تاریخ : شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

هفت اشتباهی که لک‌های پوستتان را بدتر می‌کند داخلی سازی کاتالیست نقره در پتروشیمی مارون روند کاهشی قیمت نفت سنگین ایران تولید بیش از ۵۵۰ نوع محصول در صنعت پتروشیمی کشور تولید سالانه ۳۲ میلیون تن محصول پایه پتروشیمی در کشور انتقال پایتخت؛ ایده‌ای برای تعادل توسعه کشور تأمین ماشین‌آلات حفاری چالش اساسی فعالیت‌های معدنی ضرورت اصلاح طرح جامع فولادی صادرات فولاد در گرو رفع مشکلات ارزی و زیرساختی بهره‌برداری از ۲۰ طرح پتروشیمی تا پایان سال رشد ۷.۵ درصدی بازار جهانی صنعت پتروشیمی در سال‌های آینده اخراج اتباع بیگانه غیرمجاز در اولویت ضرورت تخصیص بودجه برای تعمیرات متروی تهران ضرورت اصلاح ساعت کار کارمندان با آغاز سال تحصیلی جدید چالش دستفروشان در چهارراه ولیعصر تخفیف ۵۰ درصدی بازدید از برج میلاد انعقاد قرارداد با ۲۰ منطقه شهرداری در مطالعات TOD جزئیات شناورسازی ساعت کاری ادارات در سال تحصیلی جدید تداوم اختلافات مالی در باشگاه استقلال اعلام رأی شکایت از استقلال به خاطر استفاده از بازیکن غیرمجاز خطر مصرف همزمان ویتامین D و K شناسایی علائم بیماری ریوی و عفونت از روی دست اعلام زمان واریز یارانه در دولت چهاردهم افزایش شدید قیمت مسکن در تهران طی یک ماه ضرورت احداث نیروگاه‌های جدید برای تامین انرژی صنایع اعلام زمان جشن بازگشایی مدارس ارائه طرح ترافیک مبتنی بر اخذ معاینه فنی از مراکز تهران واردات گاز عامل عقب ماندن ایران از بازارهای جهانی و منطقه‌ای جزئیات طرح جدید طلای صنعت پتروشیمی چالش تأمین نیازهای اولیه در تولید فولاد توسعه صادرات؛ اولویت اصلی دولت چهاردهم ضرورت حل مشکلات کشور با مشارکت مردم امضای بیش از ۱۰ تفاهم‌نامه پتروشیمی توصیه‌های طب ایرانی در مورد تغذیه سالم برای دانش آموزان ضرورت توجه ویژه شهرداری تهران به کارکنان بهشت زهرا(س) و آتش نشانی تأکید عضو شورای شهر بر ارزیابی عملکرد نمایندگان شورا در دوره چهار ساله

5

خواص باورنکردنی برخی از لواشک ها

  • کد خبر : 5451
  • 24 آذر 1397 - 12:08
خواص باورنکردنی برخی از لواشک ها

لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ،لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، […]

لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ،لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود و همچون لواش آن را پهن و نازک می‌کنند تا خشک شود.

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته‌شده از میوه‌هاست که با خشک کردن به دست می‌آید.

خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی برای خشک کردن بکار می‌رود.

لواشک لیمو

دارای خواص اسیدی ضدعفونی‌کننده قوی است که برای دفع سنگ کلیه، آلرژی و لاغری موثر می‌باشد.

همچنین به واسطه ترکیبات آنتی‌اکسیدان، خاصیت ضدسرطانی دارد.

لواشک انار

در کنترل اوره وکلسترول و دفع سموم و تعدیل مایعات بدن بسیار مفید است.

لواشک زرشک

جهت پایین آمدن تب، کنترل فشارخون و ضربان قلب، تسکین درد‌های روماتیسمی و مفصلی موثر است.

لواشک آلو

ضدباکتری و ویروس، ایجادکننده تحریکات در روده و موثر در تنظیم کار دستگاه گوارش.

این لواشک برای افرادی که ناراحتی معده و کم خونی دارند مفید است و برای سنین مختلف توصیه می‌شود.

لواشک زغال اخته

در کاهش خطر بروز عفونت‌های مجاری ادراری و رفع بی‌خوابی موثر است.

انتهای پیام

سلامت نیوز /

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=5451
  • 133 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی