تاریخ : جمعه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

لغو تعطیلی صحن علنی مجلس افتتاح ۳۰ مرکز جدید میوه و تره‌بار در تهران اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در شهرداری تهران در سال پاپانی مفقودی تابلوی ۳۰ میلیارد تومانی موزه امام علی شهرداری تهران رونمایی در کاخ گلستان در روز تهران بودجه اکتشاف ذخایر معدنی در ایران، یک دهم استاندارد جهانی نوسازی ۷ هزار تاکسی در تهران امضای شش سند همکاری بین ایران و قطر کاهش ۸ درصدی صادرات فولاد کشور معافیت صادرکنندگان محصولات فولادی از رفع تعهدات ارزی ضرورت حل مشکلات شهر تهران با رویکرد مردمی‌سازی کوتاهی در خدمت رسانی خط قرمز مدیریت شهری عملیات وعده صادق ۲ نقطه عطفی در روند تحولات منطقه توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی فرصتی برای جذب سرمایه گذار مشکلات پوستی از نشانه‌های کمبود ویتامین E آمادگی شهرداری برای میزبانی از نمازگزاران نماز جمعه تهران خانه‌های تاریخی مرکزی در مسیر کاربری‌های جدید روش‌های طبیعی برای سفیدکردن دندان‌ها محرومیت ۶ ماهه مهاجم پرسپولیس برگزار استقلال – النصر در تهران وعده صادق فقط یک سیلی بود نه انتقام کاهش دمای هوای تهران از فردا اعلام زمان رونمایی از گل‌نبشته‌های هخامنشی جمع آوری کمک‌های مردمی برای تقویت جبهه مقاومت در پایتخت کمبود ماشین‌آلات اصلی‌ترین چالش معدن داران کمبود فضا برای پارک واگن‌های مترو در پایانه‌ها حفر چاه‌‌های عمیق مانع آبیاری درختان جزییات تازه از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بحران ارزی در صنعت فولاد انتقاد از خسارت غیرقابل جبران صنایع در تابستان اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر در ایران تأثیر تنش‌های منطقه‌ای بر نرخ ارز اعلام قیمت انواع سبزیجات در میادین و بازارهای میوه و تره بار توصیه‌های طب ایرانی برای پیشگیری از سرماخوردگی ضرورت تکمیل سامانه جامع املاک و اسکان کاهش نرخ تورم نشان‌دهنده اجرای سیاست‌های موثر

7

خاصیت درمانی روغن نعناع

  • کد خبر : 80369
  • 10 بهمن 1400 - 12:59
خاصیت درمانی روغن نعناع
اسانس نعناع فلفلی، شکل بسیار غلیظی است که از تقطیر برگ‌ها با بخار آب به دست می‌آید. امروزه  این اسانس را جامعه پزشکی برای درمان بسیاری از بیماری‌های روزمره توصیه می‌کنند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تحقیقات نشان داده اند که استفاده از روغن نعناع روی پیشانی و شقیقه‌ها می‌تواند برای درمان سردرد و میگرن مفید باشد. بررسی سال ۲۰۱۶ اشاره به این داشت که روغن نعناع فلفلی برای درمان سردرد‌های تنشی در بزرگسالان و کودکان بالای ۶ سال توصیه می‌شود. به گفته محققان حتی به اندازه استامینوفن برای تسکین درد موثر است.

بعضی متخصصین برای بیماران مبتلا به سردرد، در ابتدا پیشنهاد می‌کنند که درد را با درمان‌های موضعی مانند روغن نعناع تسکین‌ دهند. در مطالعه دیگر سال ۲۰۱۰، نشان داده شد که منتول موضعی نسبت به دارو‌های دیگر در کاهش درد میگرن موثرتر است. دانشمندان مطمئن نیستند که چگونه سردرد و میگرن با این روغن کاهش می‌یابد؛ اما تصور می‌شود به شل کردن عضلات اطراف جمجمه کمک می‌کند. شاید احساس خنک‌کننده نعناع، اعصاب را از پاسخ به درد منحرف می‌کند. نعناع فلفلی جریان خون را در ناحیه‌ای که روی آن استفاده می‌شود افزایش می دهد و بهبود را تسریع می‌کند.

روغن نعناع برای کاهش حالت تهوع

استشمام عطر روغن نعناع فلفلی یا استفاده از چند قطره روی یک دستمال و مالیدن روی پیشانی، باعث کاهش حالت تهوع می‌شود که برای زنان باردار، بیماران تحت شیمی درمانی و بیمارانی که پس از جراحی بهبود می‌یابند، توصیه می‌شود. در مطالعه سال ۲۰۲۰، بیماران بستری یک بیمارستان حالت تهوع خود را با روغن نعناع یا روغن نعناع و داروی ضد تهوع تجویزی، درمان کردند. هر دو گروه تسکین حالت تهوع را تجربه کردند؛ اما کسانی که روغن نعناع را به تنهایی انتخاب کردند، بهبود قابل توجهی داشتند.

با این حال، این مطالعه کافی نیست. روغن نعناع برای درمان بیمارانی که به دلیل میگرن، ویروس‌های معده و مسمومیت غذایی حالت تهوع داشته باشند نیز مفید است. همان ویژگی‌های آرامش بخش عضلانی روغن نعناع فلفلی برای سردرد، احتمالاً مسئول توانایی‌های تسکین تهوع آن است.

ممکن است تنفس آهسته و عمیق هنگام استنشاق روغن نعناع در واقع مسئول برخی از این موارد باشد.

روغن نعناع یک درمان برای سندروم روده تحریک‌پذیر

سندروم روده تحریک پذیر یک بیماری پیچیده با عوامل متعدد که در بین بیماران متفاوت است؛ بنابراین بهترین درمان از بیمار به بیمار دیگر فرق دارد.

رابرت شولمن، متخصص گوارش و پروفسور تغذیه کودکان گفت: علاوه بر تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی، پزشکان کپسول‌های روغن نعناع را قبل از استفاده داروی تجویزی، توصیه می‌کنند. استفاده از روغن نعناع برای درمان علائم IBS، به ویژه درد شکم، در چندین آزمایش بالینی انسانی مورد حمایت قرار گرفته است.

در تحقیق متاآنالیز سال ۲۰۱۹ افراد مبتلا به آی. بی. اس روغن نعناع مصرف کردند. در این تحقیق افراد با مصرف روغن نعناع، ۲.۴ برابر بیشتر از افرادی که دارو دریافت کردند، تسکین کلی علائم را تجربه کردند؛ ۱.۸ برابر بیشتر احتمال داشت که تسکین درد شکم را تجربه کنند.

شولمن گفت: عملاً هیچ داروی تجویزی برای درمان IBS در کودکان تایید نشده است و اغلب روغن نعناع را به بیماران کودک خود توصیه می‌کند.

روغن نعناع ممکن است از راه‌های مختلفی به IBS کمک کند. اگرچه محققان هنوز در حال بررسی مکانیسم‌های دقیق هستند، اما مدت‌ها تصور می‌شد که روغن نعناع دارای خواص ضد اسپاسم است که ممکن است بافت ماهیچه صاف قسمت پایینی دستگاه گوارش را در افراد مبتلا به IBS شل کند. برای استفاده، یک کپسول با پوشش روده‌ای تهیه کنید؛ در غیر این صورت ممکن است دچار سوزش سر دل شوید.

این پوشش ویژه به روغن نعناع اجازه می‌دهد تا بیشتر معده را دور بزند و در روده‌ها آزاد شود. جایی که پزشکان معتقدند بهترین اثر را دارد.

اگر بعد از حدود یک هفته از مصرف کپسول‌های روغن نعناع، ​​هیچ بهبودی در علائم IBS خود مشاهده نکرده‌اید، ممکن است برای شما کارساز نباشد. کسانی که قبلاً با سوزش سر دل شدید دست و پنجه نرم کرده اند، ممکن است نیاز به اجتناب از مصرف روغن نعناع داشته باشند.

روغن نعناع ممکن است خارش را آرام کند

مطالعات کمی وجود دارند که اثربخشی روغن نعناع فلفلی را برای درمان خارش ناشی از نیش حشرات، بثورات پیچک سمی یا زخم‌های التیام‌بخش، بررسی کنند؛ اما این یک جایگزین خوب برای کرم‌های موضعی هیدروکورتیزون بدون نسخه است که به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند نازک شدن پوست، تغییر رنگ و آکنه نباید بیش از دو هفته از آن استفاده کرد.

روغن نعناع به دلیل اثرات خنک کنندگی پوست و با منحرف کردن اعصاب اطراف محل خارش، به تسکین خارش کمک کند. روغن نعناع را نباید روی پوست بریده شده بمالید؛ زیرا می‌تواند باعث سوختگی یا تشدید بیشتر زخم شود.

انتخاب یک اسانس نعناع ارگانیک بهتر است؛ زیرا از گیاهانی تولید می‌شود که با آفت‌کش‌ها، حشره کش‌ها یا کود‌های مصنوعی تهیه نشده‌اند. روغن نعناع را می‌توان به صورت موضعی رقیق نشده استفاده کرد؛ اما برخی ممکن است ترجیح دهند با روغن حامل مانند روغن نارگیل یا آرگان مخلوط کنند که برای پوست ملایم‌تر است.

تعداد کمی از افراد ممکن است با تحریک موضعی روغن نعناع مواجه شوند. در این صورت باید استفاده از آن را متوقف کنید. روغن نعناع زمانی که به صورت موضعی یا خوراکی مصرف شود، خطر سمی بسیار کمی دارد. البته در مطالعات بالینی متعددی به طور ایمن استفاده شده است. هنوز خطر واکنش آلرژیک بسیار کمی وجود دارد؛ بنابراین اگر در جایی که روغن نعناع استفاده کرده‌اید قرمزی، خارش یا تاول داشتید، باید استفاده از آن را متوقف کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=80369
  • 48 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی