تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت

1

تخریب ۷۲ مدرسه بر اثر زلزله اندیکا

  • کد خبر : 90538
  • 03 خرداد 1401 - 9:16
تخریب ۷۲ مدرسه بر اثر زلزله اندیکا
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان بیان کرد: در شهرستان‌های اندیکا و ایذه ۷۲ مدرسه بر اثر زلزله دچار آسیب شدند.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، بخاری‌های نفتی مدارس مثل مدرسه شین آباد تا مدارس کپری و سنگی از مشکلات نظام آموزشی است که نیروهای جهادی معتقدند این مشکلات باید یک بار برای همیشه با بکارگیری ظرفیت حلقه‌های میانی حل شود.

یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم خصوصاً در وزارت آموزش و پرورش هم پیگیری عدالت آموزشی است. وزارت آموزش و پرورش با راه اندازی قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی در تلاش است تا حداقل، اختلاف و شکاف ایجاد شده در استان‌های کشور در دسترسی به امکانات آموزشی را کم کند.

در همین راستا یکی از مناطق محروم در کشور از نظر فضا و امکانات آموزشی شهرستان اندیکا است که زلزله سال گذشته در این شهر به محرومیت‌ها در این منطقه دامن زده است.

حمیدرضا خان محمدی مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عملیاتی «عدالت تربیتی» و «نصیب آموزشی برابر» در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت امکانات آموزشی شهرستان اندیکا گفت: هشت ماه است که در منطقه اندیکا زلزله اتفاق افتاده و این زلزله خساراتی را به بار آورده است. به همین دلیل نیروهای جهادی با محوریت گروه‌های دانشجویی و مردمی در منطقه مستقر شده‌اند. نگین گروه‌های جهادی مستقر در منطقه، گروه جهادی شهید متوسلیان است که به عنوان جریان محوری برای حل معضلات مردم تلاش می‌کند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت حلقه‌های مردمی و میانی گفت: پیرو جلسه‌ای که در گردهمایی جهادگران و مدیران کل نوسازی داشتیم مقرر گردید؛ تسهیلات مناسبی برای به کارگیری حلقه‌های میانی در اجرای پروژه‌های دولتی در نظر گرفته شود و در چند منطقه به صورت آزمایشی انجام گردد.

گفتنی است طی سفر مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس وزارت آموزش و پرورش و حمیدرضا خان محمدی مسئول قرارگاه عدالت آموزشی به شهرستان اندیکا، مقرر شد ساخت کلیه مدارس یک تا سه کلاسه در منطقه صعب العبور لالی اندیکا برای اولین بار با مشارکت گروه جهادی از صفر تا صد اجرایی شود. گروه جهادی شهید متوسلیان تعهد کرد از ظرفیت خیرین و با کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت ساخت، مدارس سنگی و غیر ایمن را طی یک برنامه‌ی دو ساله استانداردسازی کنند.

اقدامات قرارگاه عدالت آموزشی در مناطق زلزله زده/علیه محرومیت

به گفته علی قربانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، به طور مجموع در شهرستان‌های اندیکا و ایذه ۷۲ مدرسه بر اثر این زلزله دچار آسیب شدند.

مهراله رخشانی‌مهر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به همراه حمیدرضا خان‌محمدی مشاور وزیر و رئیس قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر و سردار حاج سعید قاسمی، یکشنبه یکم خرداد ۱۴۰۱، از ۶ روستای واقع شده در مناطق صعب العبور شهرستان اندیکا بازدید از نزدیک در جریان روند احداث مدارس و فعالیت جهادگران قرار گرفت.

اداره کل نوسازی مدارس استان خوزستان با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و همکاری جهادگران و نیروهای داوطلب، بازسازی و تعمیرات واحدهای آموزشی آسیب دیده را آغاز کردند و به یاری خداوند متعال ۵۳ پروژه تعمیراتی با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مراحل پایانی آماده سازی قرار دارند.

۱۳ پروژه احداثی با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی علی‌رغم شرایط کوهستانی و آب و هوایی منطقه که مدت زیادی از ماه‌های گذشته عملیات ساختمانی را با اختلال مواجه می‌کرد؛ در حال اجراست و ۶ کانکس کلاسی استاندارد نیز در مناطق عشایری و سخت گذر این شهرستان تعبیه شده است.

حاج سعید قاسمی و دوستانش که اکثراً بسیجیان و دانشجویان هستند، چه بسا تجربه و دانش کافی نیز در ساخت و ساز دارند از روش‌های نوین و دستاوردهای علمی در احداث بناهای مسکونی استفاده کرده‌اند. صنعتی‌سازی و بهره‌مندی از سازه‌های LSF , ICF که در پروژه‌های کوچک هزینه و زمان بهره‌برداری را کاهش می‌دهد، طرح بومی‌سازی ساخت و استفاده از مصالح بومی با توجه به اقلیم و برچیدن مدارس سنگی از دیگر موضوعاتی بود که مطرح و مورد توجه قرار گرفت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=90538
  • 19 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.