تاریخ : پنجشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

صنعت در تنگنای انرژی افزایش نرخ عوارض جابه‌جایی بار معدنی از جاده افزایش شدید عدم‌النفع صنایع به دلیل قطعی برق در تابستان مخالفت عضو شورای شهر با ۷ساله‌شدن دوره فعالیت شورای ششم تداوم افزایش آلودگی هوای تهران تا روز جمعه اعلام برنامه‌های هفته پژوهش کتابخانه و موزه ملی ملک تنوع‌بخشی به سبد سوخت با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی کمبود واگن در ناوگان حمل و نقل شرکت بهره‌برداری متروی پایتخت آغاز بهره‌برداری از پردیس جدید شرق از شنبه آینده طرح «من شهردارم» افتخار مدیریت شهری‌ وضعیت نامطلوب معیشت مردم اجازه مجلس به دولت جهت اخذ حق بیمه از مشترکان گاز و برق ضرورت مناسب‌سازی شهر برای حرکت معلولان افزایش دمای هوای تهران ایجاد هاب حمل و نقلی برای کاهش ترافیک بیماری‌های کبدی از عوارض کاهش وزن سریع کشف محوطه باستانی تولید آهن در جنوب دریاچه ارومیه ۱۶ علامت ابتلا به کبد چرب پرسپولیس به دنبال یک لژیونر ملی پوش استراحت موسیمانه به بازیکنان استقلال مجوز مجلس به دولت برای واردات بنزین در سال آینده متوسط قیمت مسکن در تهران رشد ۱۳ درصدی معادن در صورت توسعه اکتشاف آغاز طرح تحقیق و تفحص از پتروشیمی‌ها مهار تورم و کاهش کسری بودجه با واگذاری زمین‌ به مردم استفاده از سوخت SNG با هدف کاهش ناترازی تشکیل کارگروه ویژه جمع‌آوری گاز‌های مشعل در صنعت پتروشیمی ضرورت مصوبه شورای شهر برای معاینه فنی رایگان موتورسیکلت‌ها ایران در بین ۱۲ کشور با بازدهی بالای نیروگاهی تعیین چگونگی جریمه‌ برای معوقات گازبها انتقال اتوبوس‌های برقی به پایتخت تا دو ماه آینده ارائه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری تهران به شورای شهر تا پایان دی فعالیت آزمایشی تراموا در تهران ورود ۱۵۰ دستگاه اتوبوس و ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی به گمرک ایران سین‌کیانگ چین میزبان نمایشگاه شکوه ایران باستان امیدواری ایران برای ثبت جهانی «جشن مهرگان» و «ساز رباب»

6

فراموشی در یادگیری به کمک مغز می‌آید

  • کد خبر : 82199
  • 27 بهمن 1400 - 11:55
فراموشی در یادگیری به کمک مغز می‌آید
مطالعات جدید نشان می‌دهند که فراموشی می‌تواند در یادگیری به مغز کمک کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بسیاری از مردم از فراموشی مکرر رنج می‌برند؛ اما نمی‌دانند که ممکن است فواید مهمی داشته باشد. زیرا یک مطالعه جدید نشان داده است که فراموشی نوعی یادگیری است که به دسترسی به اطلاعات مهمتر کمک می‌کند.

کارشناسان کالج ترینیتی دوبلین و دانشگاه تورنتو اعلام کرده اند که خاطرات “از دست رفته” ناپدید نمی‌شوند؛ اما دسترسی به آن‌ها ممکن نیست.

آن‌ها توضیح می‌دهند که این خاطرات به طور دائم در نورون‌ها ذخیره می‌شوند، جایی که مغز تصمیم می‌گیرد برخی از آن‌ها را برای دسترسی به آن نگه دارد و بقیه را نادیده بگیرید.

این مطالعه توسط توماس رایان، عصب شناس از کالج ترینیتی دوبلین و پل فرانکلند از دانشگاه تورنتو انجام شده است.

دکتر رایان گفت: خاطرات در گروه‌هایی از نورون‌ها به نام سلول‌های انگرام ذخیره می‌شوند و یادآوری موفقیت آمیز شامل فعال سازی مجدد این گروه ها است.

رایان توضیح داد که پسوند منطقی این است که فراموشی به معنای عدم توانایی در فعال کردن مجدد سلول‌های Engram است؛ اما خاطره‌ها وجود دارند. اگر ترکیب‌های خاص را نتوان فعال کرد، نمی‌توان آن‌ها را به خاطر آورد و گویی خاطره‌ها در یک صندوق ذخیره شده اند که کد باز کردن قفل آن را نمی‌توان به خاطر آورد.

فراموشی عبارت است از عدم یادآوری اطلاعات، مهارت‌ها و تجربیاتی که فرد تجربه کرده است. فراموشی یک پدیده طبیعی است که برای همه انسان‌ها اتفاق می‌افتد؛ اما ممکن است در هنگام ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر یا پس از آسیب مغزی و یا شوک عاطفی به یک بیماری تبدیل شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=82199
  • 185 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی