تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش خوداظهاری در سامانه املاک جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی تغییر ساعات چرخه‌های دوم و سوم تسویه سامانه پایا طبعات قطع همکاری کارگران پیش از پایان مدت قرارداد افزایش سقف کارت به کارت در برنامک‌های پرداخت اهمیت ذخیره سازی کالاهای اساسی برای شرایط بحرانی افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در تهران جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام زمان شارژ اعتبار کالابرگ برای یارانه بگیران ارتباط کابوس‌های شبانه با عادات غذایی بد جزئیات افتتاح پروژه‌های عمرانی پایتخت انتقاد عضو شورای شهر تهران به وضعیت پاکبانان شهر انتقاد از قطعی‌های برق در مراکز اقامتی مشهد نمایش فرمان تاریخی دوره افشاریه تاثیرات منفی استرس بر پوست تداوم افزایش قیمت‌ها و خالی شدن سفره‌ها تکذیب شارژ اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ ضعف سیاستگذاری عامل عدم توجه به حق مسکن کارگران جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت ضرورت حفظ انسجام ملی در شرایط حساس کنونی کشور تاثیر دمنوش زرشک بر رفع عطش تابستان جزئیات تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی به مجلس تداوم آلودگی هوای تهران تا ۵ روز آینده بازگشت آثار تاریخی ایران از چین توصیه‌های بهداشتی حفظ سلامت در آلودگی هوا تداوم استقرار آسیب دیدگان تهران در ۹ هتل افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحرانی تعطیلی ادارات تهران تا پایان هفته چگونگی تامین منابع مالی شهرداری در شرایط جنگ و بحران بررسی اصلاحیه تعیین مبالغ پایه حق بهره برداری غرف در بازارهای میادین تثبیت نرخ سود بین‌بانکی ضرورت پرداخت سریع مطالبات گندم‌کاران تعطیلی ادارات تهران به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا راهکارهایی برای جلوگیری از کم آبی بدن در تابستان جزئیات تصویب قانون تشکیل سازمان ملی مهاجرت پیامدهای مخرب آلودگی هوا بر سلامت

6

خواص باورنکردنی برخی از لواشک ها

  • کد خبر : 5451
  • 24 آذر 1397 - 12:08
خواص باورنکردنی برخی از لواشک ها

لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود. به گزارش سرویس سلامت افق تهران ،لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، […]

لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران ،لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیره غلیظ‌شده و قوام‌آمده میوه‌هایی همچون آلوچه، زردآلو، آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌شود و همچون لواش آن را پهن و نازک می‌کنند تا خشک شود.

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته‌شده از میوه‌هاست که با خشک کردن به دست می‌آید.

خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی برای خشک کردن بکار می‌رود.

لواشک لیمو

دارای خواص اسیدی ضدعفونی‌کننده قوی است که برای دفع سنگ کلیه، آلرژی و لاغری موثر می‌باشد.

همچنین به واسطه ترکیبات آنتی‌اکسیدان، خاصیت ضدسرطانی دارد.

لواشک انار

در کنترل اوره وکلسترول و دفع سموم و تعدیل مایعات بدن بسیار مفید است.

لواشک زرشک

جهت پایین آمدن تب، کنترل فشارخون و ضربان قلب، تسکین درد‌های روماتیسمی و مفصلی موثر است.

لواشک آلو

ضدباکتری و ویروس، ایجادکننده تحریکات در روده و موثر در تنظیم کار دستگاه گوارش.

این لواشک برای افرادی که ناراحتی معده و کم خونی دارند مفید است و برای سنین مختلف توصیه می‌شود.

لواشک زغال اخته

در کاهش خطر بروز عفونت‌های مجاری ادراری و رفع بی‌خوابی موثر است.

انتهای پیام

سلامت نیوز /

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=5451
  • 218 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.