جایگزینی سموم گیاهی به جای سموم شیمیایی موجب حمایت از دشمنان طبیعی و افزایش گونه های پارازیت کننده و شکارگرهای طبیعی سفیدبالک و به تبع آن مهار جمعیت این حشره در منطقه شد.
به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، امیر رشیدی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ضمن اعلام این خبر با اشاره به اقدامات کنترلی آفت سفید بالک در دو بازه زمانی ۶ ماهه گفت: در برهه اول زمانی با توجه به ظهور برگ درختان توت، طی پایش های صورت گرفته کانون ها و درختان آلوده شناسایی و پس از مشاهده مراحل اولیه زندگی آفت، عملیات درختشویی درختان توت با صابون و محلول گیاهی پالیزین صورت می گیرد که این عملیات سبب نابودی این حشرات می شود.
وی با اشاره به زمستان گذرانی آفت سفیدبالک بر روی درختان زیتون افزود: جمع آوری برگ های خزان شده توت درون کیسه های سربسته و از بین بردن آنها، حذف تنه جوش و پاجوش و روغن پاشی درختان زیتون برای نابودی مراحل زیستی حشره و هرس درختان زیتون و توت از دیگر اقدامات مهار کننده جمعیت آفت است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه افزود: جایگزینی سموم گیاهی به جای سموم شیمیایی و استفاده حداقلی از کارت و نوار زرد جاذب حشرات موجب حمایت از دشمنان طبیعی شد که خوشبختانه گونه های پارازیت کننده و شکارگرهای طبیعی سفیدبالک در سطح منطقه مستقر و افزایش پیدا کرد.
رشیدی افزود: نتیجه تلاش بی وقفه تیم تحقیقاتی کارشناسان مرکز تحقیقات،آموزش و مشاوره فضای سبز کاهش جمعیت این آفت و همچنین کاهش مصرف سموم شیمیایی است که در نهایت رضایتمندی شهروندان از وضعیت موجود آفت در شهر و عملکرد فضای سبز را در پی داشت.
انتهای پیام/