تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اجرای قانون ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران تاکید بر جلوگیری از تخریب بناهای مجاور کاخ گلستان تعیین تکلیف حقوق کارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۰ و ۱۲ فروردین صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد پیش بینی وزش باد شدید برای تهران ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب ریزش تاج عمارت قاجاری تهران تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده بازگشت ۳ ملی‌پوش به تمرین استقلال تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام ارتباط درد دست چپ با حمله قلبی مخالفت نکونام با درخواست ملی‌پوشان استقلال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳

8

کم کردن چربی‌های شکم با نان‌های سبوس‌دار

  • کد خبر : 58834
  • 21 خرداد 1400 - 15:51
کم کردن چربی‌های شکم با نان‌های سبوس‌دار
متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: مصرف نان‌های تیره و سبوس‌دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی، استاد دانشگاه و نایب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در ایران اظهار داشت: نان، سرشار از ویتامین‌های گروه b، ویتامین e و مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، روی و حتی کلسیم است.

مظهری افزود: اگر افراد عادت کنند سر سفره هایشان از نان سبوس دار استفاده کنند، تمام ویتامین‌ها و املاح ضروری به بدن آن‌ها می‌رسد. البته باید به این نکته توجه داشت که بر خلاف تصور برخی افراد، ویتامین‌ها و املاحی که در نان وجود دارد در فرآیند پخت از بین نمی‌رود، ولی ممکن است بخشی از فعالیت‌های ویتامین‌ها کاسته شود و حتی در صورتی که دمای پخت بسیار بالا باشد، فقط درصد کمی از ویتامین ها از بین می‌رود.

نایب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با بیان اینکه کاهش املاح و ویتامین‌های موجود در نان در فرآیند پخت، اهمیت زیادی ندارد تصریح کرد: افراد هنگامی که مواد غذایی مانند سبزی ها، حبوبات، غلات، گوشت ها، لبنیات و میوه‌ها را مصرف می کنند، می‌توانند نیاز‌های بدن خود به املاح و ویتامین‌ها را از طریق این مواد غذایی تأمین کنند.

این استاد دانشگاه درباره خواص سبوس گندم خاطرنشان کرد: گندم از لایه هایی شامل پوست، جوانه و لایه هایی حاوی کربوهیدرات یا همان نشاسته تشکیل است و زمانی که گندم به آرد تبدیل می‌شود، به ذرات ریزی تبدیل شده و از الک‌های مختلفی عبور داده می‌شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی اذعان کرد: با مخلوط شدن پوسته خارجی گندم با مغزش که نشاسته گندم نامیده می شود، سبوس گندم که در آن ترکیبات با ارزشی و مغذی وجود دارد البته باید توجه داشت سبوس گندم، انرژی تولید نمی‌کند و افراد با مصرف آن چاق نمی‌شوند. همچنین سبوس گندم و نان های سبوس دار برای کودکان در سن رشد بسیار مفید هستند.

وی در پایان افزود: نان‌های غنی شده از افزودن ویتامین‌ها و املاح معدنی به آرد تهیه می‌شوند که بخشی از نیاز بدن به مواد مورد نیاز را تأمین می‌کنند. سبوس هم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین به غنی شدن آرد کمک می‌کند. نکته مهم این است که مصرف نان‌های تیره و سبوس دار موجب کاهش چربی‌های شکمی می شود.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=58834
  • 12 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.