تاریخ : دوشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

تداوم دومینوی چالش فولادسازان شفافیت و ارائه به موقع از ویژگی‌های مهم لایحه بودجه ۱۴۰۴ ضرورت توسعه زیرساخت‌های حوزه گردشگری تهران ضرورت پایش برنامه‌های آموزش شهروندی شهر تهران تأکید بر تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی سکوت کارگران ناراضی از ترس بیکاری تاثیر بحران قطعی برق بر کارخانه‌های تولید فولاد در تابستان افزایش هزینه تولید پتروشیمی‌ها در کنار سودآوری افزایش فرسودگی با بهره‌گیری نیروگاه‌ها از سوخت مازوت اعلام ‏‬اسامی مخالفان واردات اتوبوس‌های برقی ضرورت تحول‌گرایی در فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری ضرورت توسعه بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران اعلام تعرفه برق تجدیدپذیر صنایع و دستگاه‌های اجرایی ۱۰ اتوبوس برقی چینی در فرایند ترخیص عوارض جدی نوشیدن قهوه کم تحرکی مانع جذب ویتامین D در بدن آغاز ثبت ایده‌ها برای «من شهردارم۳» از هفته آینده آغاز حذف یارانه نقدی برخی دهک‌های درآمدی اعلام جزئیات رقم حقوق بازنشستگان بعد از همسان‌‌سازی آماده‌باش تهران در پی هشدار هواشناسی افزایش قیمت آهن اسفنجی در بازار ترخیص تاکسی‌های برقی چینی از گمرک صرفه‌جویی انرژی راهکاری برای کاهش محدودیت‌های برق ضرورت تسریع در طرح اصلاح قانون معادن تاخیر در پاسخگویی شهردار تهران در شورای شهر صنعت پتروشیمی‌ نیازمند روزانه ۱۶۸ میلیون مترمکعب گاز شرکت‌های پتروشیمی نیازمند حمایت و پشتیبانی حاکمیت اختصاص یک‌سوم گاز کشور به نیروگاه‌ها کاهش تعداد کودکان کار در چهارراه‌های پایتخت ضرورت تسهیل تشکیل سازمان گردشگری تهران تذکر و انتقاد شورای شهر از شهرداری تهران ریزش دیوار امامزاده اسماعیل چیذر تهران راهکارهای مقابله با سنگ کلیه افزایش سرعت پیری مغز با دیابت جواب فوری به شایعه جدایی ۲ ستاره پرسپولیس بازگشت مدافع پرسپولیس به اردوی تیم ملی

21

قهوه سرد، مضر برای سلامتی

  • کد خبر : 52991
  • 13 مهر 1402 - 8:01
قهوه سرد، مضر برای سلامتی
متخصص تغذیه و گوارش روس درباره نوشیدن قهوه سرد بیان کرد: هر نوع نوشیدنی از جمله قهوه اگر در هوای آزاد رها شود، در معرض خطر افزایش ظهور بسیاری از میکروارگانیسم ها قرار می گیرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ نوریا دیانوا متخصص تغذیه و گوارش روس در خصوص خوردن قهوه سرد اظهار کرد: در برخی موارد قهوه‌ای که از چند ساعت پیش آماده شده ممکن است برای سلامتی مضر باشد.

وی تاکید کرد: هر نوع نوشیدنی از جمله قهوه اگر در هوای آزاد رها شود، در معرض خطر افزایش ظهور بسیاری از میکروارگانیسم‌ها قرار می‌گیرد.

دیانوا در اربطه با مصرف قهوه سرد تشریح کرد: که هنگام نوشیدن قهوه سیاه طی دو ساعت اول هیچ اتفاقی برای آن نخواهد افتاد، اما اگر شیر یا خامه را به قهوه اضافه کنید، لازم است هرچه سریعتر این نوشیدنی را میل کنید.

این متخصص تغذیه و گوارش با بیان اینکه رطوبت بهترین محیط برای توسعه باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌هاست، ادامه داد: اگر شیر را به قهوه اضافه کنید، خطر رشد میکروارگانیسم ها در آن چندین برابر افزایش می یابد، بنابراین شما باید ظرف یک ساعت این نوشیدنی را میل کنید.

وی خاطرنشان کرد: طبق قوانین تغذیه پزشکی، وعده های آماده شده پس از تهیه تا دو ساعت در دمای اتاق ماندگاری دارند و در صورت مصرف نشدن، باید آنها را در یخچال قرار دهید و توجه داشته باشید که طعم قهوه نیز با گذشت زمان تغییر می کند تلخی آن ظاهر شده و بوی آن از بین می رود.

دیانوا  با اشاره به  تأثیر روانشناختی قهوه به دلیل داشتن عطر و طعم  همچنین مواد مغذی اضافه کرد: قهوه ای که از یک روز قبل تهیه شده نیز این چنین بو و طعمی نخواهد داشت، زیرا فاقد مواد اولیه است و چنین اثر مهیجی نخواهد داشت.

متخصص تغذیه و گوارش روس در پایان گفت: غذا و نوشیدنی باید به میزان نیاز تهیه شود و در این صورت حداکثر فواید و حداقل خطرات سلامتی را دریافت خواهیم کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=52991
  • 127 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی