گزارش سرویس سلامت افق تهران، به نقل از دیلی اکسپرس، نفخ زمانی رخ میدهد که آدامس با دهان باز جویده میشود و هوای اضافی را وارد رودهها می کند.
برای جلوگیری از این امر، محققان توصیه می کنند هنگام استفاده از آدامس، دهان خود را بسته نگه دارید.
یکی دیگر از دلایلی که جویدن آدامس می تواند منجر به نفخ شود، ترکیب آن است. برخی از انواع آدامسهای بدون قند، اغلب حاوی سوربیتول و زایلیتول هستند که به عنوان یک شیرین کننده عمل می کنند.
برای برخی افراد، این مواد می توانند باعث ایجاد گاز شده یا حتی به عنوان مُلین عمل کنند.
شیرین کنندههای مصنوعی نیز می توانند باعث گرفتگی عضلات و اسهال مزمن شوند.
هضم ناقص و تخمیر این شیرین کنندهها در روده بزرگ اغلب منجر به بروز این مشکلات دردناک می شود.
به جز آدامس، غذاهای دیگری نیز وجود دارند که باعث نفخ می شوند که شامل لوبیا، پیاز، کلم بروکلی، کلم پیچ، جوانه ها و گل کلم هستند. دلیل نفخ آوری آنها میتواند به دلیل فیبر و قند موجود در آنها باشد.
محققان توصیه میکنند که مصرف غذاهایی از این قبیل را کاهش دهید و در عین حال مصرف روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات را حفظ کنید.
برخی از دلایل دیگر نفخ عبارتند از یبوست، بیماری سلیاک و سندرم روده تحریک پذیر.
انتهای پیام/