تاریخ : پنج شنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۰ : 24 جماد ثاني 1443 Thursday, 27 January , 2022

اخبار داغ

تکذیب انتساب فیلم رقص زنان به شهرداری تهران تلاش برای به حداقل رساندن تنش با همسایگان است جزئیات ۱۲ ساعت جلسه بررسی بودجه مناطق شهر تهران محاسبه قبوض‌ برق بهمن ماه با تعرفه‌های جدید تدبیر مدیریت شهری ششم برای مهار قیمت مسکن در پایتخت اُفت ۳.۹ درصدی سهام عدالت برنامه ۲ دیدار معوقه استقلال مشخص شد/پرسپولیسی‌ها امروز هم تمرین نکردند جدیدترین قیمت اقلام سبزی و صیفی در میادین میوه و تره‌بار عیدی بازنشستگان و کارمندان لشگری و کشوری برابر است استقبال بالا از فیلم «مرد بازنده» بازخوانی پرونده اولین قاتل زنجیره‌ای ایران پاستوکووک را می‌توان برای دوز سوم سایر واکسن‌ها استفاده کرد؟ کیفیت هوای پایتخت قابل قبول رویکرد جدید دستگاه دیپلماسی کشورمان قیمت مسکن در ۷ بهمن ۱۴۰۰ حضور طارمی در اردوی تیم ملی فواید و خواص ویتامین ث آخر هفته‌ همراه با فیلم‌های متنوع با رنگ و بوی انقلاب عواملی اصلی افزایش بیماری قلبی در مردان فسخ قرارداد هافبک آبی‌پوشان

3

رژیم‌ غذایی فست‌فودی سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند

  • کد خبر : 78714
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
رژیم‌ غذایی فست‌فودی سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند
تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی فست فودی سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج یک بررسی جدید، نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی فست فود سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود.

بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند؛ بیماری‌های خودایمنی می‌توانند اندام‌ها و بافت‌هایی از جمله گلبول‌های سرخ خون، عروق خونی، غده تیروئید، لوزالمعده، عضلات، مفاصل و پوست را درگیر کنند.

محققان موسسه فرانسیس کریک، یک مرکز تحقیقاتی در حوزه زیست‌شناسی در لندن در حال بررسی رژیم غذایی و بیماری هستند؛ آن‌ها به دنبال ارتباط بین مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی هستند.

بر اساس مطالعه این تیم تحقیقاتی، بیماری‌های خود ایمنی از ۴۰ سال پیش در غرب روند صعودی داشته و اکنون در مناطقی در خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش هستند.

به گفته دانشمندان، خوردن غذا‌های بسیار فرآوری شده از جمله برگر و ناگت مرغ، منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. سیستم ایمنی این افراد نمی‌تواند تفاوت بین یک سلول سالم و یک ارگانیسم ویروس مانند را که به بدن حمله می‌کند، تشخیص دهد.

محققان موسسه فرانسیس کریک در لندن در حال بررسی دقیق‌تر علت هستند؛ اما انتظار می‌رود که دلیل آن رژیم‌های غذایی فست فود فاقد موادی مانند فیبر باشد که بر میکروبیوم فرد تاثیر می‌گذارد. مجموعه میکروارگانیسم‌هایی که در روده خود داریم و نقش کلیدی در کنترل عملکرد‌های مختلف بدن دارند.

بیماری‌های خودایمنی از جمله بیماری التهابی روده، دیابت نوع یک، آرتریت روماتوئید و ام اس در اثر حمله بدن به بافت و اندام‌های خود ایجاد می‌شوند.

به گفته جیمز لی و کارولا وینوسا در موسسه فرانسیس کریک، حدود ۴۰ سال پیش، کشور‌های غربی از جمله بریتانیا، شاهد افزایش موارد خودایمنی بوده اند و این روند اکنون در کشور‌هایی که قبلا هرگز به این بیماری مبتلا نشده بودند، در حال ظهور است.

در انگلیس چهار میلیون نفر مبتلا به یک بیماری خودایمنی وجود دارند و موارد بین‌المللی بین ۳ تا ۹ درصد در سال افزایش می‌یابد. مطالعات قبلی نیز ارتباطی بین عوامل محیطی و افزایش چنین شرایطی از جمله ورود ذرات میکروپلاستیک بیشتر به بدن پیدا کرده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=78714

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی