تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن تشکیل کمیته تحقق شعار سال در شهرداری تهران رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم چالش‌های صادرات گاز ایران به پاکستان نقش مشارکت‌های مردمی در جهش تولید پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه‌های پایتخت ایجاد سازمان گردشگری شهر تهران در اولویت شورا کاهش شفافیت با ارز نیمایی در بازار فولاد ضرورت ساماندهی کارکنان شرکت‌ها و ادارات افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان برنامه شرکت متروی تهران برای خط ۷ در سال جاری اوتیسم بیماری بدون درمان ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی فاصله شدید پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی فرصت تاریخی پرسپولیس برای عبور از استقلال اعلام زمان متناسب سازی حقوق بازنشستگان تاثیر تحریم بر صادرات نفت ایران به چین تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج

6

فواید سبزیجات برگدار برای بهبود سلامتی

  • کد خبر : 70222
  • 22 مهر 1400 - 17:04
فواید سبزیجات برگدار برای بهبود سلامتی
سبزیجات برگ‌دار حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر فراوان هستند و ارزش غذایی بالا و کالری کمی دارند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اگر فردی بتواند از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگدار پیروی کند، مزایای بسیاری از جمله محافظت در برابر بسیاری از بیماری‌ها را برای خود تضمین می‌کند.

در این گزارش بهترین سبزیجات برگدار که می‌توانند با هدف بهبود سلامت کلی به رژیم غذایی اضافه شوند آورده شده است:

۱- گل کلم

به کلم پیچ نیز معروف است و یکی از مفیدترین سبزیجاتی است که افراد می‌توانند در سراسر جهان از آن استفاده کنند. می‌توان آن را به صورت آب پز یا خام مصرف کرد و دارای ارزش‌های مفید زیادی مانند ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی برای بدن است.

خوردن یک فنجان کلم پیچ خام ۶ برابر بیشتر از رژیم غذایی کامل بدن، ویتامین K، دو برابر ویتامین A، بیش از مقدار کافی ویتامین C و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن را تامین می‌کند.

۲- میکروجرین

گیاه سبز ناقصی است که دانه و گیاه تولید می‌کند و عمدتا برای تزئین ظروف غذا استفاده می‌شود، اما با این وجود، برای بدن انسان بسیار مفید است. این گیاه کوچک حاوی ویتامین‌های “K”، “E” و “C” است ”که برای نیاز بدن کافی است و مصرف کالری را که ممکن است باعث چاقی شود کاهش می‌دهد.

۳- کولارد سبز

این برگ‌ها شباهت زیادی به کلم پیچ و پیاز سبز دارند و با برگ‌های متراکم با طعم تلخ مشخص می‌شوند. گیاه کولارد سبز سرشار از کلسیم و ویتامین A و همچنین حاوی ویتامین B۹ و ویتامین C است که به بدن کمک می‌کند تا بهبود یابد.

کولارد یکی از بهترین منابع ویتامین K برای بدن انسان است و همچنین می‌تواند سطح انرژی را در انسان به میزان قابل توجهی بهبود بخشد، خطر شکستگی لگن را کاهش داده و از سلامت استخوان‌ها حمایت کند.

۴- برگ چغندر

برگ چغندر سبز (یا چغندر) منبع خوبی از تغذیه است، زیرا سرشار از پتاسیم، فیبر، کلسیم و ویتامین‌های “A” و “K. ” است. این برگ‌ها حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند کاروتن و لوتئین است وبه کاهش برخی از مشکلات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید.

۵- کلم

کلم از چند لایه برگ ضخیم تشکیل شده است و علیرغم متداول بودن آن، مردم معمولاً آن را به عنوان گیاهی که با روغن گیاهی، روغن یا سایر مواد مغذی که ارزش غذایی آن را کاهش می‌دهد پخته می‌پزند. کلم خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان مری کمک می‌کند، اما اگر به صورت خام یا جوشانده مصرف شود و یک غذای تخمیر شده باشد، می‌تواند سلامت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و همچنین به کاهش وزن کمک کند.

۶- شاهی

گیاهی است برگ دار که دارای خواص شگفت انگیز درمانی است و از دیرباز به عنوان داروی گیاهی شناخته شده است و برای سلامتی مفید است، زیرا سلول‌های بنیادی سرطانی را هدف قرار داده و توانایی تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش می‌دهد. می‌توان آن را به راحتی به غذا‌های مختلف اضافه کرد و نیازی به آماده سازی ندارد.

۷- اسفناج

این گیاه تولید گلبول‌های قرمز خون را افزایش داده و ظاهر نقایص لوله عصبی را کاهش می‌دهد و سرشار از اسید فولیک است که در پیشگیری از چندین بیماری کمک می‌کند. توصیه می‌شود که با هدف بهبود سلامت عمومی و ایمن سازی در برابر بیماری‌های مختلف فرد یکبار در روز اسفناج خام بخورد.

۸- کاهو

یکی از انواع سبزیجات غنی از ویتامین A و K است و طبق بسیاری از مطالعات، خوردن منظم کاهو ممکن است سطح چربی‌ها را در خون انسان بهبود بخشد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=70222
  • 10 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.