تاریخ : پنجشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲

اخبار لحظه

جهانی سازی، رویکرد اصلی منطقه آزادماکو ضرورت بازنگری سیاست های تاثیرگذار در صادرات محصولات فولاد پرداخت عوارض معادن به نفع سازمان راهداری هدایت نقدینگی به سمت تولید از برنامه های مهم دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ حمایت مجلس از توجه لایحه بودجه ۱۴۰۳ به درآمدهای پایدار درآمد حاصل از صادرات مواد خام و نیمه خام معدنی مشمول مالیات برنامه‌های برج میلاد برای روز دانشجو کاهش میزان تولید ناخالص داخلی در برابر مصرف بالای انرژی آمادگی شهرداری تهران برای انتقال پلتفرم واگن ملی به شهرداری سایر کلانشهرهای کشور لزوم تدوین برنامه اجرایی قانون هوای پاک مزاحمت نمایشگاه بین المللی علیه شهروندان تهرانی افزایش سهم «شایستگی معلمی» برای قبولی در کنکور «تربیت معلم» تایید حداکثر ۲۴ سال سن برای ورود به دانشگاه فرهنگیان ثبت جهانی «جشن سده» در فهرست میراث ناملموس یونسکو تغییر رتبه جهانی ایران در ثبت میراث ناملموس تاثیر پیاده‌روی در کاهش وزن دمنوش‌های گیاهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن افزایش بی‌رویه حقوق دولتی‌ مانع توسعه بخش معدن موانع افزایش صادرات و ارزآوری معادن تولیدکنندگان درصدد خروج فولاد از بورس کالا رکوردشکنی صادرات فولاد ایران بازسازی پالایشگاه سینفوئگوس کوبا توسط ایران ضرورت واگذاری امور به حلقه های میانی تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران در صورت رفع مسائل بودجه غیرنقد پتانسیل بالای توسعه روابط ایران و قطر در حوزه انرژی ضرورت حل مشکلات ایمنی معابر پایتخت ضرورت همکاری دولت و مجلس اصلاح طرح حمایت از افشاگران فساد ممنوعیت فعالیت‌های خارج از ضوابط در مدارس غیردولتی بین‌الملل تاکید بر مازوت‌سوزی در ۱۴ نیروگاه در کشور در هنگام ناترازی دورکاری یک سومی کارکنان با اولویت گروههای حساس جزئیات ثبت جهانی «قلعه باستانی ایرج» مرمت اضطراری برج کاشانه بسطام تضمین سلامت قلب با مصرف ویتامین K علایم هشداردهنده تومور مغزی درخواست مهم باشگاه پرسپولیس از سازمان لیگ

8

ورود ۴.۷ میلیون گردشگر خارجی در ۷ ماهه امسال

  • کد خبر : 4916
  • 08 آذر 1397 - 12:07
ورود ۴.۷ میلیون گردشگر خارجی در ۷ ماهه امسال

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: در ۷ ماهه سال جاری، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران ، علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در یک برنامه […]

علی+اصغر+مونسان

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: در ۷ ماهه سال جاری، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران ، علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد: در ۷ ماهه سال گذشته شاهد ورود ۳ میلیون گردشگر خارجی به کشور بودیم که امسال این رقم به ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در مدت مشابه رسید که نشان دهنده رشدبسیار خوب و چشمگیر جذب گردشگران خارجی به ایران است.

وی افزود: این در حالی است که در گردشگری داخلی نیز شاهد رونق بسیار خوبی هستیم.

مونسان گفت: می توانیم بگوییم که در تمام حوزه های گردشگری خارجی رشد داشته ایم اما در این میان گردشگری سلامت از رشد بیشتری برخوردار بوده است.

وی ادامه داد: در گردشگری سلامت یکی از کشورهای هدف ما، عمان است که با مصوبه هیئت دولت با این کشور لغو یک طرفه روادید را انجام داده ایم و لغو یک طرفه روادید با چین نیز در دستور کار است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین به سفر دبیر کل سازمان جهانی گردشگری به ایران اشاره کرد و گفت: چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری چندی پیش در همدان برگزار شد و در این اجلاس علاوه بر دبیر کل سازمان جهانی گردشگری، ۸۰ عضو این سازمان نیز با وجود فضاسازی‌های منفی آمریکا علیه ایران حضور داشتند و این موضوع باعث شد تا ایران مدتی در رأس اخبار گردشگری دنیا باشد.

وی در ادامه گفت: اعضای شرکت کننده در این اجلاس و دبیر کل سازمان جهانی گردشگری از ایران و جاذبه های آن تعریف کردند و سایت سازمان جهانی گردشگری نیز در مدت چند روز به معرفی جاذبه های گردشگری ایران و امنیت گردشگری در ایران پرداخت.

مونسان گفت: در برخی سایت‌ها ایران را به رنگ زرد در مقصد سفر نشان می دادند که اکنون خوشبختانه با برگزاری این اجلاس وضعیت ایران تفاوت کرده است و ایران را به عنوان مقصد امن گردشگری می شناسند.

وی با بیان این که خوشبختانه اخبار خوبی از حوزه گردشگری این روزها منتشر می شود ادامه داد: تغییر نرخ ارز باعث شد تا بسته های سفر به ایران ارزان شود و در عین حال توانستیم برخی از تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، به عنوان مثال در رایزنی با برخی ایرلاین ها توانستیم آن ها را جایگزین ایرلاین هایی کنیم که به ایران کاهش پرواز داشتند.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید در حوزه تأمین زیرساخت‌های گردشگری اتفاقات خوبی افتاده است و  برخی از جذابیت‌های جدید حوزه گردشگری از جمله توسعه بوم‌گردی باعث شده تا گردشگران خارجی تمایل بیشتری برای سفر به ایران داشته باشند.

 

انتهای پیام

فارس /

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=4916
  • 5 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.