افزونه پارسی دیت را نصب کنید

اخبار لحظه

هفته تبریز در تهران با شاخص توسعه فرهنگی خصوصی سازی ناقص عامل ضربه به اقتصاد ایران بخش خصوصی قوی موجب جذب سرمایه خارجی پیش‌بینی ۶ میلیارد دلار ارز برای صنعتگران آماده‌سازی مسیر بهره‌برداری از پروژه ART افتتاح بازارهای جدید میوه و تره بار در پایتخت پتروشیمی تبلور زنجیره ارزش صنعت نفت ضرورت متنوع سازی سبد خوراک صنعت پتروشیمی صنعت برق در بحران ناترازی انرژی منجر به کاهش رشد صنایع معدنی آغاز به کار تراموا در پایتخت از ۲۲ بهمن برون‌رفت از مشکلات با تکیه بر آموزه‌های انقلاب اسلامی تاثیر قطعی معدل در کنکور ضرورت ارائه تسهیلات استفاده از انرژی پاک به مردم افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها بناهای تاریخی عنصر جذب گردشگر برگشت اشیای تاریخی به ایران مخالفت AFC با درخواست پرسپولیس راه‌هایی برای حفظ سلامت مغز ناراحتی کارتال از برگزار نشدن بازی در آزادی ارتباط مصرف زغال‌اخته با بهبود بیماری‌های مغز و اعصاب انتقاد از استخدام بی‌رویه نیروهای غیرمتخصص در شهرداری‌ها جدیدترین قیمت برنج در تهران اعلام بودجه پرداختی به شرکت بهره‌برداری مترو و سازمان اتوبوسرانی تهران دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در تهران افزایش حجم تجارت خارجی کشور به حدود ۱۰۴ میلیارد دلار فروش شمش داخلی با نرخ صادرتی ایران نیازمند نوسازی حکمرانی و مشارکت حداکثری مردم انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خودکفایی انرژی ایران تحقق اهداف برنامه هفتم در توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک آماده‌باش گازی در کشور برای عبور از موج سرما ضرورت حل مشکلات پایتخت به‌ جای تمرکززدایی افتتاح سالی ۱۶ بازار میوه و تره‌بار در تهران در سه سال اخیر برف و باران و سرما در راه تهران تثبیت ۹ باغ در تهران با رأی اعضای شورای شهر افزایش ۱۵ درصدی بهای بازدید از موزه‌ها در تهران

9

بلیت‌نوروزی قطار گران نمی‌شود

  • کد خبر : 50857
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
بلیت‌نوروزی قطار گران نمی‌شود
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی از فروش بلیت سفر‌های نوروزی از پنجم اسفند ماه خبر داد و بیان کرد: سفر‌های امسال با رعایت مسافرگیری ۵۰ درصدی انجام می‌شود و با این وجود افزایش قیمتی برای بلیت‌ها نخواهیم داشت.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران، سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی از فروش بلیت سفر‌های نوروزی از پنجم اسفند ماه خبر داد و  اظهار داشت: با توجه به شرایطی که سال گذشته پیش آمد و ویروس کرونا همه گیر شد، انتظار می‌رفت این ویروس با تولید واکسن کنترل و تضعیف بشود، اما با گذشت یک سال و رسیدن به نوروز هنوز ویروس کرونا پایدار است و ما برای خدمت رسانی به مردم تمام تلاشمان را با جدیت جهت سفری با آرامش خیال و سلامت از لحاظ بهداشتی دنبال کردیم.

وی ادامه داد: سفر‌های امسال با رعایت مسافرگیری ۵۰ درصدی انجام می‌شود و با این وجود افزایش قیمتی برای بلیت‌ها نخواهیم داشت همچنین ایام پیک سفر‌های نوروزی امسال از ۵ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

رسولی در ادامه افزود: از یک ماه گذشته با ابلاغ بخشنامه سفر‌های نوروزی تمام اقدامات برای خدمت به عموم مردم انجام شده است و پیش فروش بلیت  مسافری نوروزی از فردا آغاز خواهد شد که افراد می‌توانند هم از دفاتر فروش مجاز و هم شبکه‌های اینترنتی بلیت سفر خود را خریداری کنند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن یادآور شد:  روزانه ۲۲۰ قطار برای دوره ۲۱ روزه خدمت‌رسانی می‌کنند که ۷ هزار و ۲۲۷ سفر انجام می‌شود و با انتقال روزانه ۱۰۳ هزار مسافر در مجموع ظرفیت جابه‌جایی ۲ میلیون و ۱۷۶ هزار مسافر فراهم شده‌است.

رسولی ادامه داد: از زمان شیوع این ویروس تا به امروز ۱۹ میلیون سفر کاهش پیدا کرده که ۱۳۳ میلیارد تومان هزینه بلیت به مسافران عودت داده شد و یک هزار و ۹۸۸ میلیارد تومان مجموع خسارات ناشی از کاهش سفر‌ها برای شرکت‌های حمل و نقل ریلی بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استعلام مسافران در ایام سفر‌های نوروزی سه مرحله است که مرحله نخست در زمان خرید بلیت با توجه به شبکه یکپارچه موجود بررسی انجام می‌شود. بررسی دوم در زمانی که روز سفر فرا می‌رسد و قبل از شروع زمان سفر با توجه به بروزرسانی اطلاعات وزارت بهداشت استعلام صورت می‌گیرد و مرحله سوم در زمان مسافر گیری قطار استعلام سلامت هر مسافر انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=50857
  • 155 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی