تاریخ : دوشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۵

اخبار لحظه

برج آزادی؛ تلاقی تاریخ کهن و معماری مدرن تهران پایانی بر امنیت رژیم‌های پیمان‌شکن در کاخ سفید افزایش ۱۳ درصدی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ایران با وجود جنگ هشدار سازمان سنجش نسبت به کلاهبرداری با هویت رسمی در پلتفرم‌های خارجی ممنوعیت فعالیت آموزشی خارج از سیستم مدارس پایانِ طرحِ رایگان‌سازی مترو و اتوبوس در انتظار لایحه جدید شهرداری میانگین دستمزد دو سال پایانی خدمت از معیارهای تعیین مستمری تورم ماهانه ایران بیش از تورم سالانه دیگر کشورها اجاره‌بهای سنگین دلیلِ اصلیِ توقفِ نقل‌مکان‌ها فساد و ناکارآمدی مدیریتی از بن‌بست‌های اقتصاد مقاومتی تعطیلی یا بازگشایی مجلس در گرو تصمیم هیئت‌رئیسه پیشرفت ایران؛ تیر انتقامی به قلب دشمن تفاهم اسلام‌آباد در میانه‌ی بحران تأثیر منفی مواد غذایی فوق‌فرآوری‌شده بر ساختار مغز در دوران کودکی پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه زیرگذر میدان سپاه تمدید ارائه خدمات رایگان مترو و بی‌آر‌تی تهران تا نیمه مرداد توقف انتقال واگن‌های مترو از چین به دلیل ناامنی در تنگه هرمز تداوم رایگان بودن خدمات مترو تا پایان مراسم اربعین افزایش خطر ابتلا به سرطان با بی تحرکی کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف قهوه برگزاری نخستین آزمون نهایی دانش‌آموزان در نهایت آرامش بررسی طرح‌ احداث پناهگاه‌های شهری از اولویت‌های جلسه آتی شورای شهر آغاز انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از ۲۲ تیرماه فانوس شهر مسیر جدید تحول مدیریت نوآوری شهری در تهران تأمین بیش از ۲ هزار واگن در گرو پرداخت پیش‌پرداخت کاخ سعدآباد از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری و تاریخی تهران تماشاگه زمان، نخستین موزه تخصصی ساعت در قلب زعفرانیه تهران تعیین زمان برگزاری انتخابات شورای شهر در گرو پایان جنگ انتشار نقشه چهارزبانه گردشگری تهران در مراکز پرتردد ورود ۱۰۱ اتوبوس دوکابین جدید به ناوگان BRT تهران بهره‌برداری از شبکه امداد مترویی تا پایان سال انتقام، خواست ملت ایران افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ از طریق مابه‌التفاوت نرخ ارز مهاجرت مستأجران از پیامدهای تورم افسارگسیخته اجاره‌بها ادامه روند عادی واریز یارانه در تیرماه ۱۴۰۵؛ بدون تأخیر در موعد مقرر رفع تحریم‌ها و فروش بیشتر نفت، نسخه کنترل تورم

20

صفر تا صد تخلفات ساختمان جدید سازمان بورس/ تغییر کاربری زمین شهرداری با کاربری پارکینگ که واگذار شد

  • کد خبر : 561
  • 02 تیر 1397 - 13:43
صفر تا صد تخلفات ساختمان جدید سازمان بورس/ تغییر کاربری زمین شهرداری با کاربری پارکینگ که واگذار شد

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خواستار ممانعت از بهره‌برداری از ساختمان جدید بورس و اوراق بهادار کشور تا رفع مشکلات شهرسازی، معماری و ترافیکی آن شد. به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران،محمد سالاری  در بازدید خود از منطقه ۲ شهرداری تهران اشاره کرده و با انتقاد از احداث ساختمان جدید بورس […]

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران خواستار ممانعت از بهره‌برداری از ساختمان جدید بورس و اوراق بهادار کشور تا رفع مشکلات شهرسازی، معماری و ترافیکی آن شد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران،محمد سالاری  در بازدید خود از منطقه ۲ شهرداری تهران اشاره کرده و با انتقاد از احداث ساختمان جدید بورس و اوراق بهادار کشور که در مجاورت ساختمان شهرداری قرار دارد، گفت:‌ متاسفانه در  مدیریت شهری گذشته در فرایندی یکی از اراضی متعلق به شهرداری تهران که دارای کاربری پارکینگ عمومی تثبیت شده بوده به سازمان بورس و اوراق بهادار کشور  واگذار می‌شود.

وی تصریح کرد: کاربری این زمین براساس طرح تفصیلی پارکینگ بوده است که در کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران تغییر کاربری داده شده و مقرر می‌شود در این زمین حدود ۲۰ طبقه شامل ۱۳ طبقه اداری و تجاری و ۶ طبقه پارکینگ ساخته شود. این درحالی‌ست که به دلیل صدور مجوزهای قابل توجه در ساخت پروژه‌های جاذب سفر، پارکینگ عمومی یکی از نیازهای جدی این منطقه از شهر تهران محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران درخصوص اشکالات این پروژه افزود: یکی دیگر از اشکالات اساسی در فرایند صدور مجوز این پروژه بحث سطح اشغال است. به غیر از اینکه برای زمینی دارای کاربری پارکینگ عمومی، اجازه ساخت صادر کرده‌اند؛ به آن سطح اشغال حدود صد در صدی نیز تعلق گرفته است.

سالاری با اشاره به اینکه این ساختمان ازجمله مراکز جاذب سفر جدی در شهر تهران خواهد بود و از اقصی نقاط کشور مراجعه‌کننده خواهد داشت، در انتقاد از عملکرد کمیسیون ماده ۵ گفت: فلسفه تشکیل کمیسیون‌های ماده ۵ در کشور و در شهر تهران این است که تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی درباره پروژه‌ها مبتنی بر پیوست‌های مطالعاتی و مطالعات امکان‌سنجی صورت دهند.

سالاری ادامه داد: فرایند صدور مجوز برای این پروژه نه تنها بدون پیوست‌های مطالعاتی و به ویژه پیوست ترافیکی انجام شده بلکه در فرایند ساخت و ساز برای تامین بخشی از فضاهای مازاد، یکی از طبقات پارکینگ را هم حذف کردند. یعنی قریب به ۱۶۰ واحد پارکینگ نیز از این پروژه حذف شده است. این درحالی‌ست که به موجب بررسی‌های اولیه انجام شده توسط شهرداری منطقه و مشاور مشخص شده این بنا در کل کمبود پارکینگ دارد. اگر هم این ۱۶۰ واحد پارکینگ کم نمی‌شد این ساختمان به پارکینگ‌های بسیار بیشتری از آنچه به موجب پروانه ساختمانی باید تامین کند، نیاز داشت.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به بازدید خود از این پروژه گفت: در بازدیدی که ما از این پروژه داشتیم از شهردار منطقه درخواست کردیم تا زمان رفع مشکلات مربوط به حوزه شهرسازی و معماری، اجازه بهره‌برداری از این پروژه را ندهند چون می‌بایست قبل از صدور مجوز بهره‌برداری، پیوست‌های مطالعاتی آن به ویژه پیوست‌های ترافیکی کامل شود و همچنین تاثیری که بهره‌برداری از این مرکز جاذب سفر در این منطقه دارد؛ مورد بررسی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه “مساله دیگری که در فرایند احداث این پروژه از منظر شهرسازی و معماری رعایت نشده موضوع نمای آن است”، اظهار داشت: ساختمان بورس یکی از پروژه‌های مهم متعلق به نظام جمهوری اسلامی ایران و یک ساختمان دولتی شاخص شهر تهران است. می‌توان گفت یکی از المان‌های موثر شهری محسوب می‌شود اما نمای این پروژه تمام شیشه‌ای اجرا شده است. اما اصول و چارچوبی که ما در کمیته‌های نما برای شهرداری تکلیف کردیم تا در فرایند تصویب نمای ساختمان‌ها، به ویژه ساختمان‌های شاخص مانند این پروژه رعایت شود، به هیچ عنوان رعایت نشده است.

سالاری ادامه داد: موضوع معماری در شهر تهران همواره از دغدغه‌های جدی مقام معظم رهبری بوده و ایشان در تمامی دیدارهایی که با مسئولان حوزه شهرسازی و معماری کشور در سطوح مختلف داشته‌اند بر رعایت قواعد و قوانین در خصوص اجرای نمای ساختمان‌ها و شهرسازی و معماری ایرانی – اسلامی تاکید کرده‌اند. در همین راستا از شهردار منطقه درخواست کردیم که در خصوص نمای ساختمان هم اقدامات قانونی لازم را انجام دهند.

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=561
  • 458 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.