تاریخ : پنجشنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آغاز طرح آزمایشی «زمستان گرم» در تهران اجرای ۸ طرح بهینه‌سازی مصرف گاز در دستور کار صنایع پتروشیمی کاهش ۱۰ درصدی صادرات فولاد ایران آزادسازی محدوده‌های معدنی در دستور کار دولت موافقت مجلس با دو فوریت طرحی برای اصلاح قانون انتخابات مجلس انتقاد نماینده تهران از خاموشی برق در کشور اعلام قیمت بنزین سوپر به‌زودی افزایش قیمت نفت سنگین ایران آغاز به کار پایانه جدید شرق پایتخت در ماه آینده کاهش سرفاصله‌ها با ورود اتوبوس‌های جدید چینی ممنوعیت افزایش کرایه در روزهای برفی و بارانی کاهش محسوس دمای هوای تهران از فردا توسعه خطوط HOV در ۳ بزرگراه‌ تهران رونمایی از تاکسی‌های جدید کشور توصیه‌هایی برای رفع گرفتگی بینی در پاییز و زمستان توقف طرح توسعه امامزاده یحیی تاثیر استرس بر توانایی‌های شناختی کودکان تنها راهکار پرسپولیس برای پس گرفتن ساختمان باشگاه کشف محراب صفوی مسجد سرخی اصفهان هافبک استقلال در انتظار پیشنهاد تمدید قرارداد ماجرای تأمین سوخت نیروگاه‌ها در دولت چهاردهم بررسی آیین‌نامه تسهیلات واردات کامیون‌های کارکرده تهیه نقشه گردشگری متروی تهران راه‌اندازی پایانه شرق در آذرماه آغاز مرحله دوم ثبت نام وام برای تاکسیرانان در تهران انتظار برای ثبت جهانی دومین روستای گردشگری ایران قطع گاز صنایع فولادی ۲۰ تا ۵۰ درصد حقوق دولتی از معادن ایران بیش از ۳ برابر عرف جهانی کاهش ۱۳٫۵ درصدی تولید شرکت‌های معدنی ضرورت اصلاح قانون هدفمندی یارانه‌ها پیش‌بینی ۳۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی گاز در زمستان امسال اعمال دو ساعت خاموشی روزانه برای هر مشترک در تهران ضرورت تسریع در بهبود و افزایش فضای‌های آموزشی پایتخت کاهش زمان صدور پروانه‌های ساخت مطالبه شورای شهر ضرورت اختصاص یک قطعه به «فعالین رسانه» در آرامستان جدید پایتخت تاثیر بدخوابی در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

16

چطور می شود خطر سرطان را کاهش داد؟

  • کد خبر : 3852
  • 03 آبان 1397 - 17:04
چطور می شود خطر سرطان را کاهش داد؟

آیا نوع مواد غذایی می تواند میزان ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟ به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از […]

https://ofoghtehran.ir

آیا نوع مواد غذایی می تواند میزان ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.

یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰ سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن‌های گیاهی و ادویه جات، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند ۲۵ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد ۷۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.

این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می‌کردند، مشاهده شد.

به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می‌کنند و کاهش آلودگی‌های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می دانند.

از همین رو در صورتی که این یافته ها تایید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می‌توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد، به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت کش ها قرار می‌گیرند.

 

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=3852
  • 136 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی