تاریخ : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

وابستگی قیمت مسکن در نیمه دوم سال به رشد دلار و هزینه‌های ساخت مقابله با جنگ ارزی آمریکا از مسیر تثبیت نرخ ارز «کیف پول ایران»؛ مقصد جدید بخشی از کمک‌های رفاهی کارمندان ارائه متمم بودجه شهرداری تهران به شورای شهر تأثیر حمل‌ونقل عمومی رایگان بر کاهش مصرف بنزین در تهران انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون عمران از افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی مطالبه مجلس برای خروج جمهوری اسلامی ایران از پیمان NPT درآمد ۱.۵ همت از فروش بلیت مترو در ۶ ماه نخست سال جاری ضرورت جابه‌جایی انبار نفت شهران از کنار اماکن مسکونی الزام ثبت سفارش کتاب درسی برای دانش‌آموزان پایه‌های ورودی آماده‌سازی بازار جایگزین جنت‌آباد و بازگشت به فعالیت در کمتر از یک ماه طرح «تقویت و جبران»؛ راهکار آموزش‌وپرورش برای کاهش آسیب‌های تحصیلی اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم تا پایان هفته نقش پروژه‌های عمرانی محلی در رفع مطالبات شهروندان تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران تحقق ۱۰۳ درصدی پروژه‌های شهرداری تهران در سال جاری نقش کلیدی اورولیتین A در بهبود عملکرد قلب افزایش ریسک سرطان پروستات با مصرف غذاهای فرآوری‌شده نقش حیاتی آنتی‌اکسیدان‌ها در پیشگیری از سرطان دهانه رحم کاهش ۳۰ درصدی عوارض قلبی با ۱۰ درصد کاهش وزن مسجد افضلیه؛ شاهکاری از کاشی‌کاری و معماری سنتی ایران عرضه ۱۰ قلم کالای اساسی با قیمت پایین از اول مهرماه ناکامی افزایش ۶۰ درصدی مزد در برابر تورم ناتوانی افزایش مزد در جبران تورم؛ ضرورت بررسی‌های جدید در شورای عالی کار ضرورت پاسخگویی دولت و بانک مرکزی در التهابات ارزی محدودیت خرید کالاهای اساسی در سایه افت قدرت خرید خانوار بحران تورم و فرسایش سرمایه اجتماعی در ایران چالش مهار تورم؛ فراتر از ابزارهای پولی و سرکوب قیمت‌ها ثبت‌نام ۹۱.۲۶ درصد دانش‌آموزان پایتخت در سال تحصیلی جدید تنگنای بازار مسکن با تورم نهاده‌های ساختمانی انتقاد مجلس از ناهماهنگی دولت در تصمیمات حوزه بنزین ضرب‌الاجل تکمیل ساماندهی محور آزادی تا پایان آذرماه مهلت ده روزه برای ارسال سوابق تحصیلی داوطلبان تقویت زیرساخت فنی شبکه شاد پیش از بازگشایی مدارس فرصت محدود برای ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول، هفتم و دهم تأکید شهردار بر ضرورت حمایت از نظام آموزشی کشور

11

لبنیات هفته آینده ارزان می‌شود!

  • کد خبر : 69679
  • 15 مهر 1400 - 15:28
لبنیات هفته آینده ارزان می‌شود!
وزیر جهاد کشاورزی از عملیاتی شدن کاهش ۱۰ درصدی سه محصول لبنی اصلی شیر و پنیر و ماست از شنبه هفته آینده، خبر داد.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، روز پنجشنبه ۱۵ مهرماه در حاشیه بازدید از روستاییان و عشایر شهرستان زرندیه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تامین نهاده‌های دامی با توجه به خشکسالی منطقه و کمبود نهاده در این منطقه از  مطالبات عشایر است که به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد، اظهار داشت: موضوع دام مازاد نیز مطرح شد، که برای رفع این مشکل مصوبه ای که در سفر رئیس جمهور به ایلام و کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد، در این منطقه به انتخاب عشایر اجرایی خواهد شد. بر این اساس عشایر منطقه می توانند یا دام مازادشان را به شرکت پشتیبانی امور دام بفروشند یا در صورتی که علاقه دارند دام مولد را نگهداری کرده و به صورت امانی علوفه دریافت کرده و پس از پرواربندی با این شرکت تسویه حساب کنند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه رئیس جمهور نگاه ویژه‌ای به بحث روستاها و عشایر و احیای جهادسازندگی برای رفع مسائل مناطق روستایی دارد، افزود: بخشی از مشکلات عشایر نیز مربوط به اراضی و مالکیتی است که بین منابع طبیعی و مستثنیات در روستاها وجود دارد، است که در این خصوص نیز هفته آینده کمیته ویژه‌ای برای بررسی مسائل بین منابع طبیعی و عشایر و روستاییان تشکیل می‌شود و بنده یکشنبه گزارشی از این سفر را در هیات دولت ارائه می کنم.

وی ادامه داد: دومین موضوعی که در حال حاضر بحث ما و سوال مردم است، بحث مربوط به تامین مرغ، تخم مرغ و لبنیات است. از هفته آینده با تصمیمی که در ستاد تنظیم بازار به ریاست دکتر مخبر گرفته شد و بنا به دستوری که رئیس جمهور در مورد ثبات قیمت‌ها و فراوانی و دسترسی اقلام صادر کرد، از شنبه کاهش ۱۰ درصدی قیمت در سه محصول اصلی شیر و پنیر و ماست عملیاتی خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی اذعان کرد: در خصوص تخم مرغ هفته آینده شرکت پشتیبانی امور دام و بخش خصوصی با کمک اتحادیه ها و تشکل ها نسبت به توزیع تخم مرغ و مرغ در حوزه شهرهایی که بر اساس بررسی های انجام شده با کمبود مواجه هستند، اقدام خواهد کرد و در مجموع، تلاش می کنیم آرامش و ثبات در بازار محصولات غذایی وجود داشته باشد.

ساداتی‌نژاد خاطرنشان کرد: مردم می دانند که تولید در حوزه کشاورزی و دامداری امری زمان‌دار است و نتیجه گیری از هر تصمیمی که گرفته شود نیز زمان می برد. در واقع بخشی از مشکلات امروز تولید به تصمیمات و برنامه ریزی های گذشته مرتبط است ولی در کل تلاش می شود از ظرفیت تشکل ها استفاده کنیم تا آرامش در بازار ایجاد شود.

وی در پایان با اشاره به دو پایانه پسته و انار که از گدشته پیگیری ساخت آنها در استان مرکزی انجام شده یادآور شد: این دو پروژه با مشکلاتی در واگذاری، مالکیت و تسهیلات روبرو هستند که این موضوعات در کمیته‌ای ویژه بررسی می شود تا با بهره برداری از آنها باغداران ساوه و زرندیه از مزایای این دو پایانه بهره مند شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=69679
  • 149 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.