تاریخ : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

فعال سازی و توسعه ۲۷۹ معدن کوچک مقیاس از ابتدای امسال احتمال رشد تورم قیمتی فولاد توسعه آینده صنعت پتروشیمی ایران در گرو دانش دانشجویان کاهش صادرات فولاد ایران استقرار بازار آهن و فولاد در مدار رکود عرضه ناکافی مواد اولیه در بورس کالا چالش تولیدکنندگان فعال‌‌‌‌تر شدن دانش‌بنیان‌‌‌‌ها در بومی‌‌‌‌سازی لایسنس‌‌‌‌های پتروشیمی شیب کند صادرات محصولات نهایی و فناورانه ضرورت برخورد جدی دادستانی با منتشر کننده خبر گم شدن ۱۷ هزار میلیارد در شهرداری زباله‌سوزی یکی از دلایل مهم آلودگی هوای تهران تغییر آزمایشی محتوای درسی «کلاس اولی‌ها» از مهر ۱۴۰۳ هدف طرح «من شهردارم» تبدیل هر شهروند به یک شهردار تحول حمل و نقل پایتخت تا پایان سال بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار صحن علنی مجلس انتقاد از خشک شدن ۱۳ هزار درخت در تهران ایران در جایگاه پنجم ثبت آثار ناملموس جهان راهکارهای درمان بی‌خوابی تعیین و اعلام داور دربی ۱۰۲ پایتخت تعطیلی ۳ روزه کاخ سعدآباد تهران بهترین روش کاهش وزن جهانی سازی، رویکرد اصلی منطقه آزادماکو ضرورت بازنگری سیاست های تاثیرگذار در صادرات محصولات فولاد پرداخت عوارض معادن به نفع سازمان راهداری هدایت نقدینگی به سمت تولید از برنامه های مهم دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ حمایت مجلس از توجه لایحه بودجه ۱۴۰۳ به درآمدهای پایدار درآمد حاصل از صادرات مواد خام و نیمه خام معدنی مشمول مالیات برنامه‌های برج میلاد برای روز دانشجو کاهش میزان تولید ناخالص داخلی در برابر مصرف بالای انرژی آمادگی شهرداری تهران برای انتقال پلتفرم واگن ملی به شهرداری سایر کلانشهرهای کشور لزوم تدوین برنامه اجرایی قانون هوای پاک مزاحمت نمایشگاه بین المللی علیه شهروندان تهرانی افزایش سهم «شایستگی معلمی» برای قبولی در کنکور «تربیت معلم» تایید حداکثر ۲۴ سال سن برای ورود به دانشگاه فرهنگیان ثبت جهانی «جشن سده» در فهرست میراث ناملموس یونسکو تغییر رتبه جهانی ایران در ثبت میراث ناملموس تاثیر پیاده‌روی در کاهش وزن

23

خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان

  • کد خبر : 60671
  • 15 آبان 1402 - 8:01
خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی بادمجان
خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب می‌شود.

گزارش سرویس سلامت افق تهران، یکی از مهم‌ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام می‌دهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست می‌آورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست می‌دهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب می‌کند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.

زهرا رضایی، کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: بادمجان سبزی است که ترکیب هایی با خاصیت ضد آنتی اکسیدانی دارد.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: دراین سبزی فلاونوئیدهایی نیز یافت می شوند که از مهمترین آنها می توان به سونانین اشاره کرد.

وی تصریح کرد: جالب است بدانید رنگ بنفش پوست بادمجان به وجود این ترکیب برمی گردد و که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

رضایی در ادامه گفت: تحقیقات نشان داده است این سبزی دارای ترکیبی بنام اسیدفنولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند.

وی تصریح کرد: کلروژینک اسید موجود در آن نیز به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون است.
رضایی در ادامه عنوان کرد: درضمن خاصیت ضد ویروسی و ضدباکتریایی نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین خوردن این سبزی از بروز بیماری های عروق کرونر جلوگیری می کند و احتمال سکته را در افراد مستعد کاهش می دهد. البته درصورتی که به شکل بخارپز مصرف شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=60671
  • 3 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0

دیدگاهها بسته است.