تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

18

قهوه سرد، مضر برای سلامتی

  • کد خبر : 52991
  • 13 مهر 1402 - 8:01
قهوه سرد، مضر برای سلامتی
متخصص تغذیه و گوارش روس درباره نوشیدن قهوه سرد بیان کرد: هر نوع نوشیدنی از جمله قهوه اگر در هوای آزاد رها شود، در معرض خطر افزایش ظهور بسیاری از میکروارگانیسم ها قرار می گیرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ نوریا دیانوا متخصص تغذیه و گوارش روس در خصوص خوردن قهوه سرد اظهار کرد: در برخی موارد قهوه‌ای که از چند ساعت پیش آماده شده ممکن است برای سلامتی مضر باشد.

وی تاکید کرد: هر نوع نوشیدنی از جمله قهوه اگر در هوای آزاد رها شود، در معرض خطر افزایش ظهور بسیاری از میکروارگانیسم‌ها قرار می‌گیرد.

دیانوا در اربطه با مصرف قهوه سرد تشریح کرد: که هنگام نوشیدن قهوه سیاه طی دو ساعت اول هیچ اتفاقی برای آن نخواهد افتاد، اما اگر شیر یا خامه را به قهوه اضافه کنید، لازم است هرچه سریعتر این نوشیدنی را میل کنید.

این متخصص تغذیه و گوارش با بیان اینکه رطوبت بهترین محیط برای توسعه باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌هاست، ادامه داد: اگر شیر را به قهوه اضافه کنید، خطر رشد میکروارگانیسم ها در آن چندین برابر افزایش می یابد، بنابراین شما باید ظرف یک ساعت این نوشیدنی را میل کنید.

وی خاطرنشان کرد: طبق قوانین تغذیه پزشکی، وعده های آماده شده پس از تهیه تا دو ساعت در دمای اتاق ماندگاری دارند و در صورت مصرف نشدن، باید آنها را در یخچال قرار دهید و توجه داشته باشید که طعم قهوه نیز با گذشت زمان تغییر می کند تلخی آن ظاهر شده و بوی آن از بین می رود.

دیانوا  با اشاره به  تأثیر روانشناختی قهوه به دلیل داشتن عطر و طعم  همچنین مواد مغذی اضافه کرد: قهوه ای که از یک روز قبل تهیه شده نیز این چنین بو و طعمی نخواهد داشت، زیرا فاقد مواد اولیه است و چنین اثر مهیجی نخواهد داشت.

متخصص تغذیه و گوارش روس در پایان گفت: غذا و نوشیدنی باید به میزان نیاز تهیه شود و در این صورت حداکثر فواید و حداقل خطرات سلامتی را دریافت خواهیم کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=52991
  • 43 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.