تاریخ : جمعه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

خطر جدی استرس شغلی برای سلامتی انرژی‌های تجدیدپذیر راهکار کلیدی مقابله با بحران‌های زیست‌محیطی ضرورت برخورد قاطع با اتوبوسران‌های متخلف تهران نوسان ۵ درصدی ارز در اوج تنش‌های سیاسی سامانه خودنویس مهم‌ترین راهکار کنترل تورم مسکن انتقاد از شهرداری درخصوص وضعیت فعالیت ناوگان ون تاکسی احیا حوض‌های موزه فرش بعد از ١۵ سال اعلام زمان به کارگیری اتوبوس ۱۲ متری برقی در تهران افزایش فضای سبز تهران طی ۳ سال اخیر پیش‌بینی قیمت مسکن در روزهای آینده عوامل اصلی خطر برای کارگران معدن انتقاد از واگذاری ون‌های شهرداری به شرکت‌های فاقد صلاحیت ضرورت توانمندسازی پالایشگاه‌ها برای تأمین فرآورده‌های نفتی ضرورت افزایش حقوق مطابق با نرخ تورم بدهی ۱۶۲همتی دولت به پالایشگاه‌ها وجود ۳۰۰ اثر تاریخی در محدوده بازار تهران درخواست دو میلیون دلاری مربی ایتالیایی از استقلال تخفیف‌۵۰‌ درصدی بلیت‌های بازدید از برج‌ میلاد تا پایان مهرماه بازگشت ملی پوشان جوان به تمرینات پرسپولیس مواد شیمیایی موجب اختلال در خواب ضرورت تاسیس سازمان گردشگری شهرداری تهران تا دو ماه آینده عوارض مصرف روزانه مسکن بر بدن آمارسازی عامل معضلات جدی در بازار مسکن بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی برای پرسنل فراجا قیمت انواع میوه و سبزیجات در بازارهای میوه و تره بار بهره‌برداری از فاز نخست اکوپارک فرحزاد به‌زودی داخلی‌سازی قطعات ماشین آلات سنگین در کشور بررسی روش‌های تولید فولاد سبز در جهان افزایش ۳ برابری صادرات فولاد شرط لازم برای جایگزینی نفت ضرورت اختصاص سوخت نیروگاه‌ها بر اساس راندمان حضور ایران در بین ۵ کشور دارنده نانوکاتالیست تولید بنزین توزیع نامناسب نقدینگی باعث ایجاد تورم ضرورت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تاکید شهردار تهران برشفافیت قرارداد با چین تخفیف ۵۰ درصدی بلیت مترو و اتوبوس برای دانش آموزان و دانشجویان ایرادات قانونی ۱۰ پروژه سرمایه‌گذاری شهری تهران

6

قیمت رمدسیویر ایرانی در بازار آزاد ۸میلیون تومان!!!

  • کد خبر : 43440
  • 08 مهر 1399 - 13:07
قیمت رمدسیویر ایرانی در بازار آزاد ۸میلیون تومان!!!
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان‌کرد: رمدسیویر با برند ایرانی که در بیمارستان دولتی بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود، در بازار آزاد به قیمت هشت میلیون تومان به دست بیماران می رسد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، محمدرضا هاشمیان، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار‌کرد: تعداد بیماران بدحال کووید۱۹ در شهر تهران به شدت افزایش یافته است. همه تخت های آی سی یو در یبمارستانهای دولتی پر است و امروز حتی اگر به این بیماری مبتلا شوم، تخت آی سی یو برای من که سالها در بخش آی سی یو کار کرده ام وجود ندارد، اکثر بیمارستان های خصوصی نیز اجازه پذیرش بیماران کرونا را ندارند یا تمایلی به پذیرش این بیماران ندارند به خصوص اینکه داروهای مورد نیاز برای درمان بیماران کرونا را به بیمارستانهای خصوصی نمی دهند.

وی تصریح‌کرد: تعداد بیماران کرونای نیازمند مراقبت های ویژه و تخت آی سی یو افزایش یافته، هیچ مدیریت و امکانی برای اینکه بدانیم در کدام بیمارستان تهران می‌توان تخت آی سی یو پیدا کرد وجود ندارد و اگر بیمار بدحال داشته باشیم باید بیمارستان به بیمارستان تلفن بزنیم و بپرسیم که آیا یک تخت آی سی یو خالی دارید که معمولا هم پاسخ منفی است. امتیازدهی مناسبی هم برای پذیرش بیماران بدحال در آی سی یوها وجود ندارد.

به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مدیریت توزیع دارو نیز بسیار اشکال دارند، اکنون در بیمارستانهای دولتی فقط یک یا دو پزشک اجازه امضا برای تجویز رمدسیویر را دارند به همین علت اکثر بیماران کرونا که به این دارو نیاز دارند برای تهیه دارو به خارج از بیمارستان و بازار آزاد مراجعه می کنند و رمدسیویر با برند ایرانی که در بیمارستان دولتی بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود، در بازار آزاد به قیمت هشت میلیون تومان به دست بیماران می رسد.

هاشمیان ادامه‌داد: واقعا نمی دانیم چطور داروی رمدسیویر از بازار آزاد سر در می آورد و چرا این دارو در داروخانه ها و شبکه رسمی توزیع نمی شود، می گویند داروی رمدسیویر در بازار آزاد تقلبی است اما تاکنون رمدسیویر تقلبی ندیده ام؛ اطلاع رسانی و خبررسانی در مورد وضعیت کرونا، تخت های خالی آی سی یو، بستری و پذیرش در اورژانس ها بسیار ضعیف و متناقض است و واقعا مردم سرگردان هستند. ترافیک سنگینی برای پذیرش بیماران در بیمارستانها به وجود آمده و همکاران ما در بیمارستانهای دولتی هیچ اطلاعی از وضعیت تخت های خالی در بیمارستانهای دیگر در بخش دولتی، خصوصی و خیریه ندارند.

وی اذعان‌کرد: به علت تاخیر در پذیرش بیماران و مراجعه دیرهنگام بیماران بدحال به بخش های آی سی یو، میزان مرگ و میر بیماران کرونا در بخش های آی سی یو بالا رفته است. نمی توان گفت چند درصد بیماران کرونا در بخش های آی سی یو فوت می کنند زیرا در بیمارستانهای اصلی کرونا بیماران بدحال تری بستری می شوند و بیمارستانهای سطوح پایین تر ممکن است بیماران بدحال کمتر باشند. شاخص کشوری در این مورد ندارم اما به طور کلی بین ۵ تا ۷ درصد بیماران کرونا فوت می کنند.

در پایان هاشمیان خاطرنشان‌کرد: توزیع داروی رمدسیویر برای بیماران کرونا مشکلات زیادی دارد، سرنوشت داروی فاویپیراویر ایرانی هم معلوم نیست و در این مورد اطلاع رسانی رسمی انجام نشده است. این دارو در بسیاری از کشورها مثل روسیه، ترکیه، ژاپن، فیلیپین و مصر برای کمک به درمان بیماران کرونا استفاده می شود و در صورت استفاده از این دارو در مراحل اولیه بیماری در بسیاری از بیماران موثر بوده است زیرا تعداد ویروس را کم می کند البته کووید۱۹ هنوز هیچ داروی اختصاصی ندارد. معمولا یک دارو برای بیماران استفاده نمی شود و در کنار فاویپیراویر یا رمدسیویر، دگزامتازون یا اینترفرون هم استفاده می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=43440
  • 53 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی