تاریخ : شنبه, ۲۸ تیر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

نحوه جبران خسارت منوط به تصمیمات دولت و مجلس نیم ساعت اول زمان طلایی در سکته مغزی ساخت چهار مخزن برای نگهداری آثار موزه‌ای در تهران ایران در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان افزایش قیمت نان پیش از تصویب رسمی ضرورت جایگزینی کارگران افغان با نیروی کار داخلی اعلام زمان شارژ کالابرگ‌ها افزایش شدید مصرف برق در کشور هوافضای سپاه عزت و افتخار نظام اسلامی ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی کم آبی عامل آسیب به بافت‌ها و اندام‌های بدن پیش بینی وزش باد شدید در تهران تداوم روند واردات اتوبوس‌های برقی از چین به تهران ضرورت ساخت پناهگاه در تهران تخریب در کمین خانه اقبالیان همدان واریز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان شرط و شروط جدید صادرات بازار اجاره مسکن در آرامش اقتصاد ایران در چالش تامین اعتبار کالابرگ دهک‌های درآمدی ۴ تا ۷ حذف جریمه‌های طرح ترافیک تهران تاکید بر تسریع روند نوسازی و حمایت از آسیب‌دیدگان افتتاج اولین فاز پروژه ستاری در آبان ماه اتمام بازسازی منازل آسیب دیده تا پایان تیرماه انتقاد از بروکراسی سخت و کاغذبازی در ادارات واردات برنج همزمان با تصویب قانون ممنوعیت واردات محدودیت شدید توزیع آب در صورت تداوم الگوی فعلی مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده از عوامل موثر بر شروع پارکینسون هشدار وقوع رگبار باران در تهران آغاز مرمت گنبد سلطانیه کاهش ۳۰ درصدی قیمت مسکن در۳ منطقه اول تهران ابهام در آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی افزایش همبستگی با اطلاع‌رسانی شفاف هشدار مصرف شدید انرژی در ایران افزایش قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن جزئیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های جاسوسی

33

سومین شماره از مجله الکترونیکی چند رسانه‌ای همشهری ۹ منتشرشد

  • کد خبر : 51457
  • 11 اسفند 1399 - 0:37
سومین شماره از مجله الکترونیکی چند رسانه‌ای همشهری ۹ منتشرشد
به همت اداره روابط عمومی شهرداری منطقه9 سومین شماره از مجله الکترونیکی چند رسانه ای با عنوان "همشهری9" با استفاده از ظرفیت کارشناسان این اداره به صورت ماهانه منتشر می‌شود.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، سعیده میرزائی سرپرست اداره روابط عمومی منطقه۹ با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای توسعه اطلاع‌رسانی که یکی از اهداف راهبردی روابط عمومی در دوره جدید است و با استفاده از پتانسیل‌های موجود و بهره‌گیری از خرد جمعی، توانمندی و تخصص کارشناسان اداره روابط عمومی مجله الکترونیکی چند رسانه‌ای “همشهری۹” با امکاناتی از جمله؛ فیلم، پادکست، آلبوم عکس، متون خبری، صفحه گویا، لینک و کد QR مرتبط با مجله برای سهولت در دسترسی منتشر شد.
وی با اشاره به نسخه‌های منتشر شده از مجله الکترونیکی چند رسانه ای همشهری۹ افزود: نخستین نسخه از این مجله در آذرماه و دومین و سومین شماره از آن در دی و بهمن ماه منتشر شده‌است که یکی از اهداف اصلی انتشار این مجله چند رسانه‌ای توسعه اطلاع‌رسانی برای ارتباط مطلوب تر با ذی‌نفعان است.
سرپرست اداره روابط عمومی منطقه۹ با اشاره به قابلیت های مجله مذکور اضافه کرد: قابلیت نمایش گزارش به صورت ویدئو، متن، صدا، عکس های متحرک، اجرا توسط QR کد، انتشار در فضای مجازی، عدم استفاده از کاغذ و نداشتن محددویت در تولید صفحه های مجله، قابلیت چاپ به صورت صفحه و متن و جستجو در مطالب، امکان بزرگ نمایی در صفحه و متون، قابلیت اجرای فیلم به صورت تمام صفحه و همچنین ورق زدن با نشانگر یا با آیکون در صفحه از ویژگی های مجله الکترونیکی چند رسانه ایی “همشهری۹” می باشد.
میرزائی با اشاره به هدف از انتشار این نشریه الکترونیکی گفت: در مجموع و با تکیه بر تخصص و دانش همکاران روابط عمومی منطقه۹ سعی بر آن شده تا در قالب یک پکیج، مضامین شهری به صورت چند رسانه‌ای (مالتی مدیا) با استفاده از متد روز دنیا به منظور ارائه گزارشی از عملکرد مدیریت شهری منطقه ۹ برای اطلاع در اختیار مدیران،کارکنان و شهروندان قرار گیرد.
وی در خاتمه یادآور شد که علاقمندان می توانند برای مشاهده مجله الکترونیکی چند رسانه‌ای “همشهری۹” به لینک ذیل مراجعه کنند.

https://region9.tehran.ir/Default.aspx?tabid=626

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=51457
  • 207 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.