تاریخ : یکشنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۰ : 18 ربيع أول 1443 Sunday, 24 October , 2021

اخبار داغ

جاماندگان چه زمانی سهام دریافت می‌کنند؟ نرخ ارز، طلا و سکه در ۲آبان۱۴۰۰ وحدت اسلامی یک امر اصولی است نه تاکتیکی اتخاذ سیاست‌های نامناسب صادرات سیب/ رشد بیش از ۲۵درصدی تولید سیب و انار گران شدن مواد اولیه تولید جذابیت صادرات لباس را کاهش داده تاثیر درمانی ارده خمیری بر سرفه  تغییر اوضاع اقتصادی با استفاده از نیروهای شایسته و توانمند واکنش عجیب سرمربی پورتو بعد از هت تریک ستاره ایرانی کارگردانِ «زنگار» به حادثه تیراندازی الک بالدوین واکنش نشان داد  تأثیر رفتار پدر و مادر در تربیت فرزندان چیست؟ آمدیم به عنوان صدرنشین صعود کنیم تشریح اعمال تغییر در ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی کشور برخی مربی‌ها پولی هستند که اسپانسر و پول می‌آورند آشنایی محمد کارت با لایه‌های مختلف جامعه ساخت فیلم روایت زندگی پر فراز و نشیب شهید باهنر سفرهای استانی دولت رفع‌کننده مشکلات مردم باشد چگونه «روان پریشی» «جامعه» را درمان کنیم؟ مصرف غذاهای گرم در فصول پاییز و زمستان الکترونیکی شدن مرزها از شاخص‌های برنامه هفتم توسعه باشد آرامش در بازار لوازم خانگی

3

فقر آهن موجب افزایش بیماری قلبی می‌شود

  • کد خبر : 70146
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
فقر آهن موجب افزایش بیماری قلبی می‌شود
محققان دریافتند که فقر آهن ۲۴ درصد خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، به گفته محققان دانشگاه پزشکی هامبورگ آلمان، وجود میزان کافی آهن در رژیم غذایی می‌تواند از یک مورد از هر ۱۰ مورد جدید ابتلاء به بیماری قلبی در افراد میانسال پیشگیری کند.

 «بندیکت شراگ»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «یافته های ما نشان می‌دهد که کمبود آهن ممکن است هدف مناسبی برای اقدامات پیشگیرانه در جمعیت عمومی باشد.»

 شراگ افزود: ارتباط بین فقر آهن و بیماری قلبی مشخص نیست اما آهن برای ایجاد تعادل در بدن و متابولیسم انرژی ضروری است که می‌تواند یک ارتباط بالقوه باشد.

وی در ادامه افزود: «افرادی که کمبود آهن دارند معمولاً به اندازه کافی از مواد معدنی در رژیم غذایی خود استفاده نمی‌کنند یا نمی‌توانند آهن دریافتی خود را فرآوری کنند.»

غذاهای غنی از آهن شامل گوشت؛ مرغ؛ تخم مرغ؛ غذاهای دریایی از جمله ماهی تن، صدف و میگو؛ سبزیجاتی مانند اسفناج و سیب زمینی شیرین و لوبیا هستند. سایر منابع غذایی خوب شامل نان و ماکارونی غنی شده و میوه‌هایی مانند توت فرنگی و هندوانه است.

مطالعات قبلی نشان داده بود که بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با فقر آهن بیشتر از دیگران در بیمارستان بستری می‌شوند یا می‌میرند.

به گفته محققان، فقر آهن با ۲۴ درصد افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی، ۲۶ درصد افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و ۱۲ درصد افزایش خطر مرگ به هر علتی همراه است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=70146

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی