تاریخ : پنج شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۰ : 24 جماد ثاني 1443 Thursday, 27 January , 2022

اخبار داغ

تکذیب انتساب فیلم رقص زنان به شهرداری تهران تلاش برای به حداقل رساندن تنش با همسایگان است جزئیات ۱۲ ساعت جلسه بررسی بودجه مناطق شهر تهران محاسبه قبوض‌ برق بهمن ماه با تعرفه‌های جدید تدبیر مدیریت شهری ششم برای مهار قیمت مسکن در پایتخت اُفت ۳.۹ درصدی سهام عدالت برنامه ۲ دیدار معوقه استقلال مشخص شد/پرسپولیسی‌ها امروز هم تمرین نکردند جدیدترین قیمت اقلام سبزی و صیفی در میادین میوه و تره‌بار عیدی بازنشستگان و کارمندان لشگری و کشوری برابر است استقبال بالا از فیلم «مرد بازنده» بازخوانی پرونده اولین قاتل زنجیره‌ای ایران پاستوکووک را می‌توان برای دوز سوم سایر واکسن‌ها استفاده کرد؟ کیفیت هوای پایتخت قابل قبول رویکرد جدید دستگاه دیپلماسی کشورمان قیمت مسکن در ۷ بهمن ۱۴۰۰ حضور طارمی در اردوی تیم ملی فواید و خواص ویتامین ث آخر هفته‌ همراه با فیلم‌های متنوع با رنگ و بوی انقلاب عواملی اصلی افزایش بیماری قلبی در مردان فسخ قرارداد هافبک آبی‌پوشان

3

چای سبز در کاهش خطر سکته موثر است

  • کد خبر : 78736
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
چای سبز در کاهش خطر سکته موثر است
محققان به تازگی اعلام کردند که نوشیدن چای سبز در طول روز که سرشار از آنتی اکسیدان است و می‌تواند خطر مرگ را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سکته مغزی اسکمی و هموراژیک تا حد زیادی خطر مرگ و میر را بالا می‌برد. در بیشتر موارد، زمانی که لخته خون داخل یکی از عروق مغزی ایجاد می‌شود، سکته رخ می‌دهد. اما پژوهشگران بر این باورند که مصرف یک نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند می‌تواند خطر مرگ ناشی از سکته را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

 از آنجایی که سکته مغزی یکی از مهم ترین علل مرگ و میر و معلولیت در دنیا به شمار می رود، یکی از هولناک‌ترین بیماری ها نیز محسوب می‌شود. اما محققان ژاپنی دریافتند که مصرف یک نوشیدنی می‌تواند به کاهش خطر سکته کمک کند.

حدود یک چهارم از تمام موارد سکته در افراد زیر ۶۵ سال و در مبتلایان به فشار خون یا کلسترول خون بالا ایجاد می شود. زمانی که فشار خون به آستانه خود می‌رسد، خطر ایجاد لخته خونی افزایش می‌یابد که خونرسانی به مغز را مختل می کند. از سوی دیگر، کلسترول بالا نیز منجر به تشکیل پلاک‌هایی در عروق خونی می‌شود که ممکن است باعث تخریب عروق خونی منتهی به مغز شود.

محققان ژاپنی دریافتند افرادی که روزانه دست کم ۷ فنجان چای سبز می نوشند، در مقایسه با افرادی که این عادت را ندارند، ۶۲ درصد کم تر در معرض خطر مرگ قرار دارند. یکی از رموز سالم بودن این نوشیدنی به این دلیل است که ژاپنی ها چای سبز را همراه با آب و بدون افزودن شکر مصرف می کنند.

محققان، سبک زندگی، سابقه پزشکی و رژیم غذایی آنها از جمله مصرف چای و قهوه را افراد مورد بررسی قرار دادند. به گفته آنها، مصرف مقادیر بالاتری چای سبز همراه با مصرف زیاد ماهی، میوه‌ها و لوبیای سویا جزء تغذیه سالم محسوب می‌شود.

آنها بر این باورند که مصرف چای سبز به طور قابل توجهی میزان فشار سیستولیک و کلسترول LDL را کاهش می دهد. هنوز دقیقا مشخص نیست که کدام بخش از چای سبز می‌تواند تا این اندازه مفید باشد اما بررسی ها نشان می دهد که موادی چون پلی فنول ها شامل کاتچین ها و اپی کاتچین ها برای سلامت بسیار مفید هستند.

فرضیه ها نشان می دهد کاتچین ها حاوی مولکول هایی در چای سبز است که از بروز بیماری های عروقی مانند سکته جلوگیری می کند. چای سبز حاوی اثرات آنتی اکسیدان و ضدالتهابی بالایی است و  می تواند مانع از آغاز موقعیت هایی چون فشار خون بالا شود.

تحقیقات حاکی از آن است افرادی که چای و قهوه مصرف می کنند، کم تر در معرض خطر دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی قرار می گیرند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=78736

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی