تاریخ : چهارشنبه, ۲ اسفند , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

بیست و یکمین همایش ملی تعالی سازمانی معرفی اسامی ۵۵ شرکت برتر در بیستمین همایش ملی تعالی سازمانی اعلام نحوه اطلاع خانواده‌ها از دهک‌بندی یارانه‌ها بررسی سند ملی صنایع دستی ممنوعیت صادرات اقلام یارانه‌ای اعلام قیمت میوه و سبزیجات در بازار تحویل ۶۰ دستگاه پله‌برقی برای نوسازی پل‌های عابر‌پیاده افزایش تولید با عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی افزایش تعرفه ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۳ تغییر جزئیات سهمیه بنزین خودروها تورم مهمترین عامل تضعیف زندگی ایرانیان ناهمخوانی دستمزد کارگران با تورم ضرورت بارگذاری اطلاعات واگذاری املاک شهرداری در سامانه شفافیت رشد ۲.۴ درصدی تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته نیمی از بدهی بانکی متعلق به شرکت‌های دولتی ورود قطارهای ملی به خط مترو تا پایان سال آینده بررسی لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده شهرداری تهران در شورای شهر تغییر زمان بازی‌های استقلال و پرسپولیس آخرین وضعیت پنجره های نقل و انتقالاتی پرسپولیس دلایل تداوم برخی از حساسیت‌ها تا پایان عمر پیاده روی بهترین روش حفظ سلامت قلب واریز عیدی بازنشستگان کشوری حمایت از تولید مبنای فعالیت دولت سیزدهم ضرورت سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد واریز یارانه بهمن ماه دهک‌های چهارم تا نهم جزئیات خروج قطار خط ۲ مترو از ریل فرشهای کلکسیونی عرسین در موزه فرش ایران بارش برف و باران در شمال تهران فرمول جدید محاسبه اقساط نهضت ملی مسکن استرس عامل تشدید کننده بیماری روده تداوم تنبیه بدنی و نقض حقوق دانش‌آموزان در مدارس ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت شکوفایی حمل و نقل عمومی پایتخت در سال ۱۴۰۳ ضرورت ورود فوری AFC به پرونده‌های استقلال و پرسپولیس ضرورت تقویت وحدت ملی ضرورت جلوگیری از حرکت خودروهای با پلاک شهرستان در تهران

8

تضمین سلامت قلب با مصرف ویتامین K

  • کد خبر : 77713
  • 14 آذر 1402 - 8:07
تضمین سلامت قلب با مصرف ویتامین K
مصرف ویتامین k خطر ابتلای افراد به همه انواع بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری سرخرگ محیطی را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محققان دانشگاه ادیث کوان استرالیا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند برخی شواهد حاکی از آن است که ویتامین K سلامت قلب را بهبود می‌بخشد.

 تحقیقات اخیر محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K پیروی می‌کنند تا ۳۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند.

طی این مطالعه محققان داده‌های بیش از ۵۰ هزار نفر را که در مطالعه رژیم غذایی، سرطان و سلامت دانمارکی (Danish Diet, Cancer, and Health) در یک دوره ۲۳ ساله شرکت کرده بودند را بررسی کردند.

آنها قصد داشتند دریابند که آیا واقعا افرادی که غذاهای حاوی ویتامین K بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند یا خیر.

دو نوع ویتامین K در غذاهایی که ما می‌خوریم وجود دارد: ویتامین K۱ که عمدتا از سبزیجات برگ سبز و روغن‌های گیاهی به دست می‌آید در حالی که ویتامین K۲ در گوشت، تخم مرغ و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر یافت می‌شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین دریافت ویتامین K۱ را داشتند، ۲۱ درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین در بیمارستان بستری شده بودند. در ویتامین K۲ نیز خطر بستری شدن در بیمارستان ۱۴ درصد کمتر بود.

مصرف ویتامین k با کاهش خطر ابتلای افراد به همه انواع بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین، به ویژه بیماری سرخرگ محیطی مرتبط است. بیماری سرخرگ محیطی به معنی تنگی عروق محیطی است. در این بیماری عروق مرکزی مانند سرخرگ‌های قلب یا مغز آسیب ندیده‌اند.

دکتر “نیکولا بوندونو”(Nicola Bondonno ) محقق دانشگاه ادیث کوان و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف بیشتر ویتامین K در جلوگیری از ابتلای افراد به تصلب شرایین و بیماری قلبی عروقی نقش مهمی دارد.

محققان اظهار کردند اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این فرآیند مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با محافظت در برابر تجمع کلسیم در شریان‌های اصلی بدن که منجر به کلسیفیکاسیون عروقی می‌شود، نقش مهمی در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=77713
  • 39 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.