افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

کاهش ۱۳ درصدی صادرات زنجیره فولاد ایران انجام همه تعهدات ارزی پتروشیمی‌ها توسعه اقتصادی با مالیات هوشمند تأمین مالی صنایع فولادی و معدنی از بخش خصوصی انتقاد مجلس از قیمت و میزان خوراک تحویلی به پتروشیمی‌ها ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه معادن نقش کلیدی صنعت نفت در ناترازی انرژی تداوم فعالیت سامانه هوشمند سوخت تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین ضرورت ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات تولید و عرضه کالاهای کشاورزی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ کرایه تاکسی‌های تهران در سال آینده مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی بزرگ‌ترین شهربازی پایتخت سرمایه‌گذاری ۳۳۰ میلیون دلاری دولت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی برنامه‌ریزی شهرداری تهران برای ساماندهی دست‌فروشان زیباسازی ۱۰۰ میدان تهران برای نوروز آغاز به کار سامانه خزانه واحد شهرداری تهران از سال آینده ضرورت توجه به تورم انتظاری سال آینده در تعیین دستمزد پیامدهای منفی افزایش فشارخون هفت بنای تاریخی اصفهان در فهرست آثار ملی توصیه‌هایی برای آلرژی‌های فصل بهار تمرکز برنامه هفتم بر تکمیل زنجیره ارزش تحقق ۹۹ درصد بودجه شهرداری در سال گذشته ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم ضرورت پرداخت خسارات قطعی‌های حامل انرژی توسط دولت ریشه عدم بازگشت ارز صادراتی از دید دیوان محاسبات عدم بازگشت ۳۰ درصد تعهدات ارزی سررسید شده پتروشیمی‌ها معدن داران در انتظار شفاف شدن روند تعیین حقوق دولتی دهک‌های مشمول حذف یارانه نقدی ۱۴۰۴ انتقاد از شهرداری تهران در مورد تمدید پروانه ساختمان‌ها تداوم بلاتکلیفی ساخت و ساز در حریم تئاتر شهر جانمایی المان‌های نوروزی در سطح پایتخت ورود ۱۱۴ اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی تهران ورود ۴۰۰ اتوبوس دوکابین به پایتخت ثبت ملی مسجد کازرونی عباس‌آباد انتقاد عضو شورای شهر از تاخیر در توزیع بسته‌های معیشتی راه‌های شناسایی کمبود ویتامین در بدن

9

توانمندسازی نیروهای جوان در تولید بازی و نرم‌افزار محتوای تلفن همراه

  • کد خبر : 76401
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
توانمندسازی نیروهای جوان در تولید بازی و نرم‌افزار محتوای تلفن همراه
مدیر مرکز بازی و نرم‌افزار تلفن همراه سازمان فضای مجازی سراج بیان کرد: این مرکز ده‌ها محصول فاخر را در سال‌های اخیر تولید و ارائه کرده است.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، مهدی عباسی مدیر مرکز اپلیکیشن و بازی سازمان فضای مجازی «سراج» با تاکید بر رویکرد این مرکز در حوزه آموزش، توانمندسازی و شبکه سازی نیروهای جوان در زمینه تولید بازی و نرم‌افزار محتوای تلفن همراه، اظهار داشت: ما از ابتدای آغاز به کار «سراج» این مهم را پیگیری کرده و هم اکنون در حال انجام آن هستیم و برای مخاطبان ویژه خود که مادران و کودکان هستند در تلاشیم تا محتوایی متنوع و ویژه تولید کنیم.

تولید محتوای فاخر

عباسی در ادامه افزود: این مرکز ده‌ها محصول فاخر را در سال‌های اخیر تولید و ارائه کرده است؛ محصولاتی که تولیدکنندگان آن از بچه‌های جبهه انقلاب بوده و در سراسر کشور در این زمینه ساخت بازی و نرم‌افزار تلفن همراه فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال بازی خاک با موضوع داعش در دوران اوجش ۱ میلیون نصب داشت، بازی موکب داری پیربابا به مجموع ۵۰۰ هزار نصب رسید و همچنین نرم‌افزار قرآن برای کودکان با مجموع ۵۰۰ هزار نصب، دیده شد. نرم‌افزار دختران بهشتی با موضوع حجاب که مجموع نصب آن بیش از ۵۰۰ هزار است. بازی مدافعان آزادی، بازی مهدیار، بازی سرافرازان، بازی جان دانا همه بازی‌هایی هستند که در فضای مجازی و استورهای عرضه اپ و بازی در دسترس هستند که توسط جبهه مردمی انقلاب و با پشتیبانی سازمان سراج تولید شده‌اند.

مدیر مرکز اپلیکیشن و بازی سازمان فضای مجازی «سراج» ادامه داد: یک کارویژه ما در ایام اربعین، تولید و ارائه محصولاتی بود که با تکنولوژی واقعیت افزوده و واقعیت مجازی ساخته شد. نرم‌افزار واقعیت افزوده خیمه گاه بهشت که به معرفی اصحاب امام حسین علیه السلام و یاران یزید می‌پردازد. زائران اربعینی که سال‌های قبل از کرونا در مسیر نجف تا کربلا در موکب امام رضا علیه السلام توقف داشتند، استندهای تصویر یاران امام و اصحاب را که در صحن موکب چیده شده بود را به خاطر دارند. کاربر با نصب نرم‌افزار و گرفتن تلفن همراه روی تصویر، می‌دید که شخصیت خودش را معرفی می‌کند و این معرفی با پویا نمایی جذابی همراه است.

عباسی گفت: یک محصول دیگر اربعینی واقعیت مجازی (VR) بسیار ویژه و فاخر سقا که چند سال منتهی به کرونا در کربلا و در مسیر نجف تا کربلا به صورت میدانی نمایش داده شد، اتفاق شهادت حضرت عباس علیه السلام از لحظه پر کردن مشک آب تا تیرباران و لحظه شهادت را به تصویر کشیده است. صحنه‌های بدیعی از عشق و شور زائران کربلا بعد از دیدن این اتفاق شاهد بودیم. نسخه دو بعدی محصول واقعیت مجازی سقا با جستجو در اینترنت قابل دستیابی است. یکی دیگر از تولیدات شاخص این مرکز مجموعه انیمیشن وطن پرستو است که مراحل تولید آن به پایان رسیده و در حال برنامه ریزی برای پخش آن هستیم. در انیمیشن ما شهید آوینی را می‌بینیم که در بهشت به سراغ شهدا می‌روند و با ایشان به گفت‌وگو می‌نشینند.

مدیر مرکز اپلیکیشن و بازی سازمان فضای مجازی «سراج» یادآور شد: این دوستان غالباً توانایی تولید اپ یا بازی را داشتند و جزئیات طرح درس و مدل آموزش به ایشان داده شد. به این وسیله شبکه اولیه مربیان طرح ملی شتاب در اکثر استان‌های کشور شکل گرفت. در همین سال ۹۸ و توسط این شبکه مجموعا ۶۰۰ نفر آموزش دیدند و بیش از ۲۰۰ محصول اولیه تولید شد. این آمار در سال ۹۹ به ۲ هزار نفر آموزش و تولید بیش از ۶۰۰ اپلیکیشن محتوایی و کتاب تعاملی کودکانه افزایش یافت. البته گفتنی‌ست که مجموعه این آموزش‌ها در سطح مبتدی و صورت فردی صورت گرفته‌است. برنامه از این به بعد شتاب که در سال ۱۴۰۰ نیز در حال پیگیری آن هستیم ارتقاء سطح این دوستان و افزایش کیفیت مهارت‌های ایشان هستیم. آموزش‌هایی که به تیم سازی و ورود حرفه‌ای این مجموعه‌ها به بازار بینجامد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=76401
  • 182 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی