساختمان در سازه متروپل هشدار داده است.

وی یادآور شد: اسکلت سازه متروپل بتی و سقف آن وافل بوده است. در مقطعی هم یکی از کارشناسان مطلع از سازه بازدید کرده و درباره سقف وافل تذکر جدی به مالک ساختمان متروپل داده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=90709
  • 100 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی